+1 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,112 puan) tarafından
Neler yapiyorsunuz 

15 Cevaplar

+1 oy
(8,110 puan) tarafından
Banyoda su ısınana kadarki suyu bir kapta biriktiriyorum balkon yıkamaya temizlik kovama çiçek yıkamaya filan kullanıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic birsey yapmıyorum lazım olanı almaya devam 
(1,112 puan) tarafından
Aynj durumdayiz
0 oy
tarafından

Hicbirsey daha ne yapayim ki :D

(1,112 puan) tarafından
Bnde hicbiseu yapamiyorum valla
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Hiç bişey yapamıyorum eksik bitmiyor valla hergun makineler zaten çalışıyor bişey yapamıyorum 
(1,112 puan) tarafından
Makinalari hic deme bulasik camasir kurutma supurge hergun
(2,099 puan) tarafından
Aynen canım :)
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Markete giderken mutlaka liste yaparım ve tok gideriz. Sebze meyve pazardan haftalık alırım az az hem israf olmaz hemde taze yeriz 
(1,112 puan) tarafından
Benim esim aliyodu herseyi aslinda ama ben artik marketten ama internetten kendim aliyorum o hic bakmaz fiyat falan deli eder insani tabi 2 bebekle pazara gidemiyorum yine de uygun almaya calisiyorim
(14,164 puan) tarafından
Benim esim bugün pazara gitti bir sürü sebze almış ve extra birşeyler daha almış çorap falan. Düşün 100 lira tutmuş çok şaşırdım marketten alsak en az 200dü orası. Pazara gidince en azından 1 kg diyorsun 1 kg veriyor ama markette kendin aldığın için ne kadar geldiğini ayarlayamiyorsun pazar o yönden çok iyi bence
0 oy
(531 puan) tarafından
Bulaşık makinası akşam 10dan sonra çalışabilir daha az yakıyor başka mutfaktan kisilmaz ki biz çok abur cubur gidiyoruz valla 
(1,112 puan) tarafından
Bizimde abur cubur fazla cips cikolata kola almayalim diyorum ama zaten evdyiz disari cikmiyoruz onuda kisinca ne kaliyoki
(531 puan) tarafından
Öyle valla canım zaten dışarda takılıp para harcamıyoruz bari evimizde takılalım diyoruz film gecesi yapıyoruz her şeye de aşırı zam geldi Allah herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(5,131 puan) tarafından
Herşeyden azar azar kullanmaya çalışıyorum şimdi salatalara yağ koymamaya başladım :/
(1,112 puan) tarafından
Yagi deme valla bende hayatimds ilkkez yagi actigim tarihi not ettim nekadr gitcek diye ama su gibi sanki hemen bitiyor
(5,131 puan) tarafından
Evet canım ya 1 lt alıyoruz elimden geldiğince az kullanmaya çalışıyorum yemeklerimde. Bir de domates soğan fazlaysa yarısını sitreçleyip sonraki gün yapacağım yemeğe kullanıyorum sonumuz hayr olsun
0 oy
tarafından
Valla helede cocuk olunca bogazdan hicbirsey kisilmiyor 

Cok şükür Rabbim bugünümüzü aratmasın insallah
(1,112 puan) tarafından
Amin camim insaalah dogu diyosun ama yemek yaparken falan demek istemistim
0 oy
tarafından
Elektrik kullanmıyorum canım sobam sağolsun ekmek almıyorum evde yapıyorum sobanın firininda dikkat etmeye çalışıyorum aylik mutfak alışverişi haftalık pazar sebze meyve böyle :-)
(1,112 puan) tarafından
Bizim icin luks sennkiler canim ama haftalik alisveris mantikli
(5,131 puan) tarafından
En güzeli annemlerde sobada pişirirler hem lezzetli oluyor yavaş piştiği için hemde tüp açısından tasarruf oluyor
tarafından
Vallahi canım yemeğim Bike orda pişiyor kek börek poğaça ekmek ne istersen yaparım:-)
(5,131 puan) tarafından
Ohh ne güzel çayda şimdi hep sıcaktır en sevdiğim :)
Birde kuzeneye ekmek, patates, kestane çok severimm
tarafından
Hepsi var bacım buyur gel:-)
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Hiç birşey yemeğe devam :)
(1,112 puan) tarafından
:) ayni demekki herkes
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Evde temizlik malzemesi kalmamıştı. Migros sanal markette temizlik ürünlerini en düşük fiyatlı olarak arattım öyle aldım valla.
(1,112 puan) tarafından
Bnde uygun alamaya calisiyorm
0 oy
tarafından
Benim eşim geç geliyor yemek yemez ben de çocuklara ve kendime göre yaparım tencere yemeğiyse yarına da kalır ısıtır yeriz..haftalık alışveriş yapıyoruz o yüzden çok harcamıyoruz kenara atıyorum..5 lt yağ bile 1.5 ay gidiyor
(1,112 puan) tarafından
Bnde yemek artarsa öbür gune mutlaka isitirim canim
0 oy
tarafından
Abur cubur ve içecek almıyoruz canım tatlı falan çekersr kurabiye felan yapıyorum arada bi o kdr 
0 oy
tarafından
Ohoooo yazsam sayfa yetmez şunu söylim su faturam bu ay 29.38 gelmiş mesela baya tasarruf yaparım ben
(594 puan) tarafından
Vayy be helal kız sana :)
0 oy
(612 puan) tarafından
Yemekleri günlük yetecek kadar yapıyorum, bu şekilde nerdeyse sıfır israf oluyor. Başka da bişey yapamam, beslenme benim için gerçekten önemli. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 309 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 369 göst.
11 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Havin06 (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Hafize12345. (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 72 göst.

411,188 soru

12,377,001 cevap

42,904 kullanıcı

Kategoriler

...