0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (514 puan) tarafından
Evet  öncelikte istedgim sey bebegimin saglikli olmasi. Ama kime benzeyecek onu da cok merak ediyorum:)) bana mi esime mi yoksa ikimize degil aileden birine mi:)

Kiz cocuklari genelde babaya benziyor ama bakalim insallah gozleri bana benzer;))
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de merak ederdim ama kucağıma almak nasip olmadı

Inşallah sen sağlıkla alırsın kucağına 
(2,368 puan) tarafından
Bnde siz gbi cok merk ederm kızım oldu 4 ay önce aynı babası dıyo herkes sizde inşallah saglıkla kucgnza almk nasp olur
(514 puan) tarafından
Amiiin insallah sagolun:)
tarafından
Deniz anne busra nickli arkadaş kötü bisi yazmadi ki onun sevinci yarıda kaldi öyle yazmis iste sizin üslubunuz daha kırıcı.Rabbim tekrar nasip etsin demen zor değil
tarafından
Ben kötü niyetli yazmadım baba üslup demissin ama senin üslubum çok mu iyi bak ne yazmışım oraya inşallah sağlıkla alırsın kucağına yazmışım dimi düzgün okuyun bakın gerçektende çok saçma sapan şeylere yazıyorsunuz görmeyin bacım benim yorumları okumayın sizene
-Reklam-
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Yüzü bana huyu kocama diye dua ettim hep :D kopyammm sende dua et canım  40 kez diyince olurmuş maşallah oğlum eşimin cocuklugundaki gibi uslu hic üzmez beni valla <3

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayse5756 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,071 puan) tarafından soruldu