0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Haftada kaç kez detaylı temizlik yaoıyorsunuz kızlar? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çalıştığım için haftada 1 gün sabahtan akşama kadar temizlik yaparım dip bucak ama newresimlerimi hafta da 2 kez değiştiririm 
(24 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canımm
-Reklam-
0 oy
(463 puan) tarafından
Her gün sil süpür haftada bir eşim evdeyken de detaylı temizlik. Ayda bir de büyük temizlik
(24 puan) tarafından
Aynen bende:)
0 oy
tarafından
Kadir ezildi banyoyu yağ çözle yıkayın diyordu çünkü yıkanırken vücudumuzdan yağ kir aktığı icin vs vs vs işte denedim duşa kabin falan pırıl pırıl  oldu şu lekesi falan kalmiyor
(24 puan) tarafından
Maşallah bende deneyeceğim :)
0 oy
tarafından
3 ayda 1 kez cam dolap her şeyi yapıyorum günlük sil süpür haftada 1 kez Toz alma. Koltukları ve mutfak sandalye mi sıcak suyun içine bulaşık tableti koyarak siliyorum. Acayip çıkarıyor. Klozetin deposuna 1 kalıp sabun atıyorum her sifonda sudeterjanli su olsun diye. Cam bezi olmazsa olmazim buzdolabımin içindeki lekeleri önce sade suyla yıkadıgim sarı bezle sonrasında cam bezi ile kuruluyorum. Akşamdan temizlik yaparım hep yemeğimi akşamdan yaparım sabah akşama kadar gün benim ve çocuklarımın oluyor. 
tarafından
Hamarat kadin işte bi başkaa
(24 puan) tarafından
❤️ Canımm
tarafından
Ya aşko bugün düzenimi atacağım kargolarimi bekliyorum hali örtüm gelsin
(24 puan) tarafından
Güle güle kullan kuzum
tarafından
Severek takip ediyoruz canim kuzularım
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Haftada yapamıyorum artık hem oğlum var hem hamileyim ayda 4 gün yapıyorum 1 gün Bi odayı diğer gün 2 odayı 3. Gün komple bitiririm 4. Gün hızlıca üstünden geçerim toplarım çamaşır vs tekrar süpürürüm oturma odasının holun tozunu alır bitiririm. 
(24 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
(1,016 puan) tarafından
Yaparken peteklerin içi duvarlar anca 1 gün yetiyor 1 odaya
(24 puan) tarafından
Benim oturduğum oda küçük olunca uzun sürmüyor b
0 oy
tarafından
Canım ne zaman isterse :D tüm işleri aynı anda yapıp kendimi yormayi sevmiyorum ben. Canıma yazık çünkü ev işi nankör. Nevresimlerimi 3-4 güne bir değiştiriyorum düzenli olarak,evi silme süpürme de batma durumuna göre yapıyorum. Mesela bugün temizlik yaptım diyelim akşamına çekirdek falan citliyoruz ev haliyle batıyor ertesi gün tekrar takıyorum süpürgeyi. Valla evimi görsen tertemiz,eşim kızar temiz evi temizleyeni de ilk defa görüyorum kendini neden yoruyorsun der :D canım kocam :D
(24 puan) tarafından
Ben süpürgeyi hergün takıyorum 2 çocuk olduğu için batıyor illaki:)
tarafından
Dur bakalım biz nasıl olucaz :D
(24 puan) tarafından
İyi olur inşallah canım:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
11 cevap 448 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.