0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar balkonda kapaksız , kitaplık tarzı bir dolap var. Makarnayı vs ona koyuyorum. Havalar soğumaya başladı hatta kar bile yağdı dün. İçeri alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Kararsız kalma nedenim mutfağım hem çok küçük hem Amerikan mutfak dedikleri cinsten :ermm: salondan görünüyor yani ufacık bir şey zaten. Mutfağıma gıcık oluyorum belli olmuştur :woot: 

Neyse şimdi ben bu dolabı içeri alırsam buzdolabının karşısına koyabilirim ama şöyle bir sorun olur benim için dolaptan bir şeyler alınca sürekli kapağı kapatıp açmam lazım. Almasam da sürekli balkona gir çık yapmam gerekir , kapalı da değil zaten buz gibi oluyor. 

Sizce ne yapayım kızlar? :blink:

4 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Amerikan mutfak evlerden nefret ediyorum ☺️☺️☺️ 2 dk sık dişini balkondan al ne alacaksan ☺️☺️ 

Tabiki yağmur vs vurmuyor ise dolaba
tarafından
Bende yaa keşke diğer evimden tasinmasaydim hiç buraya :-//
Kış bastırınca yağmur kar hep içeride en alt kat bir de arka tarafa bakıyor , tam rezillik
(4,876 puan) tarafından
Şimdiki kaldığım lojmanda Amerikan mutfak önceki evimde öyleydi çok genişti hatta duvardan diğer duvara kadar resmen camdı ama gel gör ki bir tane kapı vardı ne var sanki mutfak tarafına bir pencere takaydnz ☺️
Tüm koku evin içinde oluyor koltuklar vs kokuyor bir süre.
Biraz zorlanırsn ama al o zaman içeri sıkıntı yaratacaksa sana
tarafından
Ah o koku sinmesi beni deli ediyor tüm perdeler yemek kokuyor :-(
Bugun usuyeyim bir daha üşümemek için diyip kalkayim bari yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benm evımde amerıkan mutfak. Kilerim var kuru gudalarım felan herseyım orda ayrıyetten balkonumdada dolap var tursularım şişelerim felan var. Kılerın varsa kılere cek yoksa balkonda kalsın. Amrikan mutfak olunca dedıgın gbı oturma odasndada gozukuyo cırkın bı goruntu olusuyo . Her dk da  cıkmazsınya sankı balkona ☺☺
tarafından
Mantı makarna bulgur pirinç çorbalık malzemeler hep orada kuzum soğan patates falan da hep orada mecbur cikiyorum her akşam :-//
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Balkonda ıslanıyo,içeri sıgmıyo ooff at gitsin

Çok lazimsa mecbur mutfaktaki yerini alacak amaan çokda sey etme tatlım
tarafından
Aldım mecburen içeri duvar daha enliymis dolaptan hiç görünmüyor şu an inşallah pişman olmam. Yemek yapmak için dakika başı dışarı çıkmaktan kurtuldum en azından diye kendimi motive ediyorum
(14,413 puan) tarafından
Kurtuldun :-)))) bu dertten
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Balkonu cam balkon ile kapatın. :)
tarafından
Para? :) Ah olsa dakika durmam , kiraciyim gerçi ev sahibi de yaptırmıyor. Eşim tanıdık var yaptırayım kiradan düşelim dedi ona da yanaşmadı.
(1,576 puan) tarafından
Kiracıysanız evet zor ev sahibi ikna olacak da vs. Bence idareten içeriye alın dışarda zor olur.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 344 göst.

Kategoriler