Tamamen imkan ve hayatinin gidisatiyla alakali birsey bence bu. Guzel bi hayatin varsa maddi manevi, cocuk gibisi varmi? Ama mesela evlilik kurtarmak icin yapilan cocuk batan gemiye yük bindirmek gibi... illaki zor, 2.yi ya cuma yada pazartesi kucaklayacgiz, ikisinin arasi 7 yaş ama mesela benim icin ideal yaş buydu. Cunku ilk oglum zor bebekti. Saglikliydi, ama zordu. Kolikti, istahsizdi, huysuzdu... bana kalsa dogururmuydum?? Er yada geç dogururdum. Cunku basini yaslayacak kendi kanindan biri olsun istedim hep. Dogurmasam evet belki daha 9-10 yaslarinda yapardim, ama oglum kardes de kardes... oyun oynuyor agliyo kardesim yok, yemek yiyoruz kardesim yok benim,,, ee zaten istiyorduk rabbimde nasip etti, insallah saglikla kavuscaz.... eşim, daha 2.yi cikarmadan 3. Muhabbeti yapiyor :) maddi zorlamaz ama hayattta belli olmaz.. Ben istemem, istemiyorumda 3.yü., hepsine eşit olabilmek adina. Oglum suan ozel okulda ve henuz ilkokul 1.sinif. ona alinan, ona yapilan herseyi digerlerine de yapmak gerekir. Haksizlik olsun istemem. Yol uzun. Allahim saglik ömür versin, isimiz gucumuz rast gitsin eksiklemeyelim hicbirseyden... seninki kaç yasinda? Bana hep derlerdi dogur ikisi bir buyur yaa kafayimi yiyim arkadas. Ben cocuguma oyun arkadasi yapmiyorum, ben ona hayatta tutunacak bir dal olsun istiyorum derdim. Cok sukur bu günlerimizee :)