Ara ara yazıyorum tanıyan vardır belki daha öncede demiştim 1 yıldır elimizde kuruş kalmıyor elimizi neye atıyorsak kuruyor ne işe girişsek elimizde patlıyor isinden oldu elimize olan mallardan olduk huzur denen şey kalmadı melek gibi olan ev sahibi evden çıkmamız için 1 ay verdi 1 yıldır tazminat yanmasın diye sigortalı ise girmiyordu ondan bile vazgectik iş yok çok çok severek evlenen biz birbirimize düşman hale geldik eşimin yaşadığı köydeki çoğu kişi büyü vs şeylerle uğraşıyor nişanlıyken fake hesaptan eşimi sevdiğini bir ton hakaret büyü yaptığını hatta yerini bile tarif etmisti kaynanamlar evlerinin bahçesinde dediği yerde de bulmuşlardı bugün hocaya gittik hamileyken kovalayan köpekten yakın zamanda kaybolan yüzüğe kadar herşeyi söyledi gittiğimiz kişiler çoğu şeyi de bilmiyordu sanki hayatımı mobeseyle izlemiş gibi eşimle ikimiz arasında ki herşeyi söyledi bana büyük nazarın değdiğini tamda şüphelendigim gibi eşime büyü yapıldığını çıkardı bakırın üzerine yapıldığını hatta üstünden ayakla bile geçtiğimizi söyledi kendimde değilim köyde bilen birine sorduğum da bozdurmak için uğraşma ters teper dualara sığın dedi inanmayanlar için abim din kültürü öğretmenidir daha önce de büyünün gerçek olduğunu ve çok etkili olduğunu günahının da çok büyük olduğunu söylemiştir başına gelen oldu mu nasıl kurtuluruz bu beladan