0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kayınvalidem kızından başka kimseyi sevmiyor. Hamile kalmadan karşıma geçip kızından olan torunu için o benim herşeyim kimse onun yerini alamaz dedi. Bu cümle beni çok üzdü. Hamile kaldım .bir sevindim bile demedi. Sanki yıllardır evliymişim de yeni çocuğum olmuş gibi gözün aydın dedi. Sanki komşusuyum gözümüz aydın bile demedi. Riskli bir hamilelik geçiriyorum bir kez arayıp nasılsın demedi. Eşim neden aramıyorsun dediğinde siz benim yemeğim var mı evim temiz mi diye arıyor musunuz dedi. Ben hizmetçi miyim. Asla kendi annemden babamdan ayırmadım. Elimden gelen ne varsa yaptım karşılığı bu oldu. Canımı çok yaktı. Neden böyle onun kızı evlat da ben değil miyim
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(1,748 puan) tarafından

Ammmaaan boşver canım bu gidişle daha kötü olursun yoksa üzersen kendini sanki nasılsın diye sorsa iyi olacak bende aynı durumdayım ama ben takmiyorum tabi kaynanam 17 çocuk getirmiş belki normal da geliyor olabilir:angel:

(63 puan) tarafından
Gurbetteyim kimsem yok burda kızı var anlar dedim ama olmadı. Siz de haklısınız
(1,748 puan) tarafından
Anlıyorum seni canım yalnızlık zor ama kemseyi de sevdiremeyiz ki bak benim ilk hamileliğim bir ayım kaldı yanıma gelecek kimsem yok ona rağmen de sadece kendime ve evimin içine odaklanıyorim zaten o bebek kendini sana baktırır bir şekilde eşinde yanındaysa o kadar uygulama vs var olmadı burdan yazarsın biz sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz siz yeterki anne olmanın heyecanını ve hamileliğin tadını çıkarın
(63 puan) tarafından
Çocuğum da böyle büyüyecek üzülüyorum. hormonlarım zaten alt üst ben de anlam veremiyorum çok teşekkür ederim yorumunuz için
(1,748 puan) tarafından
Çocuğunuz öyle büyümez çünkü okulu vs olacak canım öğretmenleri olacak sizin gibi güzel bir annesi babası var bir insan daha ne ister
(63 puan) tarafından
İnşallah öyle olur teşekkürler cevabınız için
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 717 göst.
0 oy
11 cevap 718 göst.
0 oy
15 cevap 728 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poine (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler