0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (935 puan) tarafından
3 KAYBİM var kanımda pıhtılaşma çıktı ama doktor bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum hafif var sende dedi, ama idrar yolu enfeksiyonu akıntım hiç bitmiyor....

Bir düşük bir boş bir dış gebelik gecirdim şimdi korunma sürem bitti doktor kontrolüne başladım folik verdi.... 

31 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️ hayırlısı ile versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahhh canım benim Rabbım sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda 
(935 puan) tarafından
Sağol canım amin:(
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Akıntı spermin etkisini yok ediyor canım onun için doktora git fitil falan verir.
(935 puan) tarafından
Kullandım canım antibiyotik de kullandim ama geçmiyor tekrar oluyor
0 oy
(676 puan) tarafından
Kız benim bir abla var komşu 9 yıl olmuyordu doktor gezmedik kalmadı dedi vücudumu kendimi çok yordum 1 yıl dinlendi 1 kızı oldu kızı 15 yaşındayken bir oğlu daha oldu stres takıntı etme 
(935 puan) tarafından
Ben kalıyorum ama sağlıksız oluyor
(676 puan) tarafından
Takma hep olucak bu sefer nasıl olacak düşürmüyüm falan deme rahatla kafanı herşey beyinde bitiyo
0 oy
tarafından
En kısa sürede Allah sana da nasip etsin tabiki sağlıkla.
(935 puan) tarafından
Allah razı olsun...
0 oy
tarafından
Herkesmi ben değilim bende yeni kaybettim ve kistle uğraşıyorum bebek dusunemiyoruz şuan doktor ameliyat a bile korkuyor yumurtalık rezervlerini azaltiyormuş sana tekmissin gibi geliyor ama değilsin elden bişey gelmiyor inan en azından ben gibi sağlık problemin yoktur kürler var onları deneyebilirsin bende keşke biseyler denebilsem umutla beklesem yine acım azalır belki
(935 puan) tarafından
Benimde bir tane kist varmis adet kisti olabilirmis yarın kontrol edecek:(
tarafından
Üzülme canım herkeste kist var bendeki 10 cm çok büyük seninki muhtemelen adetle gider rabbim kucagimizi doldursun inşallah rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur inan
0 oy
tarafından
Kaybın olduğuna göre çocuk olabiliyor demektir bu bile sevinmeye deger
(935 puan) tarafından
Evet ama o kadar korkunç süreç ki sürekli tekrarlayinca:(
0 oy
(599 puan) tarafından

Göklerin ve yerin mutlak mülkiyeti ve hâkimiyeti Allah’ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocuklar bağışlar, dilediğine erkek çocuklar bahşeder.Yahut erkekli, kızlı, ikisinden de verir. Dilediğini de kısır bırakır. Şüphesiz O, her şeyi hakkiyle bilen, her şeye gücü yetendir. Sûra süresi 49 50

0 oy
(2,562 puan) tarafından
Allah hayirli bi yavruya kavusturmayi nasib etsin insallah canim
0 oy
(14,705 puan) tarafından
Allah kucağını boş bırakmasın canım
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Rabbım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah cnm 
0 oy
(2,093 puan) tarafından

Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah. En kısa zamanda buraya hamileyim diye post açmak nasip olsun inşallah <3

0 oy
(14,429 puan) tarafından
Annelik duygusunu Rabbim sana en kısa zamanda tattırsin kuzum 

İnşallah ikiz ikiz bebelerin olur canım i sallah
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Bende 2 düşük yapmıştım 3. Çok şükür oldu 1 yaşına gircek inşllah rabbim tez zamanda seninde kucağını doldursun 
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Folik asit kullan bide eskileri kafandan at stres yapma az çok diye birşey yok kan sulandırıcı kullan hamile kalırsam sürekli kayıp olduğu için.
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Bir boş gebelik yasadim benimde olmuyor demekki zamanı değil rabbim iyisini bilir Allah kucagimizi boş bırakmasın 
0 oy
(683 puan) tarafından
Canım antibotkler kısa süreli iyileşme sağlıyo ne yazk Kı. Gebe kalmadan önce Bi süre maydonuz kürü yapsan bide sana tavsiyem sülük tedavisi olur. Rabbim en kısa zaman da sağlıkla kucağını doldursun inşallah 
0 oy
tarafından
Oksapar iğne falan vermedi mi hiç canım doktor
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah olur
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Enfeksiyin icin sogan suyu falan oneriyolar ya canim denedin mi rahmi temizliyonus. 

Ben feden sogan dolmasi yaptım sogan kaynattigim suyuda dokmedim ictim cok felaket akintim geldi iki gun ictim o iki gun şimdi azaldi. Cidden enfeksiyinu vs atiyo sanirsam denebistersen arastirip.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 773 göst.
+1 oy
6 cevap 240 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (3,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
19 cevap 458 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,423 puan) tarafından soruldu

406,611 soru