0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Kızlar ev sahibim evini satıyır Baska bir dairesine geçiyorum ama çok katlı çok yüksek bir apartmanda üst katlarda oturuyorum. Ev temizlediğimi faln tek tek görürken neden çıkıyorsam dışarı çıkmak zorunda kalıyorum. Kapıyı çocuklarımın üstüne kitliyorım üstten giderken apartman görevlisi ile karşılaşıyorum selam verip giderken bişi oluyır düşme tehlikesi yaşıyorum eve dönüyorum. Döndüğümde Bi bakıyorum kıızm kapıyı açmış kim açtı ben kişitlemiştim diylemm geri tamm kapatıp kilitlerken görevli geliyor zorla girmeye çalışıyor nereyi kitlesem geri. Açıyor. En son sürüsünü zorla çekiyorum gitmezsen eşimi arıycam diyorım arayamazsın falan derken polisi arıyorum gidiyor. Eğer düşüp eve geri dönmesem 2 kızım 1 oğluma göz dikmiş ********. Kilolu orta boylu kafasının yarısı kel biri. Rüyada her detayını görüyorum çok korku ile uyandım.. Uzun bir süre atamayacağıö bunu. İnşallah gerçek olmaz. Rabbim evlatlarımı korusun. 

2 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
Korkutma kendini tabi ki gerçek olmaz bilinç altımız böyle rüyalarımıza yansıyo hayra yor hayır olsun
(3,550 puan) tarafından
Ay bacım nası Bi bilnç altı ise pislik adamın her detayına kadar nasıl gördüm. Kim bu pislik.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rüya ile amel olunmaz. İyi düşün iyi olsun. Ayrıca canim kotu bı rüya görünce kimseye anlatma. Ağzımızdan çıkan kaderimiz oluyor.
(3,550 puan) tarafından
Allah esirgesin Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir şey canın.
tarafından
Amin canım. Allah evlatlarını sana bağışlasın. Kazadan beladan korusun.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 446 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
20 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 266 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde asllyd (624 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 546 göst.