0 oy
113 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,447 puan) tarafından
Bizim evde kerevizin portakallı sı her hafta yapılır her hafta da çok güzel yeriz ancak yaprak kısımlarını nasıl değerlendireceği mi bir türlü hala bulamadım atmak da istemiyorum Bir o kadar da faydalı olduğunu biliyorum ancak yapraklarını kullanmak bir türlü nasip olmadı siz nasıl değerlendiriyorsunuz

2 Cevaplar

0 oy
(1,577 puan) tarafından
Saplarını kullanıyorum ama yaprağını ben de kullanmıyorum.
(1,577 puan) tarafından
Kuzu incik ve kuzu tandır yaparım ben onlarda kereviz sapını koku giderici olarak kullanıyorum. Kereviz sapını ağır kokulu her yemeğe koyabilirsiz, defne yaprağından daha fazla koku sönümleyici özelliği vardır.
Bir de sebze çorbalarına koyuyorum onu da blend ediyorum, lezzetini beğeniyorum.
(1,447 puan) tarafından
Aaa iyiymiş kurutuyor musunuz. Nasıl muhafaza ediyorsunuz. Çorbası da mantıklı
(1,577 puan) tarafından
Hayır 15 gün içinde kullanacaksam buzdolabında saklıyorum, kereviz sapı uzun süre bozulmadan durabiliyor ama yok daha uzun vade sonrası kullanacaksam saklama kabında buzluğa atıyorum.
(1,447 puan) tarafından
Çok sağol canım iyi oldu bunu söylediğin
(1,577 puan) tarafından
Rica ederim. :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sapıyla beraber anca turşu oluur
(325 puan) tarafından
Canm domatesli makarnaya sos için katıyorum güzel oluyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 542 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
3 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde __Eda38H_E (97 puan) tarafından soruldu

411,500 soru

12,387,142 cevap

43,581 kullanıcı

Kategoriler

...