Napıyorsunuz nasl gidiyor arkadaslar özledim hepinizi valla giriyorum aslında ama bir sey yazmıyorum bu aralar biraz halsizlik var diyer sitede öyle bos bos dolanıyorum siz napıyorsunyz doğuranlar hala doğumu bekleyenler Ha Haticenen haberim yok doğurdumu o kızlar ?
Yox hel dogmuyub evdedi :)) sabahin xeyır bu arada . Sen necesen veziyyetin necedi
Bas agrisindan catlicam oglum uyusun diye dua ediyorum sen napiyosun canim :)
Eşim işe gitti şimdi :D yatakta debeleniyom bi o yana bir öbür yana :D
Bende kizimi serwise birakp saglik ocagna gdicem kontrol icn cagrdilar
Kocisi ise gonderdm yatakta saga sola donuyom desem yalan olur onu bile yapamiyommm:(((((
Günaydın canım :) bende kızımı okula gönderdim normalde yatar uyurdum bugün uyumadım :D hava mis gibi güneşli bugün, bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum bugün güzel havayı yakalamışken birazını yıkıcam :)))
Eşimi işe yolladım giderken ses yaptı saqollasun bebiş uyandı şimdi geri uyutmaya çalışıyorum bide evimiz kira başka eve geçicez çocukla nasıl toparlıcam bu evi onu düşünüyorum kara kara
Kocayı yolladim.kendim yatakta keyif yapiyorum uykum kacti biraz burda dolanayim dedim günaydın bu arada herkeze :)
Bende kocayı yolladım yatakta keyif yapıyorum uyumak istiyorum biraz daha ama ne mümkün alt tarafta hareket var bi sağa bi sola uyanmış benm kızda :))
406,615 soru
12,197,333 cevap
36,739 kullanıcı