0 oy
880 göst.
Aile kategorisinde (1,431 puan) tarafından

Çok şükür doğum yaptım kızlar gece yatışım yapıldı sabah suni verilecekti gece 3 te kendi sancım başladı çok şükür  ve saat 7de 8 cm açıklığım oldu son dakikalar suni verildi 9.27de kızım  doğdu 5 6 saat sancı çektim tam açıklıkla doğuma alındım ama ıkınamadım karnıma basarak çıkarttılar kızımı yoğun bakıma aldılar nefes alamadı dua edin kızıma teyzeleri çok güzel :'(

46 Cevaplar

0 oy
(1,457 puan) tarafından
Aklı sendeydi canım benım cok mutlu oldum dogum yaptığına. Allah saglıcakla analı babalı büyütsün inşallah. 
-Reklam-
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım benim. 
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Hayirlu ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun ❤
0 oy
(106 puan) tarafından
Oyyyyyyy kuzuum gözün aydın olsuunn Allah ım analı babalı büyütsün inşaAllahhh.... Darısı yarın benim başıma
(1,431 puan) tarafından
Bi avazda kuzum inşallah rahat bi doğumun olur inşallah
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir an önce de kucağına almayı nasip etsin. 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Gozun aydin canim Rabbim Anali Babali buyutsun insallah
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Maşallah Allah analı babalı buyutsun tatlım :) Allahim esirgsn ins 
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah uzun ömürler versin inşallah Rabbim sana bağışlasın evladını inşallah 
0 oy
tarafından
Kaç haftalık doğdu canım
(1,431 puan) tarafından
40+4 canım minik doğdu kızım
tarafından
Neden kaç kilo boyu kaç solunumda neden sknti çıktı bildiğim kadaroyla sen ciğer geliştiriciyi de olmustun demi
(1,431 puan) tarafından
2980 kilosu 49 cm boyu kanala sıkıştı ben ıkınamadım baya çabaladım orda yorulmuş dediler evet olmuştum ama baya uğraştılar solunumu düzene sokmak için
tarafından
Ay inşallah bişey olmaz
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Gözün aydın kuzum benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin  sifa versin insallah yavruna hayırlı evlat olsun insallah❤❤❤
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Geçmiş olsun merak etme annesi düzelir rabbim beterinden korusun ciğerinde su kalmış ise olur böyle tez zamanda birlikte evinize dönün inssallah 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Bende ıkınmadm dr ikin dedi ama yapamdm ebe karnima basark dogdu kizim ama sukur bi sorun yasamadk gozun aydn allah anali babali büyütsün inşallah sagligna da kavusur insllh gecms olsun 
(1,431 puan) tarafından
En çok canımı o basma yaktı onun dışında şükür iyi geçti. Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kızına da sana da Allah şifa versin bana da bastirdlar kalkamadim kaç gün:(
(1,431 puan) tarafından
Acayip bel ağrım var benimde en çok o zorladı beni :(
0 oy
(523 puan) tarafından
Allahim anali babali buyutmeni nasip etsin insallah. Korkma kizin iyi olacak eminim. Ben ikindim ama bende de kesik var ilk dogumda zaten atiliyor daha saglikliymis 
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun kuzum aynı zamanda geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkar 
0 oy
(659 puan) tarafından
Gozun aydin Rabim anali babali buyutsun tez vakite kucagina a i slh rabim saglik sahat versin cnm darisi biz hamişlere 
0 oy
(2,042 puan) tarafından
Gözün aydin cnm korkma ins bebegin hemen düzelir güle güle büyüt yavrunu
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Gözün aydın canım sagliklica büyüt bebeğini inşallah Rabbim acil şifalar versin yavruna inşallah 
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Gozun aydin cnm Allah anali babali büyütsün korkma bebekler cok güçlüdür hemen toparlar insallah
0 oy
(220 puan) tarafından

Gözün aydın olsun canım.Allah korusun,yardımçısı olsun küçük prensesin,insAllah iyi olucak<3

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 319 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (1,611 puan) tarafından soruldu
+4 oy
47 cevap 1,012 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 477 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hatice Eren (4,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.