0 oy
1,013 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,888 puan) tarafından
Bu gun kendi Dr na gitti yolunda giden haftasıyla uyumlu 12 haftalık gebermiş hamile olduğunu bilmediği için ağır ve yan etkileri çok olan ilaçlar kullanmıştı 2 ay boyunca endoskopi yapılmıştı film çekilmişti bu gün Dr una söylemiş bunları ve doktor bütün tahlilleri yaptırmış ve haftaya gel insaallah Bi sıkıntı çıkmaz eğer aksi  Bi durum olursa bebeği alırız demiş eltim ben aldırmam demiş ama Dr bu sefer senin hiç Bi dediğin olmicak demiş dua edin insaallas sağlıcakla doğsun bebeği 

Bu arada geçen kaynanamdaydik kaynım eltimi aradı sonra gülerek kapattı o gülünce bizde güldük dediki yav daha dün hiç bişeyi yoktu bu gün yataklara girmiş ben bunun hamileliğin mi çekicem  bilseydim böyle yapacak 5 ay daha hastaneye goturmezdim  hamile olduğunu hiç bitmeseydi ahahahas

18 Cevaplar

+1 oy
(7,913 puan) tarafından
Hiç bir önlem Allahın vercegi çocuğu dünyaya getirmeye engel değildir . İnsan oğlu sunu idrak etse günaha da girmeyecek ya işte itikat zayıflığı... 
tarafından
Kesınlıkle doğru ➕ ➕
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah sagliklidir iksinde de sorun olmadan kucağına alır yavrusunu
(10,888 puan) tarafından
Amin insaallah Busem
0 oy
tarafından
Puhahhaha bilmese kötüleşmiyecekmiydi :))) 

İnş bir sıkıntı çıkmazda sağ salim kucağına alır bebisi ❤️☺️
(10,888 puan) tarafından
Aynen biraz nazldir kendileri
tarafından
:)))))))
0 oy
tarafından

Eltine söyle buraya gelsin ondan öğrenecek çok sey var :D

(10,888 puan) tarafından
Ahahhaha kız o buraya gelse hepimizi birbirimize düşürür hahhaha
tarafından
Deme öyle ya :D
0 oy
tarafından

Anam korktum bian:ermm:

Rabbim işte veresi gekirse ne yaparsan boş.. ben de baglatt8m inşallah kaza masa olmaz .. artık ne hamilelik çekecek psikoloji kaldı ne bı Kafa:O
0 oy
(5,126 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla doğumunu yapar. 
0 oy
(531 puan) tarafından
2.hamilelegim bi oğlum var Allah nasip ederse kızım geliyor 3 aya baglaticam tüplerimi postunu okuyunca tırstım valla 
tarafından
Canim dr iyi ise sorun olmaz.allahin izni ile. Çok.baglatan kadın var herkes hamile.kalsa kimse baglatma işlemi yaptırmaz ne bilim.bir yerde bir terslik oluyor demek ki :/
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Vay anam ben sok baglı nasıl hamile kalmıs o Allah analı babalı büyütsün ne dıyelım ıns bısı yoktur canm benim 
(1,330 puan) tarafından
Bizim akraba bağlıyken hamile kaldı şuan çocuk 2. Sınıfa gidiyor
(4,060 puan) tarafından
Vay anam bağlamak da çözüm değil desene
(1,330 puan) tarafından
Rabbim ol diyor oluyor☺ süphanallah
(4,060 puan) tarafından
Aynenn canım benim ☺️❣️
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Yohh anam yohh hic tüpleri baglayincada hamile kaliniyosa hoc biri korumaz viiii en iyisi kökten halletmek rahim aldirmak:D

Rabbim sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah 

0 oy
(14,424 puan) tarafından
Demekki Rabbim verecekse hiç bişey fayda etmiyo
0 oy
tarafından
Inşallah sonuçlar güzel çıkar 
0 oy
(14,937 puan) tarafından
Ah ya kaçıncı çocuğu ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Kaynina çok güldüm yaa:D

0 oy
(20,823 puan) tarafından

Annem de menopoza giriyorum sanıp doktora gitti. Bı de ne görsün. Bebek:D o zaman o 39 yaşında ben de 18 yaşındaydım. Öğrendiğimize bebek 3 aylık olmuştu bile. Aynı eltiniz gibi bilmeden ağır ilaçlar kullandı. Şükür ki kardeşim gayet sağlıklı doğdu. O zaman bebeğin suyundan örnek aldılar yaş ileri olduğu için riskler vardı hatta şu bulanık çıktı. Ki bu iyi bişey degil. Ama şükür sorun olmadı. Sonra annem de baglatti tuplerini:D

0 oy
tarafından

Abla gebermiş ne :D:D klavye bile sevmedi eltini hqhqhqhqh 

0 oy
(3,457 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla kucağına alır ya Allah'ın hikmeti işte valla
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Vay anam vayy bende baglatacam boylede kaliniyirsa ne yapacaz biz :D

0 oy
(3,854 puan) tarafından
Kuzum hangi yontemle baglamisdilar peki? 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,117 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Glcnm (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 371 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fuatburcin (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,803 soru

23,670,579 cevap

309,551 kullanıcı

...