0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Bugün kardeşimi kontrole hastaneye gittiler annemler orada bir hasta ile karşılaşmışlar. Annenin ilk bebeğim iş. Mehmetcan diye bir bebiş 35 haftalık doğmuş kuvezde yatmış belli bir süre sonra taburcu olmuş çocukta gelişimi geriliği felan  varmış 4 yaşındaymış ama 6 aylık bebek gibiymiş daha yeni oturuyormuş aba anne gibi kelimeler söyleyip baybay yapabiliyormuş.Damağı gelişmediği için sadece sıvı gıdalar tüketebiliyormuş. Derisinde balık pulu hastalığı varmış ve bunlar için hiçbir tedavisi yokmuş hastalığının sadece bağışıklığı ı güçlü tutmak için ivik diye serum alıyormuş. Anne side o kadar içten seviyormuş ki fındığın Bitanem diye öyle içli seviyormuş. Annemgile anlatınca çok kötü oldum. Gözlerim doldu zor tuttum kendimi. Bu dünyada en zor imtihan evlat imtihanı. Allah o ailenin yar ve yardımcısı olsun. Mehmet Canada acil şifalar versin. Kim bilir nerde ne hastalar ve hastalıklar var lütfen hepimiz dua edelim. Halimize de şükredelim. RABBİM bütün hastalara ŞAFİ ismiyle şifa versin kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah.

Not=Yatağa yattım duamı yaparken aklıma geldi burayada yazıp sizinle paylaşıp dua etmenizi istedim kimin duası kabul olur bilinmez Mehmet an içinde ve bütün hastalar için dua bekliyorum sizden. Hayırlı geceler.. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(4,134 puan) tarafından
ALLAH şifa versin canim:(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 358 göst.
16 Nisan 2020 Aile kategorisinde MelikeHira (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 317 göst.
0 oy
12 cevap 321 göst.
0 oy
7 cevap 205 göst.
8 Kasım 2022 Aile kategorisinde Bir erkek annesi (598 puan) tarafından soruldu

379,285 soru

11,353,055 cevap

34,824 kullanıcı

...