Öncelikle merhaba kızlar ben 5yildir bebegimiz olsun diye tedavi görüyorum bendede esimdede bi sorun yok diyo her gittigimiz doktor ama maalesef ki olmuyo (tabi Allah vergisi Rabb'im ne zaman nasip ederse) ilaç kullandım klomen femeraya ama maalesef ilaclada hamile kalamadim bi aşılama yaptirmadim o kadar doktorumdan istedim ama bi sorun görünmediği için kendin doğal olarak kalmaya çalış dedi doğal yollada olmuyo malesef bu zmana kadar bana ve eşime yapilan testler Amh 4:45 çıktı sonuç ama daha doktora gostermedim sonucu gittigimde gostericem Tsh,sperm testi esime, progesteron testi hormon testleri yani nerdeyse hepsi yapildi. İki kere rahim filmi cekimdim kan pıhtılaşmasi testi yapilamdi aklima şu anlik bunlar geldi başka yapılması gereken test varmı kızlar birde ben biraz dinlenmek açısından tedaviye ara verdik stres oluyodum çünkü olucakmi olmuycakmi diye bu arada ovulasyon testinide kullandim sogan suyuda içtim malesef olede olmadı napmam gerek kızlar başka bana yardımcı olun bende anne olmak istiyorum
benim abimle yengeminde hiçbir sorunu olmadığı halde 5 yıl olmadı bütün testler yapıldı ilaçlı rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı sadece adeti düzensizdi ama ne zaman ki o psikolojiden kurtuldu dükkan açmışlardı ona yoğunlaştı o sırada hamile kaldı ihtimal bile vermiyordu şuan 6 yaşında ve 27 aylık iki tane çiçeğimiz var öncelikle kendini o psikolojiden çıkart canım zamana bırak konuşanların ağzını kapat fırsat verme Rabbim gönlüne göre versin inşallah
1,488,664 soru
24,333,278 cevap
345,736 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın