Kızlar dün aksam hiç bisey yoktu yemek yiyoruz çorba soguk dedi git şunu isit canımı sıkma dedi sonra bulgur pilavi vardi tuzu eksik olmuş su yemegi yaparken tadini ayarla artık tuzsuz dedi bide çorba icerken içinden kirpik çıktı şunu dok yersen sen ya dedi ona biraz üzüldüm yani ne demek yani al sen ye kaşlı yemegi gibi aksilik üst üste gelir ya turşu vardı sac çıktık bu sefer de ama beyazdi onuda annesi yapti ondan geldi büyük ihtimal başka yemek koycaktim koyma yemiyorum dedi kalktı kapıyı hizli çekti gitti içerde söylendi dışarı cikti markete gitmis pirzola almış gelmis sabah da ısde saat 1e geliyo ablamla konuşuyorum esim aradi kimle konusuyon vs geyik muhabbeti yapma durmadan durmadan ne konusuyon dedi o telefonu parcalattirma bana dedi ablanida ararim konuşurum kalbini kırarım dedi telefonla ne zaman ailemle konuşsam böyle yapıyo benim ailem yozgatya ben ankaradayim sabah ufak sancılarım oluyo sancim var diyon telefonla konusuyon evini topla dedi bende dedim sancim var dedim insan kendini yorma der bizimkisi varsa yoksa iş yap ban haksiz mi düşünüyorum onun yaptıkları doğru mu sizce