0 oy
1,496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Kizlar kon dişi ama icimi dokmek istiyorum kacarak Evlendim  boyle diyince herkes kotu gozle bakiyor yargiliyor ama yaptiklarini boyle ddusunenler bence cok haksiz Ben esimle tanistimailemin haber yoktu gorusup konusuyorduk  ramazan ayiydi  oruc  birlikte alalim dedik kafeye gittik  annem ogrendi  elimden ablamla teli  alip benmisim  gibi esime ayrilalim  masaji attilwr  telefonuza elimden aldilar  ve beni 1 klinige  goturduler  orda kizligimi  bakiremiyim  hayla diye kontrol ettirdiler:( cok kirilsin anneme gidicm bisey yapmadik dedim inanmadi eve geldim lavabonu gitsem 5 dakika kaldim annem hemen bagirir  oraya gel napiyorsun  lavaboda  diyor  tekme atardi  namusa  kadar kufur ederdi  surekli teyzemlerin  yaninda utandirirdi  beni sikayey ederdi  uyumak  iste Sen oraya gitsem  bagirdir  burda mal odada kal diye abimlere ablamlara kardeslerime  bununlan konusmayin  derdi  :( diceksiniz sevgilim oldu diyemi  boyle hayir eskidende biyleydi  birsey olsa hemen kizligimi  kontrol  ettirdi  inanmazdi  bana  alanlar hep cafeye girerdi beni almazlardi aralarina hep duslarlardi  nefes alamiyordum  artik sofrada oturuyorum  annem hemen cehenenmlilsin  diyordu :( istahim  kacar yemek yemenden oraya giderdim  umrusunda  degildi acmiyim  :( ama Ben esimi birakmasin telefon bulup durumu  anlattim  yinede bulustum  cunku  Allahtan  korkan birydi  namazindaydi esimle bulustum annem ogrendi  cok kokrtum  eve gitmeye  oldururler  diye dusundum:( eve gitmedim  esimde kaldm  esimin ailesi yurt disinda yasiyor  esim burda kaliyor  esim  tek yasiyordu  olan oldu teyzemde diyom geldi nisan oldu  ama annemde babamda gelmedi nikahimiz sahte altin  taktirdi  annem ablama  sirf millet  bisey demesin kacarak evlendimi  jilmesinler diye simdi 4 aylik 1 kizim var annem gelmedi ablamlarsa 2 aylikken geldiler :( lohusaligimida tek gecirdim  herkes bana kotu gozler bakmiyor kacarak evlendim diye kacmakta denmezki  Ben bulusmak  icin bulustum  esimle kacmak icin degilki esimide  for durumda biraktim diye cok agladim ama esim hep arkamdan durdu  ne onun ailesine benim ailem yardim etmedi hep biz kostuk  eve dizdik  cok sukur rabbim kimseye muhtac etmesin  evimizde kuflu koltuklar  var ama elimizden gelen yaptik  neden herzaman suclu  olan benim ailemin yuzunden hepsi bende isterdim ceyizim olsun durumum olsun evden tekli duvakli  cikim  ama ailem istemedi diyorki yedigim onunde  yemedigin arkandaydi onlar aneligi  babaligi yemek vermekten ibaret  sayiyorlar  ltfn morel verin hata kimde

r

21 Cevaplar

0 oy
(3,106 puan) tarafından
Yav bacım haklısında okurken yeni bir Türkçe icat edecez sandım. Keske yazarken biraz özen gösterseydin anlamakta bu kadar zorlanmazdım. Ailene gelince malesef kimse ailesini seçemiyor. Eşinle mutluysan böyle insanların senden uzak olmasına sevinmelisin. Zaten evlenene kadar sana hayatı zehir etmişler. Yanında olsalar nolcak sanıyorsun ki bu kafadaki insanlar senin evliliğini de zehir eder. Bazı insanların ailen bile olsa inan bana yokluğu daha iyi. Yanında olup huzur kaçırsalar daha mı iyiydi. Kaçarak evlenme olayına gelince de bence ülkemizde bunu fazla abartıyorlar. Namusu sadece iki bacak arasına sığdırmaları da ayrı bir olay zaten. Nikahlanıp evlenmişsin. Evde sana gram huzur vermeyip eziyet eden insanların rızasını almadan evlenmek seni kötü bir insan yapmaz. Sen suçluymuşsun gibi durma. Siz beni telli duvaklı gelinlikle görmeyi hak etmediniz hatayı kendiniz de arayın beni suçlamak kolayınıza geliyor de. Kendj fikrim.sen asla suçlu değilsin. Bana göre ortada bir suç da yok. Ama illa bir suç varsa da bu ailenin suçu. 
(85 puan) tarafından
Saol cnm  Ben duzgun  yasiyorum yaziyorum klavye  otomatik degistiriyor  anlamadim  neden boyle artik takmiyorum  zaten annemle babamin 1 lafi var karninizi  doyuruyorduk  acmi biraktik  yediginiz  onunuzde  yemediginiz  arkanizda  derlerdi  onlar anneligi  babaligi  karin doyurmaktan  ibaret  saniyorlar  saygiymis  sevgiymis  guvenmis  onlar icin 1 sey ifade  etmiyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 492 göst.
0 oy
25 cevap 2,989 göst.
0 oy
11 cevap 1,319 göst.
12 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysel1212 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,234 göst.
14 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Fatmammmm56 (111 puan) tarafından soruldu