Kizlar kacarak evlendim ama ne altin ne dugun ne gelinlik hic bisey alinmadi neyse gel zaman git zaman koca 8 yili atlattik bu 8 yil icinde calistim esime yardim da ettim zamaninda suan bir yuzugum bile yok ev tasinmada kaybetmistik gerci onu bile calistigim ilk maasla almistim esim iyi aslinda ama arkadaslarina gelince hemen her yere gitmekte hazir ben buraya gotur bizi yada gidelim dedigimde al cikar cocuklari der isi olmadigi zaman kahveye gider uyuma vakti gelir uyur bu arada 2 çocugum var gecen oglen uyandik ve sabah kizima "hele annenin tipine bak diyor " cocuklwrdan kendime pek zaman ayiramiyorum ama ne bi surpriz ne bir hediye ne bir kendiliginde ailece gezdirmesi yahu sadece cocuklarin ebeveyni tek ben degilim ki al cikar cocuklari cikin gezin diyor hep ben cikariyorum + birsey desem ustume gelir ustume yurur sirf sen haklisin diyeyim diye yada susayim mesela yarin icin randevu aldim giyim yardimi esim once sabah beraber gideriz dedi simdide ben gider alir getiririm diyor tamam ben ve cocuklar tek gideriz diyorum tamam siz gidin diyor ee hani cocuklar uykudan kalkamaz uyku haliyle yolmu yurusunler neden bizimle bir yere gitmek istemiyor bu adam yada bosanmak icin elimize sebep mi vermeye calisiyor cozemedim evde ne bir sarilma ne birsey iliskide kac ay oldu isteksiziz benimde enfeksiyondan dolayi bir yandan esime de ders vermek istiyorum cocuklarla bir yere gidip onu iyi meraklandirmak istiuorum artik bilmiyorum ne yapcam hep ben onu dusunmeye calisirken zerre ilgisi yok bazen kendiligimden dusunuyorum istedigim evlilik bu degil ben boyle yasayarak kendime ezerim falan off siz olsaniz ne yaparsiniz lutfen anlayin beni ve aglayarak yaziyorum