0 oy
212 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2 puan) tarafından

Kizlar civilin baby force secret model bebek arabası ni almayı düşünüyorum. Taşıma kapasitesi 15 kg ama bana az geldi. Mesela bebek 3 yaşına doğru 20 kg olsa ve eşyalarla falan o kapasiteyi geçsek yine de kullanılır mı 15 kg üstünde asla taşıma mi bilgim yok netten den baktım bulamadım soruma cvp. Birde resmini koyuyorum. Sizce kullanışlı mi yoksa başka mi almalıyım. Bütçeye göre bu maddi anlamda hesaplı geldi. 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fiyatına göre agirlikta değişiyor. Cıbıl kendi sayfasındaki kullanıcı yorumlarını okuyun orda daha detaylı bilgiler vardir kullanıcılar tarafından 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim bebek arabası bundan canım ben memnunum ama kizim daha 9 kilo o yüzden ağırlık taşıma konusunda bisey diyemem bir keresinde de markete gittik altına biraz eşya falan koyduk tekerlek hemen yana ayrılır gibi oldu o yüzden bence eşya koymamak lazım 
(2,408 puan) tarafından
Aynen tekerlekler yana ayrıldı bizim de kalitesiz duruyor tavsiye etmem bende
0 oy
tarafından
Fazla kiloyu taşımaz bence ama 3 yaşındaki çocuğunda oturcqğını sanmıyorum ben yürüyerek gezmek ister zaten
0 oy
(3,819 puan) tarafından
Yazan kapasite neyse onu taşır canım üstünde olursa tekerlekler kırılıyor 
0 oy
(918 puan) tarafından
4baby markasına, baktın mı canım trendyol ve Sanayi bölgelerinde oluyor Bi o markayı araştır görümcem onu kullanıyor şekli aynı bunun gibi ben travel aldım çalışan 3 4 yaşına kadar kullanır dedi benşm, için zaten o kadar kullanması önemli sonrasında yürür 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bizim araba bundan daha hafif yapılı kilo onbeş diyo ama biz pazara giderdik annemle kız yurucem derdi belki otuz kilo ıvır zıvır iki ev pazarlığını koca sene taşıdı:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
0 oy
11 cevap 384 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
10 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,993 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 595 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,987 cevap

43,468 kullanıcı

Kategoriler

...