0 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından

Tam uyucaktin yatmaya gidiyodumki fare offf başıma gelmesinden en korktuğum şeylerden biri evde fare olması.  Ikinci kat ev  nerden geldi bu ya ofya of :sick:  3 ay oldu bu eve geleli ilk kez böyle Bisey oldu.  Allah aşkına bisi deyin bana napicaz bununla biz ya of 

13 Cevaplar

0 oy
(14,668 puan) tarafından
Tuvalet deliği feln açık mı ordan gelir balkondaki borulardan geliyor gelecek yer çok. Fare kapanı yapiskanj felan al 
(3,794 puan) tarafından
Ofya en korktuğum tiksindigim şey ya
(701 puan) tarafından
Ne tuvalet deliği mi ordan gelir mi amaninnn
(7,624 puan) tarafından
Lağım faresi ise tuvaletten gelir yavru kedi kadar oluyor çok korkunç . Fındık faresi de pimaslardan gelir
-Reklam-
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Evin içinde mı. Çok korkarım 'ya 
(3,794 puan) tarafından
Evin içinde kiz valla acayip sinirim bozuldu ya
(1,367 puan) tarafından
Bahçeden filan girmiştir tühh bazen benim de aklıma gelir
(3,794 puan) tarafından
Ofya valla canım acayip sıkıldı ya . Başka ev baksak kara kısa çocuklarla da olmaz kışın ortasında
(1,367 puan) tarafından
Naptınız çıkarabildiniz mı bari
(3,794 puan) tarafından
Ay yok ya evde . Biz çıktık ev den o evde kedi attik eve
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Ayy valla gözüme uyku girmez ben oyle bisey görsem 
(3,794 puan) tarafından
Valla girmedi zaten uyku gözüme ya of nerden çıktı bu ya
0 oy
(198 puan) tarafından
Apartman kapısını açık bırakmışlardır ordan girmiştir 
(3,794 puan) tarafından
Kız orası açık olsa bile eve nerden girdi bu ya evin giris kapısı kapali
(50,855 puan) tarafından
Fare kuyrugu kadar yerden gecebilir derdi babannem kemiksiz hayvnmis
(3,794 puan) tarafından
Ofya  lanet şey nerden çıktı bu ya
0 oy
tarafından
Bizim evde de vardı evi kirkladim onun yüzüne banyodan gelmişTi lanet :(
tarafından
Görmedim dışkısını çekmecede bulduk fenalık geçirdim ağladım eşim yapışkan getirdi kartonlara eldivenle yapistirdik dışkısı banyoya gidiyordu ordangeldi galiba bir günde yakalandi oradaki yerden zıpladı bı gün boyunca öldüm odadan çıkamadım ağladım başıma ağrılar girdi ben fareden neffreeettt ederim sen nerde gördün büyüktü bide bu yakalanan kanalizasyon faresi gibiydi iyyyyy Allah korusun bidahagelmesin inşallah
tarafından
Dışkı var mı evde her yeri incele umarım fare erkektir çok ürüyor bunlar bı  iki hafta içinde yakalamaya bak derim sen nerde gördün
(3,794 puan) tarafından
Offff offf ya.  Büyük değildi fazla bu acaba devamı varmı nerden geldi nasıl geldi devamı gelirmi bilmiyorum hiç birşey.
tarafından
Gördüğün alani kontrol et
(3,794 puan) tarafından
Kız  yerinde durmuyor ki kaçtı
0 oy
tarafından
Eşimin koyune gitmistik kaynanamlar da kaliyoruz. Aksam yemek vakti geldi sofrayi kuruyoruz esim de cok acikti dayanamadi ekmek dolabindan bir parça ekmek aldi yemek yemege basladi. Snra ben actm ekmek kesip sofraya koycaktm cekmeceyi acmamla karsimda faree ben bi ciglik attm esim benden once mutfaktan kaciyo bide ekmek aldi ordan yedi bi tiksindi midesi bulandi fenalik geçiriyordu :D
(3,794 puan) tarafından
Bende çok korkarım ya
0 oy
(50,855 puan) tarafından
İnsallah hemen yakalarsiniz nerde gördün kapisini kapat oranin
(3,794 puan) tarafından
Kapının altından da geçiyor lanet şey kedi attik eve
0 oy
(701 puan) tarafından
Onu evden çıkartmaya bak bir an önce alkış falan sopa vurun her yere çıksın gitsin ay nefret ediyorum ben fareden ya lanet ******
(3,794 puan) tarafından
Aynen hiç sevmiyorum ya en korktuğum şey basma geldi ya
(701 puan) tarafından
Ay inşallah defolup giderr
0 oy
(392 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Tez zamanda yakalar cevval kedimiz İnşaAllah. Alakası yok ama nedense aklıma geldi. Biz bigün çarşıdan geldik eniştem bahçe kapısında oturuyor. Noldu enişte dedik. Eve kedi girmiş budakediden çok korkar evi kediye bırakıp kaçmış. Annem, enişte kediye pist deseydinya dedi. Oda kedinin napacağı belli olmaz ilşmem ona dedi :))) 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Ayyyy hiç sevmem
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Eski bir ev mi canım eskiyse banyodan tuvaletten falan gelmiştir
0 oy
(38 puan) tarafından
5.katta oturuyorum ben de yaşadım 2 3 hafta önce aynı sıkıntıyı. Yapışkani var karton üzerine dökün dikkatlice ortasına peynir fındık bisey koyun yapışıp kalıyor. 
0 oy
(204 puan) tarafından
Canım yapışkan al eğer küçükse yapışır bende çok yaşadım giderlerden falan geliyordur 1 tane varsa geldiyse 2.de gelir o yüzden oraları kapatın ve evde olmadıgını emin olun başka cabuk ürerlermiş ben geldiği yeri bulana kadar haya fare öldürdüm :) 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 721 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 781 göst.
21 Nisan 2023 Aile kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 698 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 711 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,631 soru

12,121,255 cevap

36,476 kullanıcı

...