0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç etik değil ama aramız bozulmasın diye seslenmiyorum

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herşeyin bir saati vardır bu saatte kimseyi rahatsız etmem edilmekte istemem 
-Reklam-
0 oy
(204 puan) tarafından
Eğer bişey yokken açıyorsa temizlik manasında yanlış saat daha çok erken ama kırıldıysa mecbur tabi. Ne diyelim bacım kimsenin günahını almayalım :) 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
yuh ya hemde haftasonu 
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Benim üst komşum gece gündüz demez hep çalıştırır artık kafayı yedirtti yüzüne bile bakmıyorum 
0 oy
(350 puan) tarafından
Gece yatmadan bende suburmek sorunda kalıyorum çünkü çocuklar illaki bişey döküyor her gün değil ama arada işte ama o kadarda geç saatte suburmem en fazla 11.12 gece yatmadan evi toplayım diye 
0 oy
(959 puan) tarafından
Benim çamaşır makinem banyoda banyodan ses daha çok gidiyor diye akşam 5 den sonra kesinlikle çalıştırmadım daha belki işten geleni olur belki okuldan gelen çoçuğu olur ne gerek var belli Bi saatten sonra yapamıyorum görgü kuralları işte 
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Benimde geçen yan komşum saat 12 de çalıştırdı ama takmam öle şeyleri 4 çocuğu var ille bişey dokuyolar kiriyolar oda mecbur kaliyo yoksa calistirmaz hatta sordum oğlu bardak kırmış onu çektirdim dedi
0 oy
(712 puan) tarafından
Birsey kırılmıştır cam gibi dokunmuştur olabilir sebepsiz almamıştır hergele olmadığı sürece sorun yok ben birsey demem sahsen

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 352 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 738 göst.
0 oy
27 cevap 692 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
29 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (32 puan) tarafından soruldu

411,973 soru

12,402,349 cevap

44,475 kullanıcı

Kategoriler

...