+1 oy
421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,668 puan) tarafından
Kızlar geçmişe dönme hakkım olsa eşime değil de önce ailesine bakardım öyle bi yuva düşünürdüm şuan o kadar pişmanım ki ailesinden nefret ediyorum sadece eşini sevmekle olmuyormuş helede ailesinin tarafındaysa hrp

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ailesi seni seviyor mu peki? Yanlız mı kaldın hayatta? 
(1,668 puan) tarafından
Hayır sevmiyor beni istemediler eşim o zaman hiç ailesinden bahsetmedi kendi kararım dedi evlendik ama çok pişmanım
tarafından
Canım benım hesap olmuş seninki simdi vicdan yapıyor ailesi ortaya cıktı eşinle konuş sana değer vermesini söle
(1,668 puan) tarafından
Söylüyorum zaten değer vermeyipte naptık sanki diyor
tarafından
Zor işler valla böle gider
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malesef evlenmeden once aklimiza gelmiyor bu. Birini begenince ilk ailesine bakmak olmaliymis. 
(1,668 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ama çok geç anladım
0 oy
(959 puan) tarafından
Annem hep der sadece kadon erkek değil ailelerde evleniyor, aile çok önemli diye. Hep dua eder annem allah hayırlı aileyle karsılastırsın diye. Ama kader işte geçmişi düşünüp üzülme geleceğin için daha dikkatli adımlar at 
(1,668 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ama kaynanam ölmeden bana rahat yok anlaşılan yada bırakıcam eşimi
(959 puan) tarafından
Öyle de deme sen onun ölmesini beklerken allah badka taraftan acı verir sana sen aşlah hidayet versin, bizden uzak olsun beni unutması için ona aşırı mutluluk ver benimle uğraşamaması için diye dua et. Eşini de aile yüzünden bırakma eğer iyise eşin seni sevip değer veriyorsa.
(1,668 puan) tarafından
Eşim değer verse umrumda olmaz zaten yada kaynanam uzak olsa bizle kalıyor kışın
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Aynı şeyo bende düşünüyorum canım aole çok önemli zalimden alım olur binde bir olur o herkes emdiği sütun hukmunu işler kana çeker . bide şimdiki aklım olsa en çok bir erkekte babasına dikkat ederdim cunku baba maske takamaz en azindan damat adayi kadar gardi yüksek değildir bir insanın babası nasılsa üç aşağı beş yukarı o da öyledir bir kizjm olsaydı ona çok dikkat ederdm
0 oy
(26 puan) tarafından
Ne kadarlık evlisin acaba 
(1,668 puan) tarafından
Dört senelik
0 oy
(260 puan) tarafından
Bunu bana daha çok annem söylüyor canım ailesinin boyle olduğunu bilseydim hayatta vermezdim seni der her zaman. Çünkü ailesi bı işi kendisi yapamaz eşime yaptırmaya alışmışlar o ödesin o yapsın o alsın vs. düğün için kredi çekelim demişler ortak öderiz demişler ama bı kuruş bile vermemişler dün laf açıldı eşim söyledi benim ailem artık sensin dedi annemden önce sen gelirsin dedi çok mutlu oldum şükür ailesinin huyunu suyunu biliyo hamileyken bana çektirdiklerini biliyor ya içim çok rahat 
(1,668 puan) tarafından
Keşke öyle dese de ailesi umrumda olmasa
(260 puan) tarafından
Çok savunuyor ailesini ?

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 528 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 522 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,850 göst.
0 oy
8 cevap 479 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde azrabicer22gmail.com (7 puan) tarafından soruldu

411,059 soru

12,373,157 cevap

42,570 kullanıcı

Kategoriler

...