0 oy
1,652 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biraz önce hastaneden geldim kizlar. Kadin doğuma gitmiştim bundan 3 ay önce doğumdan sonra regl olamamistim bana dediler ki polistik oversin sen yasmin diye bi doğum kontrol hapina basladim. O hastaneden memnun kalmadim tekrar baska bi doktora gozukmek icin baska hastaneye randevu aldim. Doktor vajinal muayne etti rahim duvari ince dedi polistik over dedi kan aldilar testler yaptilar progesteron hormonum iyi cikti 0.38 yaziyor, prolaktin diye bi hormonum sorunlu cikti 2.62 yaziyor.. doktor bana hic aciklama yapmadan direk cocuğun varmi dedi evet 1 tane var dedim bana dedi ki "İYİ TÜM YATİRİMİNİ ONA YAP COCUĞUN OLMAZ SENİN OLSADA DURMAZ RAHMİNDE" dedi. Anlamadim aciklayarak anlatirmisiniz dedim vaktim yok intarnetten bak dedi ciktim odadan. Ağlaya ağlaya eve geldim.. 

BEN ANLAMİYORUM ÖNCEDEN POLİSTİK YOKTU BENDE DOĞUMDAN SONRA MI OLDU NASİL OLDU HİC BİR DOKTOR YETERLİ ACİKLAMA YAPMİYOR BANA YA DAHA 19 YAŞİNDAYİM ÖNÜMDE BİR SÜRÜ ZAMANİM VAR BENİM ÇOCUĞUM OLMAYACAK Mİ GERCEKTEN 

72 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk başta ağlamayı bırak ve direk cimere o doktoru şikayet et. 

Polistik over hamile kalmaya engel değil tedavisi var ilaçları var bune saçmalık bu nasıl bir muamele. Gerçekten şu pandemi döneminde bazı saglikcilarin bir tarafı çok kalktı 
tarafından
Cimere sikayet ettim canim. Çoğu doktorun gercekten bi yerleri kalkmis intarnetten baktim herkes sikayetci o kadindan
tarafından
Sıkma canını daha yaşında küçük herşey halolur merak etme cnm ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından

Doktor internetten mi bak dedi:angel:

tarafından
Maalesef terbiyesiz kadin
0 oy
(665 puan) tarafından
Ne demek internetten bak ya töbe Yarabbi takma kafana Allah sana kaç tane yazdıysa o kadar olur kim bilir ne olacağını Allah hayırlısını versin evlat varki 10 tane bu anneneye bakmaz evlat var 2 tane ömründen ömür alır keşke olmasaydı derdin haielisi olsun sıkma canını...
tarafından
Dogru diyosun canim
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Yalan ya yengeme de biri demisti hamile simdi onada cocugun olmaz birdaha demisti ve onunki hic yoktu cocugu
tarafından
Allah bagislasin
0 oy
(89 puan) tarafından
Eltiminde aynı sıkıntısı var tedavi oldu bir kızı bir oğlu var bu çocuk doğurmaya engel degıldir
tarafından
İnsallah benim ki de tedavi olur
0 oy
(711 puan) tarafından
Hiç alakası yok onu o doktor değil. Allah biilr 2 sene benimde olmadı hiç çocuğum da yoktu doktora gidiyorum bı sorun yok bende de polikistik över var bu arada adet düzensizliğim vardı sonra kbi baktım hamile kaldım çok şaşırmıştım rabbim ol derse oluyor bunu bilir bunu söylerim üzme kendini
tarafından
Rabbim ol derse olur. İnsallah ikinci evladi nasip eder banada
0 oy
tarafından
17 yaşındayken polikistik Over sendromu olduğunu öğrendim üniveriste sınavına hazırlanıyordum stresle beraber 3 ay adet olmadım kilo aldım sivilcelendim yesmin verdi doğum kontrol hapı bana da çocuğun olma ihtimali düşük tüp bebek ile anca dediler evlendikten bir ay sonra hamile kaldım . Çıkmadık candan umut kesilmez. Polikistik Overli olanlar soğan kürü içmeli hem adet düzene biniyor hem de gebe kaliyorsun kuzenim dede vardi 4 yıl sonra bu kür ile hamile kaldı.
tarafından
Ben de hic kilo alma sivilcelenme yok sadece saclarim dokuluyor
tarafından
Doğum kontrol hapları da döker saç siz soğan kürü deneyin ibrahim Saraçoğlundan dinleyin
tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
canim bahsettigin kist hamilelige engel degil engel bir durumu varsa kist aliyorlar hamile kaliyorsun.. ayrica bende de dermatit kist var 2 cocugum oldu onunla zamaninda prolaktinimde yukseldi bir aylik ilac ile dustu.. ne sacmalamis bu doktor sikayet et ve baska doktora git
tarafından
Bilmiyorum ki doktor hamile kalmazssin dedi
tarafından
bu soyledikleri hamilelige engel dill..
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Bence üzme kendini ben bazı doktorlara inanmıyorum canım banada oğluma hamile kaldığımda sen bu çocuğa güvenme düşer dediler hatta ilaç bile tavsiye ettiler ama ben inanmadım bir hafta daha bekleyip başka doktora gittim 22 aylık bir oğlum var ellerinden öper yani demem o ki kestirip atma rabbim bilir verip vermeyeceğini tıp o kadar gelistiki artık herşeyin çözümü var umudunu yitirme çocuk düşündüğün zaman dene İnan ki rabbim en iyisini bilir 
tarafından
Bazilari gercekten dayaği hak ediyo doktorlarin
0 oy
tarafından
Instagram'da ebru havar biberoglu var doçent benim hastanede calisiyo ayrıntılı ultrasonumu ona yaptırdım randevu bulabilsem kontrollerini de onda olacaktım ama çok iyi bi doktor olduğu için randevusu tıklım tıklım dolu eğer imkanın varsa bu muayene ol derim Ankara eryamanda e life hospital de calisiyo başka sehirdeysen Instagram'dan takip et sık sık soru cevap yapiyo ordan sorarsın canlı yayınlar yapiyo ya da ordan sor ama ümidini kaybetme benim ablamda polikistik over hastası 5 sene çocuğu olmadı zor bela tüp bebekle oğlu oldu şimdi korunmalar yetmiyo patır patır doguruyo her sene en son baglattirmayi dusunuyo şimdi doktorlar onada çocuğun olmaz siz yuvadan evlat edinin dedi canını sıkma kuzum yaşın genç olur Allah'ın izniyle daha çok küçüksün 
tarafından
İnsallah tesekkur ederim
0 oy
(682 puan) tarafından
Polikistik over kistim ile ikizlerime hamile kaldım nasıl bu kadar emin konusabiliyor o doktor 
tarafından
Ay gercekten mi :) allah bağişlasin..
(682 puan) tarafından
Evet rabbim nasip ederse olur. O kadar iyi Bi doktor olsaydı emin bile olsa pat diye söylenmez böyle bişey kaldı ki bence imkansız Bi durum değil
tarafından
İnsallah öyle olur :)
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım benim ya, hemen moral bozma lütfen, başka bir doktora git. 
tarafından
Gidicem insallah :(
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Canım kaç ay önce doğum yaptın bir de adet olmadin mi daha 
tarafından
8 ay once yaptim 2 kere regl oldum sonra bidaha olmadim doktora gittim ilacla regl oluyorum artik
(1,756 puan) tarafından
Canım başka doktora görün istersen bir doktora bağlı kalma bu önemli bir konu
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Canim böyle konularda tel bi doktorla kalma başka doktorlara git inşallah öyle bise yoktur 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Pko ile 3.cü bebemi doğuran ben. 
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Dr. Ibrahim Adnan Saracoglu'nun videoları vardr bu konuya dair onun bitkilerinden yap iç hormonların iyiye gider. Üzme kendini doktor dengesizmis belli. Rabbim ol derse olur alternatif tıp ve iyi bi doktorla olur Allah'ın izniyle 
0 oy
(303 puan) tarafından
Kuzum bana da dediler aynısını daha dediklerinde 17 yasındaydım evli değildim eşimle o şekiilde evlwndik hatta düşün ne kadar agır basladık ama şuan ellerinden öper 2 evladım var :) Rabbim o kadar büyük kii böyle saçma sapan doktorlara bakma sen 
0 oy
(37 puan) tarafından
Canim boyle bisey olamaz benim vardi ve kendiliginden gecmis ustune hem kist hem sprelle hamile kaldim  hic uzulme
0 oy
tarafından
Pcos hastasıyim ve oğlum 9 aylık 

Söyle bunu o doktora 
0 oy
tarafından
Düz hemen üzme kendini sıkma canını tek doktora takılı kalma 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 896 göst.
22 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 757 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,018 puan) tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,129 cevap

43,534 kullanıcı

Kategoriler

...