0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
13 aylık kizim var doğduğundan beri mama içti ek gida veriyorum ama hep tadımlık alıyor doyacak kadar yemiyor nasıl yapmalıyım şu da içmiyor 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mamayi azaltmalisij yemege ağırlık vermelisin artik büyümüş 
tarafından
Bencede ama yemiyor istemiyor günlük iki tane corba muhallebi herseyi yapıyorm sütlaç yaptim az bisey onu.dahi iki üç kaşık aldı ağlıyor anne mama diye
tarafından
Canim aciksin iyice mecbur kalınca yer hemen mama verme
-Reklam-
0 oy
(8,123 puan) tarafından
Biberon yerlerde geziyor kendisi azar azar içiyor öylece. Yemek de oyun yaparak yedirmeye çalışıyorum bazen de kızdığım bile oluyor. Çok fazla emzirmemeye de çalışıyorum doğrusu yemekten de yesin diye
tarafından
Hic emmedi beni hep mama aldi
(8,123 puan) tarafından
Mamayı da aynı şekilde. Çok sık sık veriyorsan ona alışmış olabilir
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Sen teklif et sürekli su ne kadar içerse süt de iki yaş diyor doktorlar bilemedim 
tarafından
Ben bir yaş diye biliyordum
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yemek konusunda bende birşey yapamadım iştahsız benim oğlum da ama suyu çok seviyor pipetli suluk al yada başka bir suluk belki hoşuna gider benimki 1 yaşından beri hep kendisi içiyor ben onun alabileceğini yere koyuyorum kendisi alıp içer surekli 
tarafından
Bimden twitili piptli bardak gelmişti sarı senk ondan aldım şoktan 50li renkli pipet aldım istemiypr ne yapacam bilmiyorum epilepsi ilaçlarını kullanıyoruz doktora götürdüm aç bırak dedi onu da yapamıyorm
tarafından
4 yıl epilepsi ile savaştık ve aç bırak ne demek ya ne geri.zekali bunu söyleyen doktor. Epilepsisi olan çocuk aç bırakılir mi hiç. Azıcık da mı bilgisi yok
(3,679 puan) tarafından
https://ty.gl/hucweqlq6t canım benimki bundan çok hoşuna gidiyor bir bak istersen   birde aç bırakmak çok doğru bir seçim değil canım daha yaşı küçük
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Benim oğlum da 13 aylık canım.  Ben 15 günlüktü su vermeye başlamıştım hem yemek yediriyorum hemde emziriyorum ben ama yemek yemrk daha cazip geliyor ona emmektense.. kemik sularıyla tavuk sularıyla tavuklu etli yemekler çorbalar yapıyorum yediriyorum yoğurt meyve.. yoğurdun içine armut elma rendeliyorum falan seviyor . O şekilde tabi yedirirken de su mutlaka veriyorum biraz yemeğe ağırlık ver sevecektir diye tahmin ediyorum su verince de alışır 
0 oy
(153,137 puan) tarafından
kuzey aut sevmiyo suyuda hic olculu vermem 2 tane alistirma bardagimiz var ikisine doldurrum icer
0 oy
(14,954 puan) tarafından
Süt içmiyor ya kakaolu içiyor anca. Su da kendisi istiyor susayinca 
0 oy
tarafından
Suyu doydugu kadar. Sütü 1 bardak gunluk. Mamayı günde 3 kere + gece uykusunda. Ağırlıkli olarak yemek çorba meyve o tarz besliyorm
0 oy
tarafından
Bende kizima 12. Ayda süte basladim. Günlük içtiği sut miktarı 1,5 su bardağını geçmesin kansızlık yapar dedi ebemiz. Yarı yarıya sulandırıp bal yada pekmezle tatlandırıp veriyorum. Kan değerlerinde bi sorun yaşamadım cok sukur 
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Günlük 200 ml falan içiyor bazen değişiyor tabiki özellikle takip etmedim hiç sabah alıştırma bardağını dolduruyorum akşama bitiyor çoğu zaman onda tahmin ediyorum süt hiç vermedim henüz vermeyi düşünmüyorum 
0 oy
(390 puan) tarafından
Sütten kestim ben rahatladım yemegini de yiyo artik

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 228 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
14 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
16 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 248 göst.
24 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,450 soru

23,734,449 cevap

313,680 kullanıcı

...