0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4 aylık olmak üzere. Gündüz uykuları sürekli ya kucakta ya omuzda uyumak şeklinde idi. Hiç değilse gece yatağında yatıyordu derken son birkaç gündür her saat başı uyanıyor... Eşimle çok yoruluyoruz. Gurbetteyiz. Sürekli ağlıyorum neredeyse 4 aydır.. Çok Şükür bş sağlık problemi yok ama o kadar yoruyor ki beni... Günden güne ağırlaştığı için de artık kollarım bacaklarım ağrımaya başladı. Sosyal medyada görüyorum millet doğumundan hemen sonra bebeğini anneanne veya babaanneye bırakıp gezmelere gidiyor.. Ben çocuğu yerine bırakıp tuvalete bile gidemiyorum resmen yaaa... Çok zoruma gidiyor. 4 aydır yemek ve temizlik namına hiç bir şey yapmadım eşim yapıyor sağolsun. Kendime bile bakamıyorum. İnanın doğum sonrası kadın doktoruna bile daha 2 gün önce gitme fırsatım oldu. Bugünler geçecek mi gerçekten... Eski günlerimi o kadar ama o kadar özlüyorum ki anlatamam. Bebeğin kucak dışında durması için ne varsa denedik olmadı. Kanguru bebek arabası salıncak kundak vs vs yok... İlle de kucak. 

9 Cevaplar

0 oy
(659 puan) tarafından
Geçiyor öyle bir geçiyorki sonra bebeginin yüzüne bakıp ne zaman büyüdün sen keşke hep küçük kalsaydın diyiceksin. Gurbette olan tek sen değilsin kendini başkalarıyla kıyaslarsan çok üzülürsün canım. Bak bende gurbetteyim ama öyle evin işine eşimde yardımcı fln olmuyor tek başıma 14aydır çaba gösterip duruyorum
(6 puan) tarafından
Canım asla fırsat vermiyor asla... Öyle olmasa buraya yazmazdım zaten. Tuvalete gidememekten affedersin ama hasta oldum...
-Reklam-
0 oy
tarafından

15 aylık kızım dedıgın şeyler hıc bıtmıyor ne yazık ki, kolik gecıyor diş başlıyor, diş bıtıyor büyüme atağı oluyor :( bekar hallerımı bende çok özlüyorum, gurbetteyim kımsemız de yok, Allah yardımcın olsun 

(6 puan) tarafından
Amin Amin... Hamileliğim o kadar ama o kadar güzel geçmişti ki. Şok oldum bebeğimin bu denli huysuz olmasına
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Puseti denediniz mi benim oğlum kolikti pusette uyuttum uzun bir süre. Onda da çok uyumuyordu ama en azından biraz duruyordu. Kolik mi bebeğiniz 
(6 puan) tarafından
Denedik canım inan ki hepsini denedik puset beşik bebek arabası kanguru sling
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Hemen hemen her anne tek başına bakıyor çocuğuna, bizde 125 günlüğüz.. Saat başı kalkması bana iyi geliyor 2 buçuk ay filan hiç uyumadı doğru düzgün, gündüz hala uyumuyorum gece biraz daha iyi eskiye nazaran. Bu günler inşallah geçecek, tadını çıkarmaya çalış. Ben öyle yapıyorum:)
(6 puan) tarafından
Maalesef ben tadını çıkaramıyorum 7/24 beraberiz abartısız... Bebek görmeye gelenler halime acıya acıya geri dönüyorlar o derece.
0 oy
(1,926 puan) tarafından
4 aylığız ve  fazlası var eksiği yok. Bende gurbetteyim. Bi de ikizler benimkiler. Dibe vurdum ne zaman normale döneceğiz bilmiyorum 
(6 puan) tarafından
Allah'ım senin daha fazla yardımcın olsun
(1,926 puan) tarafından
Cümlemizin inşallah canım. Rabbim bi sakinlik versin inşallah
0 oy
(453 puan) tarafından

6 buçuk aylık bu ara bizimkinin de gündüz uykuları hep kucakta yuruyerek ve durduğum an uyanıyor. Gece uykusuna geçirmekte o kadar zorki saatler sürüyo ve gece sürekli uyaniyo ama sürekli. Ben uyku eğitimi işini beceremedim çok ağladı belki sen yaparsın bi dene istersen. Bende aylardır ne yemek ne temizlik ne kendime bakma hiç bişey yapamıyorum bu yaşta bel fıtığı olcam diye korkuyorum artık. Eşim sağolsun işten fırsat buldukça yardım ediyor. Geçen bende buna benzer post açmıştım saçım hep ev topuzu şuan bile üstümde kusmuklu pijama var demiştim kadın kadını anlar sanmıştım ama yorumlar hep "ay ben hiç kendimi salmadım evimi işimi aksatmadım hep bakimliydim evde siz nasıl yapamıyorsunuz" diyenlerle doldu :) o aklıma geldi bi an :)

(6 puan) tarafından
Ahh ahhh.. Kadın kadının kurdudur... Benim kuzenimin eşi 1 yıl arayla iki doğum yaptı. Hem annesi hem kaynanası yanında... Doğumundan iki hafta sonra şık şıkıdım giyinip gezmelere gitti... Çocuklardan birini kaynanasına birini annesine bıraktı... Lafa gelince çok zor diyor. Öyle çocuk bakmaya ne var
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Benim 5 aylık bebeğimin dışında iki tanede kızım var onların yemeği okulu vs oluyor tabiki. Siz kucağa alistirmissiniz bırakın pusete getirin mutfağa yanınıza hem ona laf atıp yemek yapın yorun biraz hareket ettirin bı iki bagiri alışır yerde durmaya oyuncak verin eline dişini karşısın hep kucak hep kucak hem sizi yorar hemee bebek dönmeyi oynamayi öğrenmez. Her ağladığında alma bulunduğu yerden müdahale et. Yoksa kocanda bıkar sende bunalım geçirirsin
(6 puan) tarafından
Pusette durmuyor atıyor kendisini... Zaten bunalım geçiriyoruz. Dönmesi için erken. Doktor kontrolümüzde fiziki bir sıkıntısı yoktu çok Şükür. Bir de '' Siz alıştırmışsınız. '' nedir yaa. Geçin bunları
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Kucak işine bir çare bulmalısınız canım. Her ağladığında alma mesela. Emzik kullanıyorsa emzigini ver yattığı yerde pışpışla. Şöyle de birşey var anne panik stres yaptıkça bebek dahada huysuzlaşıyor kesinlikle. Bebeğini sev, onunla konuş, oyunlar yap... Benim kızımda öyleydi çok zorlanmıştım ama bir şekilde geçecek bu günlerde.
(6 puan) tarafından
Maalesef emzik de almıyor
0 oy
(14,850 puan) tarafından
Canım geçici bir dönem bu ağlamaya gerek yok sabırlı ol yeter 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 132 göst.
0 oy
5 cevap 295 göst.
0 oy
42 cevap 1,338 göst.