0 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,685 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 7 buçuk aylık. Kahvaltıda bir yumurta sarısı bir yemek kaşığı lor çok az ekmek içi bir çay kaşığı ceviz bir çay kaşığı pekmez bir dilim de meyve yiyor genelde elma armut falan oluyor. Akşam yemeği de 7 gibi tarhana çorbası ve yoğurt yiyor.  Tarhana bir pemce yoktur yoğurt da iki yemek kaşığı falan.   (Örnek menü bu) onun dışında beni sık sık emiyor çok mu yiyor sindiremiyor mu bilmiyorum kaka günde iki defa yapıyor genelde gündüz hiçbir sorun yok ama uykuya dalarken sürekli ıkınıyor sürekli. Gece uykusundan ikinarak uyaniyor gazı var yapamıyor gibi sabaha kdr 10 dkda bir ikinarak uyanyor artık çok yoruldum bu durum neden olabilir kızlar 

8 Cevaplar

0 oy
(1,221 puan) tarafından
Çok degil gibi altı aylık bebeğime bazen daha çok veriyorum ben zeytinyağı köy yediklerimw biraz yumurtaya fln zeytinyağıyla ez de ver iyi gelir 
(1,685 puan) tarafından
Hep zeytinyağı koyuyorum cnm her şeye ama yine oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım yemesi normal benim kızımda her sabah yumurta sarısı meyve pekmez ceviz karışık veriyordum gün içinde meyve akşam çorba yoğurt bu aralarda hep emiyordu kilolu bir çocuk değil şimdi de. Normal yemesi. Kakasida normal yaptığı iyi yapamasa kötü olur ikinmasini bilemiyorum doktora göster bence bi alışkanlık haline getirmiş olabilir 
(1,685 puan) tarafından
Dimi cnm normal bence de çok yemiyor ama sindiremiyor mu gaz mı yapıyor bilmiyorum hiç 8 aylık bebekte gaz olur mu ki :(
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Canım tarhana çorbasını değiştir.... Biraz farklı bişey yap. Tarhana da yoğurt varya belki çok geliyordur 
(1,685 puan) tarafından
Canım her gün Tarhana yemiyor örnekti o bazen pırasa yiyor bazen brokoli ama hep ıkınma halinde
0 oy
(14,639 puan) tarafından
Yok canım aşırı değil. Meyveyi yemekten sonra versen daha iyi olur ara öğün gibi. 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Tarhana çorbası vs yaparkan hakiki zeytinyağı kullanabilirsiniz. Kızım 11 aylık corba püre vs yapsam içine zeytinyağı koyuyorum.  Çok şükür kabız olmadı.  
(1,685 puan) tarafından
Kullanıyorum canım her yemeğine kabız değil ama ıkınıyor hep :(
(1,244 puan) tarafından
Öğünleri de az. Acaba ağır mı geliyor.  Rabbim yardımcın olsun inşallah
0 oy
tarafından
Ekmeği sindiremiyo olabilşr canm
(1,685 puan) tarafından
Ekmek çok çok az koyuyorum canım ama simdiremiyo mu acaba bana da sindiremiyor gibi geldi
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Tarhana gaz yapıyor canımn
(1,685 puan) tarafından
O örnek menuydu cnm başka şeyler yediğinde de oluyor gaz diyorsun değil mi gaz iicn buyuk değil mi bebeğim neredeyse 8 aylık :( gaz olur mu ki
(11,095 puan) tarafından
Hayır canım gaz her yaşta olur kızım 18 aylık tarhanaya bayılıyor ama iş tuvalete gelince zorluyor dediğin gibi özellikle uykuya dalarken yada uykudayken gaz çıkarmaya çalışıyor
(1,685 puan) tarafından
AA olabilir canım o zaman sağ ol ya neyin gaz ysptigini bulmam lazım o zaman
(11,095 puan) tarafından
Aynen canım ben tarhanayı biliyorum çünkü tarhanadan başka bişey yemiyor inan :) o anlattığın örnek menüyü daha  ağzımıza  sürmedik olmuyor yemiyor yani 18 aylık bide
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Kabızlık oluyorsa bal kabağını haşla blendır dan püre yap iyice zeytinyağı kat günde 1 öğün yedir çok rahatlatır 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 136 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 393 göst.
25 Eylül 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 195 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.

403,999 soru