0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (1,831 puan) tarafından

Yeni ev almak istiyorum artık sabrım kalmadı 4 senedir sabrediyorum. Eşim ev almak yerine ha bire araba yeniliyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Onu araba almak yerine ev almaya ikna edemiyorum bunun için dua falan var mıdır acaba :( bir de ben ev istiyorum dediğim zaman bana nankör olduğumu söyleyip duruyor. Tatmin olmayan çok aç gözlü birisin diyor. Herkes güzel bir evi olsun ister bu sizce de bencillik mi?

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
40.000 tane ihlas okunuyor ev için canım 
(1,831 puan) tarafından
Bunu da deneyeceğim fazla dua göz çıkartmaz :)
-Reklam-
+1 oy
(336 puan) tarafından
Ay allahim uykulu uykulu postu evlat alma duası  diye okudum gözlerim şak diye açıldı 

Sfsfsfsfz detayı okuyunca anladım 
+1 oy
(28 puan) tarafından
Ben evimi alana kadar hergun niyet alıp kenzul arş duasını okudum sekine duasını yaptım bide tek niyetle tek başıma 41 yasin okudum Allah a çok şükür aldık evimizi tavsiye ederim en çok sa kenzul arş duasını ❤
+1 oy
(14,909 puan) tarafından
Allah kirada oturanlara ev almayı nasip etsin inşAllah ( ben de dahil )
0 oy
tarafından
Öyle bir dua varsa bende okumak isterim :)
(1,831 puan) tarafından
Sanırım herkes ister :) keşke olsa
0 oy
(135,800 puan) tarafından
hic bilmiyom ama arabada ihtiyac olmazsa olmuyo
(1,831 puan) tarafından
Evet hele ki çocuklu evde araba kesin şart ama ha bire sıfır araba alıyor aldığı eskimeden yenisi çıktı diye gidip yeni araba alıyor
o takinti bi tutku bacim bendede var o huy
(1,831 puan) tarafından
Tamam bana istediğim gibi bir ev alsın sonra ne yaparsa yapsın isterse ayda bir değiştirsin ama öncelik ev olmalı :(
☺ iste bunu bi arac tutkunu anlayamaz benimde onceligim aracdan yanadir
0 oy
(717 puan) tarafından
Kiradamisin cnm
tarafından
Kocalari aldi ise kimse birsry diyemez.
Günümüz zamani şartlarda belli yani.
Esin burda ev almak istemeli x kişiler sana neden ev alsın. Neticede sana iyi kötü bir çatı vermiş. Bunu bulamayanlara var biraz şükür..
(1,831 puan) tarafından
Kocaları alsa zaten istemem. Ortak alınıyor evler bir ev alınıyor tüm kardeşler taksidini ödüyor
tarafından
Senin esinde taksit ödüyor mu peki ?
(1,831 puan) tarafından
Tabiki de. Şimdi bu evi almış toplanıp odemisler kimse beğenip bu evde kalmamış hepsine yeni ev almışlar. Burayı da kiraya vermişler. Şimdi hepsinin evi yeni en eski ve küçük ev bana kaldı bende diyorum ki kimsenin beğenip oturmadığı evde ben neden oturuyorum bana da ev alınması lazım
tarafından
Esinde taksit ödüyorsa elbette sanada alınmalı. Neticede rizkinizdan para veriyorsunuz orda sonuna kadar haklısın.
Ben aileden size kaldı diye düşündüm.kizzz postu acarken bu şekilde anlat :)) yoksa yanlış düşünürüz
Ama hakkın madem onlar aliuorlar sizede taksit ödeyip ev almalılar.
0 oy
tarafından
Bir su bardagin yarısına sirke yarısına su koy bibtatli kaşığı tuz at ihlas  nas Felak Ayetel Kürsi ve Fatiha suresini üçer defa üfle kimsenin ulaşamayacak bı yere koy Allah'ın izniyle bereket gelir huzursuzluk kem göz nazar gider muhabbet bol olur 40 günde bir degistir
(1,831 puan) tarafından
Keşke ev almaya da yarasa bu tarif :)
0 oy
tarafından
Canim yasin süresi her derde şifa onu ev alma niyetiyle okuyabilirsin vakia süresi her gün bir kere okuyan ömrü boyunca fakirlik göremezmiş Allahin izniyle onu okuyabilirsin eşinin yumuşak huylu olması içinde her gün Cuma süresi okuyabilirsin onun çok güzel bir hikayesi bile var cuma süresinin kuzum:))
(1,831 puan) tarafından
Deneyeceğim bunu inşallah hayırlı zamanda nasip eder Rabbim :) çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim kuzum ama vakitleri var mı mesela akşamla yatsı arasi felan tam bilmiyorum o vakitleri bi arastir sen
(1,831 puan) tarafından
Araştıracağım Allah razı olsun :))
0 oy
(3,066 puan) tarafından
Bende tam tersini isitorum araba alalim gücümuz eve yetmez ben ev almadan aslaaaa hatta alsam da almam diyo
(1,831 puan) tarafından
Herkesin isteği farklı tabi canım Rabbim sana gönlündekini nasip eder inşallah
(3,066 puan) tarafından
Aslında ev,araba maddi şeyler nedir ki inanın sevinci bir hafta sürmüyor Rabbim herkese manevi tatmin ve huzur versin canım.
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Bilmiyorum ama tez vakitte istediğin olur umarım

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,151 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (2,641 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
29 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (140 puan) tarafından soruldu

412,244 soru

12,409,877 cevap

44,790 kullanıcı