Kizlar, kiz kardeşim ile dolmusa bindik, ben bos olan bir yere oturdum, kiz kardesim ayakta kaldi, oda yer açılınca en arka 5li koltuga, sol tarafa geçti, başka bir durakta hamile bir kadon bindi, ben hemen yer vererek ayakta kaldim, camdan dışarı izliyordum, kiz kardesim abla diye seslendi, baktim yaninda ki iniyor elini bos olan yere birakti, kardesim cam kenarina ben ise onun yanina, yanimda bir abi, 5 kisiyiz, neyse uzunca bi gittik, önüm boş koltuk koruması falan yok, acik. Baktim krem pantolonlu biri, hemen önümde ayakta duruyor, ben normalde insanlara kolay kolay bakan biri değilim, bende başımı bir yukari kaldırdım Allah Allah ne göreyim, başı sabit, gorsen dışarı bakiyor dersin, nasil başımız onumuzdeki istikamete dogru iken sol omuzunuza hic başınızı oynatmadan baktigimiz bakışı az cok tahmin ettiniz, o sekilde kiz kardesime bakiyor, ama bakışlarından cok etkilendim, neyse o benim ona baktigimi görmedi, bakmadim da, biraz daha gittik, sunu farkettim, adamin sol eli cebinde, araba hafif fren yapiyor sarsilinca elini cikarip cikarmamakta karasiz kaliyor, Allah Allah dedim, camdan disari baktim, adamin yuzune sadece bir defa bakmistim, elini takip ettim bu surede, afedersiniz cok ozur dileyerek, ereksiyon haline getirmeye calisiyordu, bunu farkedip adama tekrar bakmam ayni anda oldu baktim yine ayni bakis ile kiz kardesime bakiyor, bende başımı oynattim, gozgoze geldik, hayırdır? Dedim, yok birsey abla demez mi, dedim bana bak insani edebinden adabindan etme, onune bak dedim. Kiz kardesim korkuyor surekli abla sus diyor, yaa adam hemen musait bir yere deyip indi, herkes abla ne oldu yanlis birsey mi yapti dedi, biraz daha kalsaydı ben inecektim bir baskasina yapacaktı o terbiyesizligi dedim, demem o ki kizlar, toplu tasima, taksi, sokağa dahi tek cikmayin illa biri ile gidin, böyle şeylerde sakin sessiz kalmayin, sessiz kaldikca boyle adi insan diyemiyorum adilere, fırsat vermeyelim, ben olmasam kiz kardesim 22 yasinda korkudan ses etmeyecekti belli ki, o durakta biz insek, bir baska liseden gelen bir kizimizda denk gelebilirdi,ne olur tepkinizi verin, kizim iki vasita değişip okula gidiyor, Rabbim evlatlarimizi böyle igrenc zihniyetli adilerden korusun :(