0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Biz 3 kardesiz biri 20 yasinda biri 6 biride ben  23 evleneli  yil oldu ben

Babamda var cok huysuz birisi

Şimdi babam emekli bide kirada evi var durumlari iyi

Erkek kardesim 20 yasinda olan calismiyor evde yatyor surekli aksamda oturup sabaha kadar tv izliyomus 

O eve ekmek almiyo diye babamda ekmek almiyomus

Babamla kac kez kavga ediyolar ben bekarkende gorurdum kavgalarini annem bayilirdi hep ben yaninda olurdum annemin surekli hergun aglardik annemle

Bende sırf bu yuzden 19 yasimda evlendim bıktım cunku hergun kavgadan aglamaktan babam bide hicbiseye izin vermez disari cikariz bi yemek yedirmez bisey almak isteriz aldirmaz herseye engel olan birisi

Şimdi annem ariyor bana dert yaniyor hep uzuluyorum cok ama diycek biseyde bulamiyorum kadina cagiriyorum gel yanima istersen diyorum yok diyor

Siz olsaniz ne derdiniz annenize cok arada kaldim

6 Cevaplar

0 oy
(1,784 puan) tarafından
Annemi de küçük kardeşini de zorla alırdım yanımda babamla kardeşim napiyolarsa yapsınlar baba hayırsız kardeşin daha hayırsız demekki 
(1,784 puan) tarafından
Normaldir canm küçük daha ah bu anneler hep mi böyle olur insan kiyamiyo da ama böyle yaparak kendini mahvediyo
tarafından
Öyle ama aliştim ben diyor napabilirim
(1,784 puan) tarafından
Maddi açıdan sorunu varsa yardım edebilirsin canm ihtiyaçlarını sen al imkanın varsa
tarafından
Hayr durumlari cok iyi emeklisi var ve kirada evleri var arti bide işyeri kendisinin babamin

Bizim bi dunya borc var evin borcu 60 bin tek eşim calsyor ay sonunu getremiyoz bile

Onalra giderim harclik bile vermez babam bana
(1,784 puan) tarafından
Canm neyi sorun ediyorsun ozaman maddi durumu da iyiymiş
-Reklam-
0 oy
(6,205 puan) tarafından
Annene yanman çok normal ah anneler benim en hassas noktam . Ah kuzjm nereye kadar kalabilir ki o istemez herkes kendi evinde daha rahat edyr . Tabiki insanın kizknin evi insanın evi gibi ama anneler kalmaz ;/
tarafından
Öyle canim bide 6 yasindaki olanda huysuz iyice babamlara çekmiş oda lafa söze gtmiyor
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Gelmek istemiyorsa yapacağın bişey yok aslında seni düşünüyor gidip bide onun huzurunu bozarım diye korkuyor belkide.. Ama annenin bırakıp çıkmaya ikna olması lazım :( 
tarafından
Gitse nereye gtsin canjm 6 yasindaki kardesimde aksi kadini dinlemez etmez onlara cekmiş ayni
(6,086 puan) tarafından
Valla ne kardeşlerin ne baban.. Yani gerçekten çok zor işte biyere sığdıramıyo belki kendini ne bileyim halbuki gelse gül gibi kalır senin yanında belki o süreçte babanda biraz korkarda kendini toparlar
0 oy
tarafından
Offff bacım offf anne kardeşten bende de var annemi dövüyor bazen kız kardeşlerimi dövdüğü de oluyor babam da sinirli biri ama en azından eve ekmek alıyor zavallı babam da kızıyor çalışsın diyor ama dinlemiyor ş.erefsiz kardeşim napalım düşün ben evliyim misafir olarak gidiyorum bana bile sataşıyor tek çare adam olup çalışmaları :( çok kötü oldum şu an ya Allah snin ailene de benim aileme de sabır versin askere gidince adam olurlar belki 
tarafından
Insallah ya dövme huyu yok şukur ama yelteniyor onada
tarafından
Bu bize etmediğini bırakmadı valla :(
0 oy
tarafından
yapabilecegin birsey yok sen degil annenin yapmasi gerek.. annen de babani birakmiyorsa sen de karisma.. acikcasi az cok boyle ailelerden geldik ne yazik ki elini masaya vurmadi annelerimiz kaderim dediler 70 yaslarina geldiler bizimkiler hala ayni yanii bu boyle gider cnm
tarafından
Öyle canm napaym bende diyorum duzelirler falan
tarafından
ne baska yerde rahat edebiliyorlar ne de beraber.. insallah duzelir demekten baska care yok
0 oy
tarafından
Yapacak bişey yok herkesin imtihanı farklı. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 386 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 517 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,440,038 soru

23,674,151 cevap

309,777 kullanıcı

...