0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Bir 3 yaşında kızım bır de 6 aylık oğlum var ikiside çok yaramaz ev işi yemek çok zor oluyor yetiştirmek için baya uğraşıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz

19 Cevaplar

0 oy
tarafından

Huni ile geziyorum :D

(25 puan) tarafından
Neden
tarafından
Azcik akıl attimda ondan:D
(25 puan) tarafından
Anlamadım gerçekten bebegm :))
tarafından
Yanı ikisiyle zor oluyor mahvoldum deli oldum yapamıyorum zor kuzum zor eşim desteği olmazsa şimdi tımarhanede olurdum .ev iş yemek çocuk yıpranıyor insan
(25 puan) tarafından
Ya idare et işte bak bende artık algılayamıyorum durum vahim gerçekten çok zor bende öyleyim inan ki
-Reklam-
0 oy
(14,956 puan) tarafından
Nisan da nasipse ben 2 cocuklu ana olacağım kızım 25 aylik olacak şimdiden.merak ediyorum 
(25 puan) tarafından
Ayy inşallah önce sağlıklı sonra da çok uslu olurlar
0 oy
(8,081 puan) tarafından
Tek çocuk ama yok böyle bir dağıtma daha ben toplarken dağıtmaya başlıyor 3 yaşında 
(25 puan) tarafından
Ya keşke şu kucak olmasa artık kollarım kopuyor çok alışmış diğeri de kıskanıyor ne söylersem soylim boş anlamıyor inat anlatamıyorum ki zor ya çok zor
(8,081 puan) tarafından
Bizim kucak olayı yok Allah'tan ama dağıtma, pisletme, yaramazlık oğlumdan sorulur :D
0 oy
(14,960 puan) tarafından
İkisi bir oynar canım ne güzel
(25 puan) tarafından
Hahaha canım inan video çekip atmak isterdim çok güzel oynuyorlar benimle yani şöyle soylim artık bir ara ortalarında oturup bende ağlamıştım çok iyi hatırlıyorum
(14,960 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 1. Büyümüş aslında ☺️
(25 puan) tarafından
Ya çok akilliydi ama işte kıskançlık yapınca yenidoğan bebekten farkı kalmıyor
(14,960 puan) tarafından
Oy oy kreşe versene kuzum
(25 puan) tarafından
Küçük daha şimdi düşünmüyorum
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kiz zor nedemek ölemiyorum bile rahat rahat düsün
(25 puan) tarafından
Hahah hiç sorma ya :D
0 oy
(10,695 puan) tarafından
2 ay sonra bende 2 çocuklu olacağım bir iki yıl belki zor olacak.ama.ondan sonrası güzel olur arakdas olurlar birbirlerine ikiside erkek bu arada
(25 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
0 oy
(2,698 puan) tarafından

Hele ben 3 çocukla bak şimdi büyük oğlum 6 yaşında onun kahvaltısını ettirip okula göndermek için hazırlıyorum sonra 1 ve 2 yaşında ki oğullarımla ilgileniyorum uyanır uyanmaz bezlerini açıyorum sonra süt yapıp veriyorum onlar içerken  ben kahvaltı edene kadar saat 12 yi buluyo zaten süt fazla yok tutmuyo biliyosun yemek falan derken vakit aşırı hızlı geçiyo 

(25 puan) tarafından
Zor çok zor ya Allah yardımcın olsun canım
(2,698 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(129 puan) tarafından
Hala ayaktayım 33 aylık kızım 9 aylık oglum var cok zor ama geliyorum bı sekılde ustesınden allha sukur
(25 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inslah
(129 puan) tarafından
Amın amın kzuum yaslandım vala beynım donuyo butun gun ona yetıs onu yap kendım pasaklı nurıye gıbı gezyom iste hızmetcıden farkım yok dıyrum bazen kendi kendime hersyı 4 4luk yapıyrum kendim kalıyorum
0 oy
tarafından
Henüz yaşamadım son ayım kaldı ve bnm oğlum daha 16 aylık kızım karnımda 6 aylık Bnde ilerisini çok merak ediyorum halim perişan olur heralde
(25 puan) tarafından
Uslu olurlarsa uslu büyürler akıllı olurlar ama işte benimkiler çok agrasif
0 oy
(988 puan) tarafından
4 yas ve 7 bucuk aylık 2 tane kızım var maşallah hıc zorluk olmuyor kendimi ona gore hazırlıyorum 
(25 puan) tarafından
Benimkiler biraz agrasif sınırlı sürekli ağlıyor çığlık çığlığa
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Zor  yanında az kalır biri 34 aylık biri 15 aylık sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsnlar bana yeter inanın bebeğim sabaha kadar uyumuo gözlerm kan çanağına dönüo evlat büyütmek yetiştirmek o kadar kolay mı? 
(25 puan) tarafından
Çok zor çok
(3,556 puan) tarafından
İlk bebeğimin huyu güzel olunca buda öyle olur sandm beraber büyürler dedim nerden biliyim kardeşi doğunca huy değiştrcek:(
0 oy
(5,020 puan) tarafından
Benimde oğlan 4 yaş kızım 4 bucuk aylık ev isi yemek eş zorlanıyorum ama iyi kötü yetiştiriyorum evimi hergün temizlerim.iş biriktirmem günlük ymeek yaparım 2 cesit çocuklarımla ilgilenirim çok yoruluyorum ama olsun canları saolsun ❤
(25 puan) tarafından
Aynısını bende yapıyorum da işte dedim bakım taktik falan varmı sizlerde :)) oğlum bırakmıyor iş yapama izin vermiyor sürekli mızmız
(5,020 puan) tarafından
Benimde kızim durmaz Allahtan gün icinde uyuyor bende islerimi yapiyorum uyanıkken yanımda hep ne yapcan oda bi 2 sene sonra rahatlarız artık :)
(25 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Kızm 5 yaşında oğlum 2 buck yaşında 3 buçuk aylık hamileyim nasıl olucak bilmiyorum çok yaramaz değiller ama yine de zor olur ya
(25 puan) tarafından
Huyu suyu değişti benim kızımda çok akilliydi
0 oy
(1,920 puan) tarafından
En çok merak ettiğim şey uykuyu nasıl ayarlıyorsunuz? Mesela diyelim 6 aylık uyudu. Diğer çocuk evde ses yapınca uyanmıyor mu?
0 oy
(365 puan) tarafından
Maalesef çok zor bende de düzen takıntısı var uyuyana kadar ayaktayım hep canları sağolsun rabbim dertlerini göstermesin 
(25 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Biri 2,5 biri 6 aylık alıştım ama işlerimide genelde eşim gelince hızlıca hallediyorum oglende ikisi aynanda uyudugunda kahve yapip yan gelip yat8yorum :)
(25 puan) tarafından
İşte oğlumun uykusu dakik yani rahat vermez ki
(2,123 puan) tarafından
Benim kucukde oyle canım kuş uykusuna yatıyo sanki
0 oy
(199 puan) tarafından
Allaha sukur buyuk kizimdan yana bebekliginden beri sansliydim 4,5 yasinda

7 aylikta diger kizim hamilelikten buzamana kadar hep zorlukla gecti

2 cocukluklu olmanin zorlugu elbette oluyor ama gercekten sevgi insana o sabri gosttiyor Allahin izniyle. Ben 33 yasindayim 3uncu cocuguda dusunuyorum Allahim kismet eder insallah kardes olmak aile olmak cok guzel birbirlerine yoldaş olurlar
(25 puan) tarafından
Öyle ama artık bazı önemli noktalar olunca insan bı süre sonra napicagini şaşırıyor
0 oy
(53,260 puan) tarafından
Benim bir kizim var dun ikizleri olan arkadasima gittim ikizler 4 aylik birde 3 yasinda kizi var. 

Bugunde baska bebegi olan arkadasima gittim 4.5 aylik kizi 2.5 yasinda kizi ve 7 yasinda oğlu var .

Ben tek cocukla zorlaniyorum Allah size kolaylik versin iki gunde pert oldum
(25 puan) tarafından
Saol canım benm ikiz üçüzleri olanlara da sabır versin Allah hiç düşünemiyorum
0 oy
(4,037 puan) tarafından
Yaş aralığı farketmiyor demek ki büyüğü 2 yaşında küçüğü 4 aylık annem hep bari büyüğü biraz laftan anlasaydi der ama bence alakası biraz daha büyüdü mu de bu sefer hepten yalnızlığa alisacka
(25 puan) tarafından
Aynen yA

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 384 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 213 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 284 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 638 göst.

Kategoriler

1,446,114 soru

23,756,484 cevap

315,198 kullanıcı

...