0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim bir kızım var ve olduğu günden beri eltim kızların değersiz olduğunu söyler o kızlara çok düşkün hep kızim olsun ister ama olmuyor işte ben çok saf bir insanım gerçekten bugüne kadar ne yaptıysa sineye çektim ama kızımı çok kıskanıyor ben farkındayım Allahını zoruna gitmesin tabi kızıma çok dikkat ediyorum başına bisye gelmesin diye ama o gün çocuğunu kızımın üstüne itti kendi gözümle gördüm çocuğu itti çocuğu düşünce bende çocuğa kızamam diye öyle birsey yaptı yani demke istediğim ben ne yapayım bu kadınla konuşmayı tamamen kesmeli miyim

12 Cevaplar

0 oy
(5,570 puan) tarafından
Eğer kendi gözünle gerçekten öyle birşey gördüysen mesafe koy . Kızını onun yanında hiç yalnız bırakma . Deli midir nedir . 
tarafından
Gördüm kuzum o gün içimden dedimki Allah beni ona muhtaç etmesin inşallah
(5,570 puan) tarafından
Amin inşallah canım .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen burada okuduklarima inanamıyorum 
tarafından
Valla kuzum bende o gün gördüğüme inanmadım içimden Allahım beni kimseye muhtaç etme dedim
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Zaten hep eltiler birbirlerini kıskanıldığını düşünür nedense. Şimdi senin eltine sorsak o beni kıskanıyor der :D
tarafından
Kıskanmadığımin farkındadır canım ha emin ol kıskanılacak hiç bir yani yok
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Kızını onunla yalnız bırakma cnm her zmn yanında olsun 
tarafından
İlk doğum yaptığım zaman bana getir diyordu bana bırak ben bakarım diyordu
(2,924 puan) tarafından
Güvenme öyle bir devire geldikki babana bile guvenmycn cnm neler okuduk burda haberlerde neler gördük
tarafından
Ben artık babasına bile güvenmiyorum kendi gözümle gördüm çocuğu itti resmen çünkü çocuğu da 4 yaşında ben çocuğa kızamam diye
(2,924 puan) tarafından
Oylelerinden uzak durcan cnm çok darda kalırsan mrb mrb
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Kafadan bir sıkıntısı var sanirim tedavi edilmeli
tarafından
Çok değişik bir kadın ben bebeğimle oynuyorum sinirden kafasıni çeviriyor
(1,334 puan) tarafından
Özenti aşırı kıskanma durumu var sağ solu belli olmaz uzak durun bence cnm
0 oy
(392 puan) tarafından
Tabikide mesafe koy o kadına bugün bunu yapan yarın ne yapmazki. Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin İnşaAllah 
tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
tarafından
Ağzının ortasına çarp bi tane,kızımın b.kundan yeme geliyosan görüşüyosak adam gibi görüşelim böyle yaoacaksan sktr git gelme bidaha de. 
tarafından
Ağzına sağlık valla
tarafından
Çocuk kolay mı büyüyo ay,ben hamileyim şimdi çok şükür ama ne zorluklarla taşıyoruz bebeğimizi,kimse elini süremez valla,kırarım o eli bi tarafına monte ederim öyle biseye yeltenmeye kalkacaklara da ibret olur cesaret edemezler.
tarafından
Zaten canım benim ben bebeği tuttum düşmesin diye bugüne kadar hiç yanında bırakmadım hep kızıma muakeyet olmaya çalışıyorum belki en çokta bu yüzden kıskanıyor bebeğine hıc sevgi vermemiş hep dövüyor
0 oy
(264 puan) tarafından
Kesiceksin tabi herkes baksın işine çocuğuna kimse el süremez bu böyle başlar dövmeye kadar gider cocgunu kimseye ezdirme 
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Söylenecek çok şey var ama Allah akıl versin diyim eltine sende bence biraz mesafe köy ne demek çocuğu itti üstüne ya 
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Öyle bişey olabilir mi ya. Olduysa eltinin, bunları somut bir dayanak olmadan atıyorsan kafandan senin ciddi psikolojik sorunların var. 
tarafından
Yoo kız kendi gözümle gördüm resmen
(3,167 puan) tarafından
O zaman ciddi sorunları var demektir. Başka var mı anormal hareketi. Çocugunu yalnız bırakma eğer böyle düşünüyorsan eşine de söyle takibe alsınlar. Bu denli hasta ruhlu biri kendi çocuguna da yapar
tarafından
Kendi çocuğuna da yapıyor canım görsen çok gıcık biri bebeğimi severken bağırarak seviyor
0 oy
tarafından
Sende kadınsın değersiz mısın de . Baska da Bişey demeye gerek yok direkt kes konuşmayı sorarsa da söylersin artık gorusmeyelim diye. 
tarafından
Zaten bu gidişle öyle yapicam bebeğime ters ters bakıyor sevmeye gelince bağırıyor korktumak için
tarafından
Ay manyak mıdır nedir çocuğa zarar vermesin , ve sen  hala konuşmaya devam ediyorsun
tarafından
Canım pek konuşmuyorum bebeğime bugüne kadar ona hiç bırakamadım onun evine de gitmiyorum sadece kaynanama gidince oda geliyor orda birbirimizi görüyoruz bu kadar
tarafından
Sakin sakin Allah korusun ya bir dk bile yalnız birakma . Çok fesat biri
0 oy
tarafından
Hayır canım bırak zamanla alisirlar hatta kızını nin bazı setlerine onunda ortak et mesela etkinlik yaparken eltine de ya sen ilgilenirmisin gibi alışması için uğraş kızın için bol bol sadaka ver ne bilim işte öyle şeyler yap kaçırma kızını 

Bak canım benim amcamın 3 oğlu vardı çok kız bebek istediler ama olmadı ve etrafındaki kardeşlerinin nerdeyse hepsinde var kız o da sürekli kızları devgersiz gibi gösterim acısını orterdi büyük ihtimal eltinde öyle yapıyor al karşına konuş de ayrı mı var sana bişey olsa çocukların bana  emanet bana olsa sana emanet de bak o biraz kizinla ilgilense zaman geçirse için acısı soğumaya başlar 
tarafından
Öyle yapıyorum daha çok alışıyor bebeğimi mahvediyor kuzum onu da denedim inan

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 348 göst.
0 oy
14 cevap 660 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elvan Osman (37 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 429 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hayat &ask (219 puan) tarafından soruldu
0 oy