0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Pazartesi eşim pozitif çıktı .bı iki güne bende çıktım ama herkes eşim kötü sanıyordu bende kötüyüm demedim tat koku gitti dedim gerçi desemde ziyanı yok idare ediyo derlerdi neyse somsoguk bı gorumcem var ne beni aradı sordu nede abisini demin bı yazmış eşim de saf çocukla resim attı maymun düzeldi mi demiş boğaz enfeksiyonu olmuştu veya eşin napiyo dememiş.yedi kat el aradı sordu . 2gun ince annesine geldi cama bile vurmadı eşim bakarken denkgeldi yasiyoruz sağol dedi hee pozitifti dimi dio aslinda o götürdü eşimi test için. Herkes ne biçim insan dio hakkında bu saatten sonra muhattap olmam gerçi umrunda olmazsa onun gibi olucsm .

8 Cevaplar

0 oy
(14,855 puan) tarafından
Takma kafana kız. Madem soğuk sende uzak davran gitsin. Maymun kim ? 
(385 puan) tarafından
Oğlum için demiş bende asıl maymun o soğuk nevale dedim eşim öyle baktı yüzüme .ne aradı ne sordu ne diyim dedim
-Reklam-
0 oy
(134,287 puan) tarafından
saglam kizmissin ama umursama meymun kim
(385 puan) tarafından
Oglum için demiş bende maymun o dedim esime
(134,287 puan) tarafından
şebek diyeydin kurban olsun ogluna
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Sende aynı davranirsin olur biter nea kafaya takıyon boşver cnm 
(385 puan) tarafından
Tam tersi olsa kaynana ara sor yemek sor deyip kafamizi sisirrdi de . Sinir oldum iste
0 oy
tarafından
Kafaya takilcak konu yapilcak bisi degil siktiret sana nasilsa semde oyle ol
(385 puan) tarafından
Öyle bu saatten sonra .ona nasılsın diye sor iyi sen demez bende hiç konusmucam
tarafından
Yok gibi davran karsilasinca kudursun elleme
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Mesafeli olmayı seviyordur o aramadı sormadı diye daha mı kötü oldun boşver takma hiç
(385 puan) tarafından
Kendi öyle ama başkasından pohpohlanmk bekliyor. Tam tersi durum olsaydı kaynana aradınız mi arayin ihtiyaç sorun deyip kafa utulerdi ama dicem kaynanama bende artık ona gidiş kalmadı muhattab olmak istemiyorsa bende olmucm hep adım atamam dicem.
0 oy
tarafından
Herkese hakkettiği şekilde davran
(385 puan) tarafından
Görsem transit geçerim bu saatten sonra . Nasılsın dersin iyi der sen nasılsın demez .bu saatten sonra totosu havalanmick
tarafından
Öyle yapın size değer vermeyenlere sizde değer vermeyin
(385 puan) tarafından
Kafaya takilcak mevzu değil ama kötü muyum diye sorguladım sonra kötu olsam herkes 7kat el bile aramazdi dedim sinir oldum koşsun anası derdine
tarafından
Haklısın
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Seni umursamayani sende umursama boşverrr herkes kendini belli ediyor zaten.
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Seni umursamayani sende umursama boşverrr herkes kendini belli ediyor zaten.gecmis olsun bu arada Allah şifa versin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 291 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgidolu (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 573 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Segvi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.