İlkokuldaydim.Mahalleden bi arkadasim vardi.❤️☺️ onunla apartmanlarin kapisinin önunden pet şise calar bakkala satardik jsjsjsj deli gibi abur cubur alirdik sjsjsj
bu arada hepsi komsularimizdi farkediyorlardi ama kucuguz diye caktirmiyolardi sanirim ehhehe
(yaş 7 )
Apartmanin alt katinda bakkal vardi bu bakkal bizim ev sahibimizdi
Kardesimi de yetistirmistim ,kucuk profesyonel hirsizlar oluvermistik bi anda sjjsjs
güccük hirsizlar
Beraber cips , sakiz , seker caliyoduk bakkal amcadan
Ulen be şerife yurek mi yedin hee sjjsjs
Ev sahibinden de bi seyler calmazsin (yas 7 )
Bakkal amcam farkediyodu da caktirmiyomuydu artik neydi .Ama bi gun cips caldiktan sonra saklanirken yakaladi beni, yani gordu
naptim peki caldigim cipsle kosarak eve gidip korkuyla heyecan arasi bi duyguyla yedim cipsin hepsini jsjsjssj
Ee napalim olan olmus yeyiverdim bi anda jsjsjs
Sonra bi gun asiri pisman oldum odamda agliyodum .O zamanlar da haberlerde guvenlik kameralarinin ciktigindan falan bahsediyodu onu gordum acayip korktum , g.tm tutustu resmen
Beni hapse atcaklar ,Allah da beni sevmiycek diye agladim durdum.
Sonra canim babam geldi benimle konustu yaptigimin yanlis oldugunu ama bi daha yapmazsam bir sey olmayacagini soyledi falan
Babamla beraber Bakkal amcamla konustuk, o kadar iyiydi ki beni de cok severdi ☺️❤️ bi daha da yapmadim .canim bakkal amcammm❤️
Bu da boyle yurek burkan bi aniydi iste
jzjsjs
Siz de anlatin anilarinizi ❤️☺️