0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

6. Aya kadar gündüz uykusu yoktu ama gece beşiğinde uyuyordu. Gündüz hiç uyumuyo memede uyuyo kucaktan indirince uyanıyor diye burada sordum birisi salıncak paylaştı hoşuma gitti aldım. Allah razı olsun ondan gündüz uyumaya başladı oğlum. Ama şimdi de beşikte uyumuyor. 3 buçuk aydır geceleri kanepede yatıyorum. Hem belim ağrıyor salıncağa alıp koymak zor hemde eşimden ayrı yatiyoz soğukluk oluyor. Gündüz gene uyusun da gece nasıl unutturacam. Besige yatırınca sürekli uyaniyo emzirip uyutuyorum ama yarım saat sonra geri uyaniyo :ermm:

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sallamayarak :ermm:

tarafından
Uyumuyo ki :/
tarafından
Kac aylik suan canim hep salincakta mi uyuyor
tarafından
9 buçuk aylık evet hep onda uyuyor. Dün gece beşiği denedim sürekli uyandı ben uyuyamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm yer yatağı yap kendi yatağınızın kenarına benim kızım besiksiz uyumaz hani sallarım gece bir kere uyur sonra yer yatağına yatırıp emziririm uykuya dalar bende eşimin yanına geçiyorum günduzde beşiğinde salladiktan sonra uyuyor içinde kalıyor Hamak besik hani iki saat uyuduğu icin çıkarmıyorum beşikten hem sıcak da oluyor
tarafından
Yerde soğuk çeker eşim yere yatırmaya izin vermez. Hemde odam o kadar daracık ki bı paspas atacak alan var yatak serecek kadar alan yok :/
tarafından
Hadi ya bizim sıcak ev yer yatağı kalın ustunede battaniye sermisim hiç soğuk vuracak yer yok battaniyenin üstünde yatıyor rahat oluyor gece uyanınca yanına uzanıp emziriyorum çoğu zaman orda uyuya kalıyorum bende
tarafından
Ev soğuk değil ama kombili ne kadar olsa çok sıcak olmuyor yani yerler yatacak kadar değil. Yatakta da düşer diye korkuyorum
tarafından
Yok yatağa yatırma aman biz yorgunluktan baygın gibi uyuyoruz düşerler benim kız yer yatağında üç kişi sığar yatar okadar geniş yaptım çok dönüyor tur atıyor kendi yatagimizda yatırmam duser
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Birkaç gece dişini sikacaksin canım ne kadar uyansa da tekrar besigine yatır sen küçük olduğu için çabuk unutur alışır 
tarafından
Ya çok uyanıp eşimi de uyandiriyo adam erkenden kalkıp işe gidiyo. Bende al koy al koy belim kopuyo 11 kilo. Bikac günde alışır mi diyosun
(2,040 puan) tarafından
Çocuğun sesine uyaniyorsa eşin birkaç gün salonda yatsın yada hafta sonu gibi ise gitmediği gün başla aynen canım bebekler çabuk alışıyor büyüyünce daha zor olur eltimin kızı şu an 5 yaşında 2 ay öncesine kadar salıncakta uyuyordu büyük olduğu için vazgeciremediler bir türlü çünkü hatırlıyor unutmuyor büyüdükçe daha zor olur
tarafından
Aaa o da baya büyükmüş eşim yağmur olmadığı sürece calisiyo bazen gece gündüz çalışıyor bı istirahat ettiği geceleri var onu da biz sabote etmeyelim istiyorum :/
(2,040 puan) tarafından
İşte ha bugün ha yarın diye diye ertelediler çocuk büyüyünce de aklı eriyor tabi kıyameti kopariyordu salıncak diye o yaşta çocuğu salıncakta salliyip uyutuyordu gece uyanınca hop tekrar salıncağa sabaha kadar yatak salıncak arası dolaniyolardi eşin birkaç gece idare edecek artık emin ol ki en fazla 3-5 gece de alışacak
0 oy
(135,554 puan) tarafından
sallamasan eninde sonunda dalar uykuya
tarafından
Yok canım ya benimkinin uyku doğduğundan beri sorun. Destek olmadan uyumuyo ya emecek yada saklanacak. Kucağıma alıp piş pis yapiyom gene bana mısın demiyor
0 oy
(14,894 puan) tarafından
Bir süre sonra alışıyor bebekler canım ilk zamanlar zorlar ama daha iyi olur 
tarafından
Çok uyaniyo ya bide sürekli emdigindennmidesi rahatsızlandı nasıl yapacam bilmiyom. Salıncakta da uyaniyoda sallayınca geri dalıyor
(14,894 puan) tarafından
Kız büyük sorun sallanmakta zaten. Aciktigi için sürekli kalkmiyordur alışkanlık edinmiştir sürekli emzirme
tarafından
İkisinden birini yapmadan geri uyumuyo ki. Sallıyorum uyumazda ağlamaya devam ederse mecbur alıp emziriyom
(14,894 puan) tarafından
Uyuyacak biraz vakit alacak ama uyuyacak canım. 3 saatte bir acikiyor bebekler. 30 dk da bir emerse midesinin rahatsız olması nedeniyle geri uyanır elbet. Sallanmak da bayiltmak gibi bir şeymiş öyle okumuştum uyku kalitesi düşüyormuş. Uyanınca pispis yap bekle kendi kendine dalacak
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bikaç gece sabret alışır bebekler kolay alışıyolar yeni düzenlere

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zisan (1,157 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 944 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,802 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Miraeymen (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,524 cevap

43,429 kullanıcı

Kategoriler

...