0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından

Kızlar kızım 8.5 aylık oldu ve benim vücudum hala şişiyor bacaklarım felan hep ödem bazen elimi bile kapatamıyorum o derece zaten hamilelikten önceki kilomada dönemedim siz nasıl kurtuldunuz bana yardımcı olun :'(

9 Cevaplar

0 oy
(3,147 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sürekli 1 saat yürüdüm ve 3 litre su içtim günlük 0 odemim vardi
(319 puan) tarafından
Su içiyorum ama yürüyüş yapamıyorum kızım çok hareketli fazla uyumuyor bide
(3,147 puan) tarafından
Benim ilk gebeligimde hem kilo hem acayip ödem vardı bunda hiç olmadı
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bol su sadece 
(319 puan) tarafından
Günde 2.5  bazen 3 litre su içiyorum içim dışım su oldu ama yok gitmiyor
0 oy
tarafından
Ödem söktürücü şeyler ye ananas Maydonoz gibi şeyler 
tarafından
15-20 dal maydonoz sapıyla birlikte büyük bir su bardağı su ılık olabilir çeyrek limonun suyu robotta iyice çek puturu hiç kalmayacak çekilde çubuk blendirlada çekebilirsin sonrada mümkünse ac karnına iç gün de bir sefer içmem yeterli
(6,137 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah bebeğe dokunmaz. Ya bunu uygulayacam yada sirkeli suya oturacam enfeksiyon bitmedi gitti ya
tarafından
Bebeğe bir zararı olacağını sanmam canım maydonoz sutude artırır hem idrar yolu enfeksiyonu icin birde kızılcık şerbetinin iyi geldiğini okumuştum tedavi ediyormuş ama ben bulamadım benimde sürekli ama sürekli enfeksiyonum var artık bıktım inan ki ilaç kullanıyorum.bitkisel şeyler yapıyorum geçiyor bir iki  hafta sonra tekrar oluyor valla yıldım bende artık
(6,137 puan) tarafından
Valla ne yalan söylim 72 gün oldu adamı yanıma yaklastirmiyorum korkuyorum hem enfeksiyondan hem doğumdan sonraki ilişkiden.
Bir yerden başlamalıyım artık diyorum. Psikolojim alt üst oldu çocuk gazdan durmuyor enfeksiyon ev taşıdım tam yerleşemedim nerden nasıl başlayacağımı şaşırdım
tarafından
Alah yardımcın olsun canım valla zor ya gerçekten de
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bol bol yuruyus 

Markete gidicegim zaman 5 dakka mesafemde olan degilde arka mahallemde olan markete gidiyodum her aksam 2 saat yururduk merdiven inip cikardim asansor yerine
(319 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hamileyken daha fazla spor yürüyüş yapmadığıma pişmanım günlük aktiviteler yeter zannediyodum ev iş temizlik ama yetmiyormuş
(2,483 puan) tarafından
Asla yetmez kuzum bol bol yuru al eline cerezini yada meyveni yuru ben oyle yapardim aksamlarida esinle cik
(319 puan) tarafından
Kız bebeği ne yapıcam durmuyor çok hareketli fazla uyumuyor da
(2,483 puan) tarafından
Al arabasini beraber cikin canim disarda durmuyo mu benim oglum disarda sakinlesiyo alışık
(319 puan) tarafından
Bebek arabasında durmuyor malesef o yüzden pazara bile tek gidemiyorum eşimde çok yoğun çalılıyor
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Beyaz ekmek pirinc pilavi yemedm tuzu azaltrm 2 bucuk 3 litre su ictm yuruyus yaptim hamileyken hic odemim olmadi. Cok hafif ellerm sismisti oda 15 kilo aldm ondandr herlde. Yuzugm olmuordu. Sogumdan snrada kizm emdikce bn eridim verdm kilolari ama yine beyaz ekmk tuketmedm tuzu az kullndm.
(319 puan) tarafından
Bende hamilelikte daha fazla dikkat etmediğime pişmanım teşekkür ederim canım
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bende kilo alamıyorum :((
(319 puan) tarafından
Oda zor canım yaa benim arkadaşlarımdan var Allah yardımcın olsun bi ben şöyle olamadım emin olabilirsin kilolu olmaktan iyidir
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Bol su iç canım 
0 oy
tarafından
Soluna yatmalisin 

Çok su icmelisij en az 3 lt 

Ve haraket...
(319 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yürüyüşe spora başlicam mecbur anlaşılan
tarafından
Aynen canısı yoksa tospik olursun ♥️♥️☺️☺️ bn hamileliğimim başından beri hep spor yaptım ödem olmadı ama son iki hafta çok fena sisti yuuzm sadece
(319 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim o kadar kilom yokta malesef ödem var Ayy tospik lafına çok güldüm
tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(217 puan) tarafından
Valla ben hamileyken bol su içtim eşimin işi gereği evimizin konumu gereği hiç yürüyüşe çıkamazdım.  Hastaneye gider gelirdik oda arabayla . 59 hamile kaldım 67 doğuma girdim çıktığımda 7 kilo gitmişti.  15 gün oldu doğum yapalı sadece iki gün korse taktım porsukluk  gitti bol su içmeye devam ediyorum ve emzirdikçe zayifliyorum benim hiç hamileyken ödemim olmadı tuzlu şeyler ödem yapıyormuş diye duydum tuzla acaba aran  nasıl onu azalt istersen 
(319 puan) tarafından
Hamileyken turşu zeytin çok yedim ama şuan o kadar değil azalttım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
14 Nisan 2022 Aile kategorisinde Kanserle.mucadele (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 373 göst.
28 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu