0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (5,126 puan) tarafından

Sabahları dinlenmiş kalkıyor musunuz yatak yastık açısından 

Ben yatak konusunda çok hassasım değiştirince uyuyamıyorum kolay kolay, misafirlik bu yönden benim için kabus oluyor 

32 Cevaplar

0 oy
(12,854 puan) tarafından
Valla yer yatağı misss en çok yerde rahat ediyorum bide sert yün yastık tamamdır bana 
(5,126 puan) tarafından
Aynen ya yer yatağı candır
-Reklam-
0 oy
(6,186 puan) tarafından
Yastık konusunda hassasım yumuşak yastık yoksa asla uyuyamam o evde :D
(5,126 puan) tarafından
Yastık biraz daha kolay yatak sorun olunca belaa
0 oy
(1,940 puan) tarafından
Fena sayılmaz canım. Evet gittiğim yerlerde ben de yerimi yadırgarım ve sabahlarım.. bu yüzden biyerde kalamıyorum..
(5,126 puan) tarafından
Ahh ahh bazen çok uzağa gidince mecburen ben de çok zorlanıyorum
0 oy
(293 puan) tarafından

Valla benim yatağım gibisi yok hele yastığım ona aşığım misafirliğe gittim mi şehir dışına hep uykusuz kalırım kendi yatağım değil diye.. Eve geldiğimizde direk yatağıma atarım kendimi inanılmaz bağ var aramızda eşim kıskanır :D:D

(5,126 puan) tarafından
Hahah çok iyi
0 oy
tarafından

Her yerde uyurum :D

(5,126 puan) tarafından
Oh rahatsın
0 oy
tarafından
Yatak yastigim rahatta kafam rahat değil  hala uyuyamadım   :(
(5,126 puan) tarafından
İşte en kötüsü o :(
tarafından
Zor  durum suanlik kafam cok bulanık
0 oy
(4,394 puan) tarafından

Bende başka yerde kalamam gözüme uyku girmez sabaha kadar yastığımı yatağımı ararım hatta eşim gece nöbetine gidince ailemde kalıyorum eski yatagım yorganım herşeyim aynı duruyor gel gelelim evimdeki yatagı arıyorum yine :)

(5,126 puan) tarafından
Bak işte alışınca insan
0 oy
tarafından
Dunden beri anamgildeyim hasta geldim hasta gidicem sanirim bugunde acilliktim yatak konusundada hic oyke takintim yok uykum varsa uyurum 
(5,126 puan) tarafından
Ben de uyurum da uyuyana kadar çok dönerim vücudum hemen değişikliği fark eder
0 oy
tarafından
Yatağım.cok rahat lakin 

Karnım hiç rahat değil:))) içimdeki cadı sagolsun böbrek ağrısı karin agrisi sırt ağrısı rahat bırakmıyor anasini
(5,126 puan) tarafından
Ohh olsun olsun sayılı günler çabuk geçiyor
0 oy
tarafından
Bebek uyusunda ben her yerde yatarım yeterli uyuyim
(5,126 puan) tarafından
:))))))
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Yatagim ortopedik yastigimda  viscolife yatiga gittimi annemlerdr var bu yastikdan kayinvaldrme giderken görüyorum aracimizla gideriz genelde ucakla gidince de irade ettim 2 3 kere bunaldim uykumj alamıyorum oylede
(5,126 puan) tarafından
Tek değilmişim  bu konuda zorlanan
(6,123 puan) tarafından
Birde illa bacagimin arasinda yastigim.olcak :)))
(5,126 puan) tarafından
Hahahah  hamilelikten kalan takıntım benim de :D
(6,123 puan) tarafından
Onceside vardi bekarken de vardi hala devam ediyo oglum da yatarken yorgani bacagin arasinda:))
0 oy
(693 puan) tarafından
Yatagm we yastgmdn memnunm baska koltkta falan yatamam baska yataktada zor yatrm we bir huyum war benm yattgm yatakta kmse yatmick o yüzden kmseye yatili gtmeyi sewmiyorm tatillerde de zorlaniorm ewden  newresim takimi götryrm (: 
(5,126 puan) tarafından
:))))))
0 oy
(701 puan) tarafından
Ne kadar yerinde bir post oldu. Oğlumun yatağı bana çok rahat geliyor eşimle uyuyamıyorum çok deli yatıyor ve yorganı ağzına kadar çekiyor daraliyorum yastık desen rahat ama daracık bir metreden az bir yerde kimildamadan uyuyorum . Oğlumla daha rahat daha ferah uyuyorum 
(701 puan) tarafından
Gece gece tamda oğlumla uyuyup eşimle uyuyamanin vicdan azabıyla cebellesirken bu posta denk gelmek çok güzel oldu
0 oy
tarafından
Geçen sene taşınırken adamlar yatağı fırlatmış yayaları içi ters düz olmuş resmen o yataktan sonra nerde yatarsam yatayım her yer rahat geliyor 
(5,126 puan) tarafından
:(( dinlenmek onemli
0 oy
(712 puan) tarafından

Misafirliğe gidip kalma taraftarı değilimdir zaten evde bile kendi tarafım bellidir herkes kendi tarafına yatar yastigim zaten ortopedik başkada yatamıyorum..kafam dinlenirken bende vücudum dinlenmeye geciyor:D

(5,126 puan) tarafından
Uyku da dinlenmek de önemli ama önce kafa rahat olsun :d
0 oy
(3,361 puan) tarafından

Annem rahat edelim diye sırf 2çekyatı kaldırıp geniş açılan koltuk aldı Allah razı olsun :Dbaşka yerde sıkıntı gerçekten. hele yastık boynum hassas zaten az sert olsun taşta yatıyorum sanki:ermm:

(5,126 puan) tarafından
Aynen öylee
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Yün yastıkta yatarsam ertesi günüm baş ağrısıyla geçer yatak konusu da en sevdiğim yatak kendi yatağım başka yerde uyuyunca belim ağrıyor 
(5,126 puan) tarafından
İşte aynen ben de
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Kız benim uykum geldiyse taşın üstünde yatar uyurum bu ne herkes başka yerde uyuyamam yazmış :D 
(5,126 puan) tarafından
Öyle canım ama mesele alışkanlık, ben de uyurum ama sabah çok yorgun vücudum ağrıyor demen değişikliği fark ediyorum
0 oy
tarafından
Cocuk uyuduktan sonra hic fark etmez yerde bile yatarim
(5,126 puan) tarafından
Ahaha ya aynen
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Benimde sıkıntım yastık yastığım olmadan hayatta misafirlikte uyuyamıyorum aşırı yumuşak :D yıkadigim zaman felan hemen akşama kuruması için kışın çok çabalıyorum:D yatak da sıkıntım yok uykum olsun her yerde yatarım ama yastık mühim mesele

(5,126 puan) tarafından
Yastık yine taşınabilir bişey yatak olayı zor :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.
18 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde susidil (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 441 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sorgu sual (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
25 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu

413,164 soru

12,439,250 cevap

45,920 kullanıcı

Kategoriler

...