0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar sabah 8 9 da yatıyorlar bittim tükendim. Bebeklerinin uyku saatini geri çeke çeke duzen kuran anneler varmi yardimmmmmm :(

10 Cevaplar

0 oy
(3,696 puan) tarafından
Nasıl 8 9da yatıyorlar kız gece hiç mi uyumuyorlar 
tarafından
Bildiğin uyumuyorlar gram yok uyku canim
-Reklam-
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Daha ayrıntılı yazsan bizde ona göre cvplariz
tarafından
Canim bu bebeklerim biri 17 aylik diğeri 5 aylik 2 aydır böyleler. Gece hiç uyumuyorlar. Sabah 8 9 gibi uyuyorlar.
(4,854 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm dis dönemidir 17 aylik olanın
tarafından
Keyfiye uyumuyor valla cnm
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım gece uyumuyolarmi
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(133,236 puan) tarafından
o saatte uyanmalari gerekmiyomu
tarafından
Normalde evet. Ama 2 aydır. Gece uyumuyorlar sabah 8 9 gibi yatıyorlar napcami sasirdim
tarafından
Ayni seti yazmışıZ harfi harfine:)
(133,236 puan) tarafından
ahahah miltemiimm
0 oy
tarafından
O saatte uyanmalari gerekmiyor mu
tarafından
Normalde evet. Ama 2 aydır. Gece uyumuyorlar sabah 8 9 gibi yatıyorlar napcami sasirdim
tarafından
Acilen uyku eğitimi al
0 oy
tarafından
Kaç yasindalar 
tarafından
Canm biri 17 aylik biri 5 aylik
tarafından
Canım 17 aylık olanin 8 gibi uyumasına izin verme asla gece uyumadı mi sabhara oyala uyutma 12 de yatır 2 de kaldır uynamasa bile kaldır akşam da 8 9 gibi yatağa yatir bak nasıl uyuyacak 1 hafta boule diren emin kl alışacak . 5 aylık için İrlandalı anne var isntagramdan uyku tablosuna bak onu uyhula bende ondan eğitim aldım oğluma ama 5 ay için yanlış yazmak istemem
tarafından
Şimdi uykusu gelecek bir saate yatirmiyimmi, birde sabah 8 de yatıyor ya sende 8 gibi uyutma demişsin nasil anlamadim alsam mı sabah mı. Bende günler çuval oldu. Kafam gidik
tarafından
Uyutma bekle saat akşam 8 olsun öyle yatır. Sabah 8 de uyutma öğlen uykusuna kadar bbeklet
tarafından
Canim 8 de yatirsam 2. Uykusu oluyo 10 11 gibi yine uyanacak sonra sabaha kadar yine kaliyo. Napcami şaşırdım. Uyutsam bir dert unutmasam bir dert
tarafından
Uyku eğitimi al derim
tarafından
Anlatmak istediğimi anlamadın canım gece kalktı ya sabhaa karşı sabah 8 de uyitmicaksin öğlen 11 de uyitcan o sabah uykusuna izin vermiceksin ve öğlen uyuyacak e sabah uyumadigi için akşam da mecbur uyuyacak böyle böyle düzene girecek
tarafından
Genin köründe sons ses agliyo canm. Uykusu gelince uyutmazsan başa çıkamıyorsun. O yüzden geri çekme nasil oluyo ufak ufak uzun sürsede öyle yapmak istiyorum
tarafından
Canım oyalayamaz misin çünkü bu şekilde 1 haftaa duzelir
tarafından
Valla ne diyim ki. Gel valla gör halimi...

Boyle yaparsam Dertlerim çok valla. Komşular,  2. Bebek uyanirmi korkusu. Bide tahammülüm yok eğer onu uyutmazsam ne zaman uyucam. Saatler cakisiyo. Hadi uyutmadim diyelim bekledim. Sonra uyudu 2. Bebek uyanacak bana gram uyku olmayacak. Eşimi surekli alikoyamam uyku için işler yığıldı çalışamıyo ne zamandır. Gece uyuyo. Gündüz biraz beni uyutuyo. Ama calisMiyo bu sefer eve para girmez. Çalışsın diye uyumamayı tercih etsem bu sefer 3. Gün evde ölü bulurlar beni. Yorgunluk uykusuzluktan
tarafından
Bak şimdi bı uyut bı saat kaldır akşam 11de uyut uyusun sabaha kadar  erken yatırınca kalkiyo sanırsam gündüz uykusunu iki yap kısa kısa yada bir yap uzun olsun sen ayarla yoksa çocuk duzenleyemez onu sabah sekizde yatıp kaçta kalkiyolar 2
tarafından
Sabah 8 9 gibi yatınca oglen 1 2 gibi kalkliyo.
Gündüz 2 uyku yapiyo.
Yani canm sen diyorsunki 2 uykusunu 1 saatten fazla yapma diyorsun dimi
tarafından
May dedikkerin yanlış canım öyle olmaz . Ece sen bu akşam uyit onu aynı sattinde uyandi.ya bir daha uyutmaya çalış gece uyumadı mi o sabah 8 de uyumasına izin verme öğlen 11 de yatır bir dahaa en geç 1 buçuk da kaldır bak akşam naskl uyuyacak
tarafından
Sabah 8 9 gibi uyumasına izin verme 11 e kadar oyala 11 de yatır veya 12 de en gec 1 buçuk da kaldır diyorum
tarafından
Ama şöyle canim. Bak şimdi uyudu saat 7 de. Sabah karsi uykusu gelecek ertesi gün öğlene kadar nasıl zaptedececegim
tarafından
Benim üç yavrum var canım ben böyle düzenledim benim şimdi her evin dinamiği farklı ilk oğlum kaynanamlarda büyüdü akşam dokuz en geç yatar sabah yedide ayaktaydı mesela gündüz uyukusu çok uzun severdi uykusunu almaz ise cildirirdi ikinci oğlum akşam dokuz buçukta uyurdu sabah dokuz gibi kalkardı günde iki bazen 3kisa kısa uyurdu emerdi uyku arsinda bu kızım 11aylik akşam 11den önce uymuyo çünkü abileri var işten gel yemek çay sevmeleri filan derken 11oluyo sabah 10da uyaniyo günde iki kere uyuyo bazen bir bazen bir buçuk saat uyuyo sesiz olursa oda bu kız az bı seste uyaniyo yani her ev faklı benim için sabah uyukusu çok önemli ben seviyorum namaz dan sonra en az bir iki saat uyucam yoksa beynim catliyo kızım da diyerlerinde öyle alistirdim sende kendi evine kendine göre eşine göre saat ayarla canım babasını görmeden uyutmuyorum ben bazen 10 bazen 11buluyo daha erken denedim zaten uyanıp oturuyo kızım yatağa bide ev ne zaman sessiz olursa o zaman derin daliyo uykuya diyeceklerim bu kadar Allah yardımcın olsun canimm
tarafından
Edeceksin canım düzene koymak için bir hafta sikaacn dişini yapamam diye birşey yok.
0 oy
(6,079 puan) tarafından
4.5 aylik oglum 12 di gece derin uykuya gecmesi simdi 11 cekdim  yakın zamanda 10  
tarafından
Nasil?
0 oy
tarafından
Bence uyku eğitimi almalısın. Ya da gündüzleri uyumak istediklerinde uyutma. Tabiki huysuzluklarıyla uğraşmak zor olur ama böyle de düzen olmaz.
tarafından
Eğitim dediğin 2 bin TL 2 bebek var nasil olcak cnm en aşağı 900 tl araştırdım.
Bide dolandırıcı gibi bunlar ilgilwnmiyorlarmis bile  parayı alıp her bebek için aynı olan yapıyorlarmış. Ama her bebek aynı değil. Benim bebekleri uyuyabilen duzen kurana helal olsun
tarafından
Canım o zaman 3  5 gün akşamüstünden başlayarak uyutmayın eşinde yardımcı olsun. geceleri uyusunlar yorgunluktan. alışırlar belki.
tarafından
Denicem canim çok sagol
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Tekrar kacta kalkiyor lar o saatte uyuyunca 
tarafından
Canim oglen 1 2 gibi
(7,438 puan) tarafından
Ikinci uyku yapiyorlar mi
(7,438 puan) tarafından
Ikinci uykuyu yaptirmayacaksin aksama kadar bir sekilde oyalayacaksin canim aksam 8 9 kaca kadar dayanabilirse o saatte uyuyunca ya 4 5 gibi uyanir bu sefer oyle uykusunu 11 12 ye getirmeye calis kucuk olan iki uyku yapar onuda 9 10 gibi bir uyutursun sonra 3 gibi bir uyur aksamada yavas yavas 9 10 gibi uyutmaya calis bir saat bir saat geriye cekmeye calis ilk gunler cok zor olacak ama sonra rahatlarsin canim
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Allahım benim gibi birini gördüğüme sevineyeyim mi, üzüleyim mi anlamadım cnm ya. Elbette ki üzilüyorım. Çünkü aynı şeyi yaşıyoruz. Kızım 20 aylık. Hiç bir zaman düzgün bir uyku düzeni olmazdı ama en azından gece 03:00 gibi mutlaka uyurdu. Ama son 1 aydır sabah 7 lere kadar oturuyoruzoruz. Bu durum hayatımızı ciddi anlamda etkiledi. Sabah 7 de uyuyunca öğlen 3 de uyanıyor elbet.  Bende geç uyanınca günüm bitiyor, sinir, stres oluştu bende resmen. İnanki başım ağrıyor şu an. Gün bitiyor biz uyanıyoruz. Bir gün sabah 7 de uyuyan kızımk 10 da uyandırdım. Sonra öğlen 1 de uyutup 2 de uyandırıp, akşam 10 a kadar uyutmadım. Gel gör ki akşam 10 da uyudu ve gece 2 de uyanıp oturdu yine. Sonra bu yöntemi denemekten vazgeçtim. Şimdi bak bu sabah 7 de uyudu. Öğlen 1 de uyandırdım. 3 te uyutup 6 da uyandırdım. Saat 9 gibi tekrar uyutucam. Muhtemelen 11 de uyanır. Sabah 4 de uyursa bu iyi hali olur. Ama uyumazsa yine 7 lere kadar Beklicez. Bizim kız 2 uyku yapmazsa kafayı yiyor. O yüzden uyutmam gerek yine 9 gibi. Napıcaz inanki bilmiyorum
tarafından
Ayyy durum ayni valla  canim. Bende bide 2 bebek var. Birinin düzenini kuramaya çalıştığımda uyutmadigimda, sonra bekletip uyuttugumda diğeri uyanır. E ben 7/24 uykusuz kalamam ki. İkisininde uykusu aynı olması lazım ve gece uymaları lazım. Şükür dun gece saat 4 buçukta uyudular.
Şaka gibi buna şükür eder oldum. Normalde sabah 8 den aşağı uyumuyo. Hadi sabah erken kaldırdım çocukları diyelim (denedigimde oldu) cildiriyorlar bu sefer 15 dakka içinde uyutmazsam deliriyo. Bak şimdi dün 4 buçuk ta yattık şimdi bebegim uyandı uyutmicam. Yukarıda bir anne uytma falan da dedi. Dayanabildigi kadar dayansın  bakalım nasıl olcak kızım uyandı ama oğlum uyuyo onu da uyandirsammj acaba
(1,722 puan) tarafından
Canım mesajını geç gördüm. Durum nedir bugün? Benimki hala berbat şekilde devam ediyor
tarafından
Malesef bu saat oldu ayaktayım güya 2 uyku yapıp 10 da yatirdim. 11 de geri kalktılar. Cikdircam az kaldı.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 689 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 359 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 820 göst.