0 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (175 puan) tarafından
Kizlar komsuya ekmek vermisdim az once onu getirdi ogluyla oturdu biraz.Oglunun 1yasi var benimde oglumun 2yasi var.Oynadilar ilk once sonra oynamadi oglum cocukla.Onlar gidiyorlardi komsum cocugun montunu ayakabisini falan giydirmek isdiyor oglum agliyor benim benim zor tutdum kendimde kotu oldum kizda kotu oldu.Cok agladi.Bilmiyorum neden oyle yapti.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oda gidip gezmek falan istiyor olabilirmi. Çünkü benim kız babası nazaman ayakkabı giyse peşinden aglar kollarını açar. Al  beni diye
(175 puan) tarafından
Oglumda babasi ayakabisini giydikde biliyor diyor benide gotur bende gideyim.Simdi cocugun montunu vermek isdemiyor benim diyor agliyor zkr aldim
-Reklam-
0 oy
(134,423 puan) tarafından
surekli evdeyse cikmak istenistir
(175 puan) tarafından
Bugun diwari cikmadi evdeydik hava souk diye
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Ya tek kalacak diye yada dışarı çıkmak istediği için yapmıştır canım 
(175 puan) tarafından
Belkide gitmesini istemedi.oyle agliyor montunu vermiyor benim diyor
(4,902 puan) tarafından
Sende kapıya kadar çıkarsaydın
(175 puan) tarafından
Cikardim canim yine agladi benim ayakabimi giydi diyor.geldim kendi ayakabisini giydirdim biraz sakinlewti
(4,902 puan) tarafından
Sıkılmıştır yazık ya çıkar arada canım
(175 puan) tarafından
Cikariyorum canim zaten kac gundu akrabalara gittik.Bu gun hava sogukdu cikmadik hic
0 oy
(671 puan) tarafından
Yani kuzum 1 yaşındaki bebekte mülkiyet kavramı oluşmaz beğenmiştir benim demistir. Üzülecegin mahcup olacağın bir durum yok. 
(175 puan) tarafından
Hayir canim benim oglumun 2yawi var.kendi malini biliyor
(671 puan) tarafından
Canım mülkiyet kavramı 4 yaşının sonuna doğru tam anlamıyla gelişir. Çocuk kendi malını bilse de benim malım benim arkadaşımın mali da benim anlayişi vardır bu yüzden kreş çocuklarında arkadaşının eşyasını alıp eve getirme çok görülür ama bu hırsızlık olarak kabul edilmez. Ben öğretmenim biz eğitim fakültesinde ders olarak görüyoruz bunları
(175 puan) tarafından
Oyle bu kadarini bilmiyordum tewekur ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 174 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beren sezgin (238 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 163 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pamugunannesi10 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 300 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Turkkk (872 puan) tarafından soruldu

410,474 soru

12,346,616 cevap

40,182 kullanıcı

Kategoriler

...