0 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar. Yaa eşime güveniyorum fakat bazen efkarlı özlem hasret içerikli müzikler dinliyor ve bundan rahatsız oluyorum. Eşime söyledim ama özel bir amacımı var bunları dinlemenin hayır dedi ama nedense ben farklı düşünüyorum yaa ben mi yersiz kuruntu yapıyorum sizce. 

28 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Benimkide dinler bende dinlerim hatta ben daha çok dinlerim herseyde sebep arama canim
-Reklam-
0 oy
(5,864 puan) tarafından
Ohoooo cnm müziğe bakarsan bn  bitmiş durumdur hep arabesk dinlerim genelde içten şarkılar hiç eşim öle denedi bna gelip güler gider ;)
0 oy
tarafından
Sen kuruntu yapiyorsun canım ohoooo benim eşimin dinlediği şarkıları bilsen ayrılık özlem ihanet aşk ne ararsan hayatında alkol madde bilmeyen adam karamsar öldür beni sen esrar şarkısını dinliyor hahsgsvhxjcjxc
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Bende dinliyorum canm bunda bişey yok bence boşuna kendini strese sokma 
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Sende dinle bazen iyi oluyor:angel:

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bende dinliyorum bazen canim birini dusundugumden degil ** bunaliyorum hayat boguyor... Rahatliyorum öyle sahsen...
0 oy
tarafından
Kız yok bir şey düşünme ayy bizimki hep arabada Azer bülbül Müslüm Gürses dinler görsen çok acıklı eskiye bir özlemi yok yani seviyor erkekler bende bazen dinliyorum vala çok güzel oluyor takılma öyle seylere
0 oy
tarafından
Bende dinliyorum ne var ki bunda hatta eşimin yanında aşk acısı çekenlerin müziğini dinliyorum hatta söylüyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 365 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 224 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 608 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 444 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (672 puan) tarafından soruldu

410,029 soru

12,328,455 cevap

39,164 kullanıcı