0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar neden olmuş olabilir daha bir iki ay oldu çıkalı reçel çok seviyor kahvaltıda yediriyorum tatlı şeyleri seviyor yani genelde acaba ondan mı ya çok erken değil mi çürümüş olması ne yapmalıyım dişçiye götürsem çocuk diş doktoru ayrı mı oluyor ona göre diş kliniğine götüreyim:(

7 Cevaplar

0 oy
(2,364 puan) tarafından
Antibiyotik kullandıysa ondan olabilir
tarafından
Geçmiş olsun canım bende dikkat edeyim öyle her öksürmeye hapşırma ya ilaç vermeyeyim ya zaten dökülür ilerde dişler ama agrirsa çok kötü kız kardeşim iki üç yaslarindaydi kan ilacından hep çürüdü çocuk mahvoldu kaç doktora götürdük diyorlardı küçük ne yapabiliriz neler çekti ya
(2,364 puan) tarafından
Allah razı olsun aynen dikkat edersin artık inşaAllah
tarafından
Canim dut pekmezi ihlamur falan yer oyle durumda malesef bazı ilaçlar çürütüyor disleri
(2,364 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
Tamam canım sağol zaten bir dahakine dikkat edecem
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Çocuk diş ayrı canım fircalamiyor mu dişlerini
tarafından
Benim kız sever öyle seyleri bir iki görsün bende tamamdır meraklıdır vala alayım yarın ya
(14,164 puan) tarafından
Curumeden önce sarariyor canım hiç fark etmedin mı inşallah fırçalamayla kurtarirsin. Görümcem de pek fark etmemiş curudugunu çocuğun şuan ön dişleri yok kırıldı hep daha 3 yaşına girmedi. Hemen başla macunu da sor eczacı verirse onu da al inşallah kurtarirsin
tarafından
Ya sararmaları farkettim eşim cins dedim fırça alalım bu yaştaki çocuk diş mı fırçalar dedi bir şey olmaz falan dedi eczaneye falan da gidemiyorum uzak birlikte gidince de aldırtmaz hemen der boş seyelr falan bak şimdi çürüğü  gördü kendi gider alır
(14,164 puan) tarafından
Valla doğruyu söylemek gerekirse görumcemin oğlunun dişlerini öyle görmesem belki bende akıl edemezdim çünkü hiç dişi çürümüş çocuk görmedim daha önce yaşları çok küçük
tarafından
Vala öyle anca başımıza geliyor ki akıl edebiliyoruz ben hiç bilmezdim bu yaşta fırçalama mı olur diye eşimde öyle deyince hani dedi diş mı var ağzında ama bir tane bile olsa önemli tabi dişleri az çok çıktı
0 oy
(135,740 puan) tarafından
aynen cpcuk bebek discisi ayri oluyo
tarafından
Özelde oluyor mu ya da kliniklerde burda devlete götürmek istemiyorum ya
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Çocuk diş ayrı kuzum 
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Benim kızımın dişleride de vitamini degdigi için cürüdü malesef cok fazla İlac kullandık biz 30 aylık
tarafından
Ya ben sırf dişleri için kan ilacı bile kullanmadım bir arkadaş demiş antibiyotik den olabilir diye o kısmı doğru sanırım çünkü her soğuk aldığında daha ilerlemeden hemen hastaneye götürdük şimdi dikkat edecem tatlı şeylerden de uzak tutmam lazım
(1,216 puan) tarafından
Malesef ilaclar etkiliyor bende cok üzülüyorum cokta dikkat ettim ama
tarafından
Düşecek zaten o dişler diyorlar köpek dişi düşmez dimi hani ilerde ağrı falan yapar mı
(1,216 puan) tarafından
Hepsi düşecek ama daha cok kütükler düşen e kadar sert bişey nasıl yiyecek bilmiyorum köpek dişleride düşüyor canım
tarafından
Aynen işte yemek yeme zor olabilir ama erken farkına vardım diş fırçası alayım ve dikkat edeyim diğerleri de olmadan
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Benim oglumda 17 aylik daha yeni patladi kopek disleri.cok kucuk ya antibyotikdende ola bilir.sanmam tatli seylerden olucagini.seker falan cok yemesin yinede drla konus bakalim ne onericek
tarafından
Aynen canım bı goturecem bu hafta içinde reçel de doğal hani öyle marketten alınan değil zaten marketten olsa çok veremem bir de eşim işten gelince çikolata falan getiriyor sürpriz yumurta getiriyor çocuk biraz fazla yedi defalarca dedim getir ama böyle şeyler değil tuzlu veya sade bisküviler falan olur getirsin diyorum bir de cocostar çikolataya alıştı çok sever o da benim suçum seviyor diye hep verdim ya çok üzülüyorum inşallah ağrı yapmıyordur
(3,854 puan) tarafından
Yok kuzum recelle disler curumez butun yerse ha ama bir iki oyun biraz bisey olmaz
0 oy
(310 puan) tarafından
Benimde 17 Ylik hepsi çürüdü doktora gittik ya gneetik yada biberon çürüğü yada çok emdiği icin emmeyi bıraktı biraz daha iyi canım sakin dokunmayın bidaha çıkmıyo kolay kolay dedi
tarafından
Benimkide emziriyorum sadece biberin falan 15 günlükken bıraktı su bile içmedi biberondan antibiyotik falan olabilir diyor arkadaşlar vala onu kullandi soğuk aldığında hemen gotururdum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 445 göst.
29 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu

411,628 soru

12,391,780 cevap

43,853 kullanıcı

Kategoriler

...