0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Kızımda rota virüsü cikti.5 gündür sürekli TV ile durduruyorum. Ondan öncede arada açıyorduk hergun 1 saat gibi.cocugum bakıcıda .anne baba dede mama diyor kedi inek kuzu sesi çıkarıyor .komut alıyor anlıyor.sizce normal midir nasıl ilerleyebilir  çocuğumun konuşması

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
İletişim en iyi şey bu ne kadar iletişimde olup konusirsan o kadar cümle kurar ve konuşur canim
(367 puan) tarafından
Anladım ama TV  ye alıştı iyice aslında elimden geleni yapıyorum atıyorum giydirirken bile susmuyorum
-Reklam-
0 oy
(5,068 puan) tarafından
16 ay için çok güzel ama konuşması için acele etme. Daha çok küçük çünkü. 
(367 puan) tarafından
Ay bilmiyorum cnm çalışınca insan TV açınca eve gelince suçlu hissediyorum
0 oy
(4,060 puan) tarafından
İlerler tabi daha küçük canım benm bnm kızım 14 aylık dede baba mama anne gel git aç kapa ver h******seslerini çıkarıyor falan yani normal bazen yakalıyorum müzik melodisi söylüyor falan şok oluyorum ben bunlar beklemedim şeyler küçük olduğu için normal yani canım 2 bucuk6yasa kadar çok şey öğrenir daha 
(4,060 puan) tarafından
Bende aynı canım öyle oluyor ama işte insan yoruluyor üzme kendini sende insansın ve gün içinde çalışıp akşam gelip çocukla sürekli oynayamazsin yorulursun insanlık hali üzülme canım benm
(367 puan) tarafından
Sağol vala icim rahatladi
(4,060 puan) tarafından
Ne demk canım bnm sıkma canını çok bunalir san yaz derdini dinledirim çözüm buluruz ❣️
(367 puan) tarafından
Tekrar destek alırım cnm cokvsagol
(4,060 puan) tarafından
Ne demk canım.
0 oy
(878 puan) tarafından

Normal bence benim oğlum 18 aylık

Dede
Baba
Mama
Meme
Nene
Gaga ( kaka )
Gel
Bu
Bir
Bak
Doydum
Doyduk 
diyor başka da yok doktor yeterli dedi Anne demiyor gıcık çocuk:)
(367 puan) tarafından
Anladım cnm .ben mi acele ediyorum biraz panik bir yapım var .
(878 puan) tarafından
Bende öyleydim ben birde sürekli kitap okurum bop nol konuşuruz ne yaparsam anlatarak yaparım bence zamanı gelince patır patır konuşurlar
(367 puan) tarafından
İns cnm
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Çok normal. 20 aylık oğlum sadece baba gaga anne cici diyo 
(367 puan) tarafından
Bıcır bıcır konuşur ins tez zamanda
(25,196 puan) tarafından
İnşallah canım amin
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Valla TV önünden çek ben o kadar koymadigim halde oğlum 2 yaşını geçiyor nerdeyse senin saydığın kadar konuşuyor yeni yeni konuşması için zorluyorum önceden yapmadigima pişmanım mesela suuuuu diye bağırıyor su ver demezsen vermem diyorum anne su ver diyor bu sabah zeytin istedi soylemezsen vermem dedim once zey dedi ısrar ettim zeytin dedi iyice tembelliğe vurdu bazen görev veriyorum git babana de ki baba amcami ara şeklinde bazen şarkı sözlerini benden sonra tekrar et diyorum daha önce yapmalıydı.
(367 puan) tarafından
Aynen komut vermek isee yarıyor.zaten hemen her istediğini yapmayın  kendilerini anlatsın diyorlar
(4,038 puan) tarafından
Bu ne hatayo çok yaptım malesef
0 oy
(204 puan) tarafından
Canım 1 saat tv çok fazla benimkide 17 aylık oldu asla izle diye açmam ben kahvaltı yaparken acarım kendime 15 dk oda işte reklam falan çıkarsa bakar geri oyununa döner tamamen engelleyemeyiz ama azaltmak bizim elimizde 
(367 puan) tarafından
Haklısınız bana da çok geliyor çok huzursuzum.bu konuda
(204 puan) tarafından
Canım işte gündüzleri kapatın izlemez ben öyle yapıyorum kahvaltı yaparken acıyorum 15 dk sonra kapatıyorum zaten aksam 8 9da yatarmo zaman kadar bişi de yok zaten tvde :)
(367 puan) tarafından
Ben zaten 6 buçuk gibi geliyorum eve o yüzden zaman gecirmek için 11 de uyutuyorum cocugumu
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Ayy maşalh bnnm kızımda 16 aylık mesela bizi taklit edıyro baba dede meme mama alkış yapyro bşeyi bna getir desem getryro buyle yani 
(367 puan) tarafından
Aynı bizdede oyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 634 göst.
21 Şubat 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 115 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 288 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,055 puan) tarafından soruldu

411,065 soru

12,373,061 cevap

42,564 kullanıcı

Kategoriler

...