Akşam post açmıştım. Bebeklerim 39 derece ateşledi. Hastaneye götürdük. Yakın diye burda hastaneye götürdük normalde hep özele götürdük ama orası uzak taşındık çünkü. Baygın yatıyorlar ateş 40 i buldu. 3 saat tam sıra bekledik. Sonra klasik doktor hareketini yaptı pislik doktor sirtini dinle göğsünü dinle tamam. Bebeklerimin ateşine bile bakmadı ser.fsiz kadın. Ilac yazdı bi 17 aylik olana antibiyotik kucuk olana calpol gonderdi bqsindan savdi. Lan zaten evde ben onlara 3 satte bir calpol veriyorum co uçlar baygın serum takmadı hiç bisi yapmadı. Serum takarmisiniz dedik. Kadının dediği laf şu ağır hasta olması lazım.kisacasi oluyo olması lazım dedi. Lan k.opek bebekler 40 derecw ateşli daha ne bekliyorsun.taktiramadik serumu.eve geldik Bebeklerimin artık nefesi kesildi ağlamaktan ilaçlarını verdim. Ağlamaktan yorgun düştü artık uyudu biri diğeri küçük olan çok huzursuz hep agliyo. Saglikciyim diye geciyino bide bu gibi şeref yoksunu pisli,kiler . Allah topunu bildiği gibi yapsın. Valla hersey paraya bakiyo.