0 oy
1,237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (274 puan) tarafından
Daha önceden açtığım postalardan sıkıntıları mı bilirsiniz bugün yine annem delirtti beni kendisinin borcu var eşimin de borcu var sabah uyanıyor borcundan bahsediyor gece uyuyana kadar 6 gündür burdayım şehir dışından geldim borçtan başka bişey konuşmuyor benden destek istiyor ya zaten bizim borcumuz var ev ucuz diye köyde yaşıyorum hamile hamile beni strese sokma sana bende para yok diyorum anlamıyor para topla bana ver borcumu ödeyip vercem sana diyor eşimin de borcu var o bu kadar üstüme gelmiyor zaten altınsız evlendim düğün yapmadım takı takılmadı 2 kuruş para bile yok bende bunu bile bile beni çok üzüyor annem bugün de kızdım ona yeter borcundan bahsetme bana stres oluyorum dedim birden ağlamaya başladım tutamadım kendimi sonra dırdır edip konuşmaya başladı. Sen istemiyorsun ben borcumu erken kapatayım sen neden böyle yapıyorsun diyip durdu. Yok param yok böbreğimi mi satayım e 5 e mi çıkayım ne istiyorsun benden dedim kafayı yicem vallahi hamileyim bir kez sormadı canım ne çeker diye markete gitse bi tavuk alsa bana para ver diyor bir an önce doğurup defolup gitmek istiyorum annemin evli bir kızı var onun eşinin durumu iyi altınları var ama eşi de kendi de çirkeftir annem ona bu kadar baskı yapmaz bende altın yok para yok bana çok baskı yapıyor yüzüm pürüzsüz bebek poposu gibiydi 6 günde sivilce oluştu resmen buraya gelmeseydim de telefonla arayıp borcundan bahsediyordu hep ya yemin ederim para yok altın yok diyorum anlamıyor kocana aldırt diyor eşim evlenmeden önce borç yapmış şu an onun borcunu ödüyoruz zırt pırt yüzüme vurup bilemediğin şeyin borcunu ödüyorsun bana gelince niye kızıyorsun git kocana kız neyin borcunu ödüyor. Yav sanane sanane ben bunu bilerek evlendim vermeseydin beni o zaman dimi yani öldürcem kendimi az kaldı annem yüzünden eşimin borcu yüzünden bilemediğim şeyin borcunu ödüyorum oda ayrı dert 

23 Cevaplar

0 oy
(5,399 puan) tarafından
Orda durduğun hata sana daha önce de dedim evine git diye. 
(274 puan) tarafından
Haklısınız da gitsem eşim demez mi ne oldu diye bide haftam arttı uçağa almazlar alsalardı rapor almakla uğraşıcam 300 400 tl rapor parası annem de küser gidersem mecburum
-Reklam-
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Töbee estağfurullah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 265 göst.
0 oy
3 cevap 724 göst.
29 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlktn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.