+2 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (4,692 puan) tarafından
Kızlar bir kaç arkadasim var ya sosyal medyada görseniz eşinizle kavga edersiniz ama reelde özellikle bir tanesi yaşadıklarını anlattı ağzım açık kaldı aldatma dayaklar haram para ama sanalda her gün bir yerdeler aşkım bitanem pozları hayran kalırsınız yani o yüzden kesinlikle ordaki hayatlara aldanmayın evet belki her gün orayı burayı gezmiyoruz ama çok şükür ki haram para bogazimizdan geçmesin diye maaş kartı dışında bir kart dahi kullanmaz eşim dayak aldatma çok zor şeyler ama bende mi sadece var öyle şeyler yaşasam eşimi hiç bir yerde paylaşasim gelmez :) hep beddua modunda olurum heralde 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahahha kiz o heryerde var beee sadece sanal alemde degil 
tarafından
Ben paylasirim ama gerçek benimkiler çok şükür bin sukur ama çoğu yalan
tarafından
Kizz yorum yazacaktım senin yorumuna cevap yazmisim yürü git mihri bı gittt
tarafından
Ahah ne paylasiyon evimin diregi aslan bakislim diyemi ay bu ara instada o laf dolaniyo melteemm bi komigime gidiyoki ahahahha
tarafından
Ama nolacak la seni benimi var ahahha
tarafından
Yok kız bişi yazmam ben hiç  sadece doğum günü kutlarken yazdım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ördek sendromu iste
(4,692 puan) tarafından
O ne kız :) cahıl ben
tarafından
ördekler suyun üzerinde, sanki kayıyormuşçasına rahat bir görünüşle süzülürler. oysa suyun altında, görünmeyen bir şekilde, ayakları makine gibi çalışıyordur.

sosyal medyada yansıyan mutlu, huzurlu görüntülerin perde arkasında da sorunlu hayatlar vardır; görünmez.

sosyal araştırmacılar, bu duruma, ördek sendromu adı vermekteler.
(4,692 puan) tarafından
Ay çok sevdim bu örneği canım hiç duymamistim
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Sosyal medya öyle, gerçekten musmutlu olsalar bunu kimseye ispat etmeye çabalamazlar :) 
(4,692 puan) tarafından
Haklısın valla :)
0 oy
tarafından
Yani aldatan dayak atan erkeği ne diye paylasasin
(4,692 puan) tarafından
Valla ben de çok şaşırıyorum kız anlattı anlattı 1 saat dayaklari aldatmayı telefonu kapattı kocişimle kahve keyfi diye attı oturdum yarım saat telefona baktım
0 oy
tarafından
Olan onlar yüzünden niye benim öyle bı eşim ,  öyle bı hayatım yok ? diye dertlenen ve yuvasını huzursuz yapan kadınlara oluyor.
(4,692 puan) tarafından
Aynen öyle valla ben bile ondan önce görünce vay be diyodum nasıl ordan oraya geziyolar ama sonra olanları duyunca kimseye inancım kalmadı şahsen
0 oy
(18,715 puan) tarafından
G*günü kaldırıyorlar işte kocalarinn yarin birgün bosansa kadına kimse inanmiycakk cokk mutluydum rahat battı sana diyeee....
(4,692 puan) tarafından
Aynen öyle valla çok haklsiin
0 oy
(17,759 puan) tarafından
O yüzden hiç inanmiyorum bazi paylaşimlara. Tanimadiğim halde bazen burdakilere bile inanasim gelmiyor. 
tarafından
Ay ben de ya hele de şu kocalarını ballandıra ballandıra anlatanlara :D
(4,692 puan) tarafından
Aynen valla bide şöyle bişey oluyo onun eşinin bir yönü iyiyse senin eşinin bambaşka yönü çok iyidir karşılaştırmaya gidilince de kötü oluyo
tarafından
Tabi ki canm
(17,759 puan) tarafından
He ya iyi pazarliyorlar valla. Tamam 1-2 anlatirsin ama gece gündüz kocasini anlatanlara pek inanmiyorum bende. Bize ne demi :D
tarafından
Öyle canım :)
0 oy
tarafından
Bir yerlerde gördüğüm için asla eşimle kavga etmem çünkü bizzat yaşadım 

Yeni evliydik kocamin bir arkadaşı ve eşi geldi aynı yerde çalıştığı sen bana o telefonu almazsan bana hediyesi gelirsen diye kocasına neler dedi bizim yanimizda aradan 1 hafta geçti canım kocisimden hediye diye duruma telefon attı benim eşim çiçek alırdı 2 gün sonra birebir aynı çiçeği durum yapardı daha neler 
(4,692 puan) tarafından
Valla bende bunu öyle gördüm ya şok oldum Allah var gaflete düşmüştum eşime kesinlikle bişey dememistim ama maşallah herkes ne kadar güzel geziyo diye içimden geçirmiştim arayıp anlatınca şok oldum rabbim eşimi böyle bir Es olmaktan muhafaza etsin diye içimden geçirdim işin tuhaf tarafı anlattı anlattı aradan biraz geçti kahve keyfi diye attı eşiyle şok oldum yani
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim de bir arkadaşım hergun gezmeler tozmalar bilmem neler sonra ben duydum boşanmış yok artk dedim zaten iğrenç dışarıya yansıtılması ama bu kadar yalan olur mu dedım
(4,692 puan) tarafından
Aynen valla bende şaşırıyorum
(845 puan) tarafından
Heyhat gün geçmiyor ki şaşıracak mevzu duymayalım ilginç enteresan hareketler

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 424 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 943 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cocuklu.anne21 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,667 soru

24,417,884 cevap