Abarti yok gerçek Bi gün evliliğimmin ilk yili yaşım 16 konya da hiç arkadaşım yok canim çok sıkılıyor bi gün bi numara aradı tabi yabancı neyse kadin aradı konuştu yabancı dil benim çok hoşuma gitti konuşma tarzı neyse bende ayak uydurmaya çalışıyom saatlerce konuştuk bana yabancı şarkı söyledi bende ona bana ankarada üniversite okuyom dedi inandım epey bi konuştuk ama nasi konusuyoz saatlerce hiç kapatmadan çok mutluyum arkadaş buldum diye buraya gelceni valan söyledi ben inandım saf gibi telefon kotayi doldurdu tekrar aradı yine konuştuk bana istegram hesabı valan verdi hintmis en büyük hayalim ozamanlar neyse kapatik esimi aradım fati kendime arkadas buldum anlatim o anladı tabi faturana bak dedi baktim fatura 780 gelmiş ben şok oldum meyer bilerek yapıyorlarmış esimide aynı numara aramış eşim açmamış eşim bi kızdı bi kızdı sadece kızdı artık faturanı falan odemicem falan ben karismicam dedi bi kaç gün sonra babam aradı dedi niye aramiyon dedim faturam kapalı dedi fati niye ödemi falan dedi ver ben odicem hatini söyle dedim 700 tl gelmiş önceki borcumla 800 falan babam konuşmadı alo diyom cvp yok adamın dili tutuldu nasi geldi o kadar diye gizdi bana bi daha aramadi zaten faturayi ödeesiye saoglsun eşim zar zor ödedi ozaman borç coktu paramız yoktu neyse bidaha olmadı eşim kapati yurt disi numaralarini BENIM EN BÜYÜK HATAM BU YA SIZIN