0 oy
1,096 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Abarti yok gerçek Bi gün evliliğimmin ilk yili yaşım 16 konya da hiç arkadaşım yok  canim çok sıkılıyor bi gün bi numara aradı tabi yabancı neyse kadin aradı konuştu yabancı dil benim çok hoşuma gitti konuşma tarzı neyse bende ayak uydurmaya çalışıyom saatlerce konuştuk bana yabancı şarkı söyledi bende ona  bana ankarada üniversite okuyom dedi inandım epey bi konuştuk  ama nasi konusuyoz  saatlerce hiç kapatmadan çok mutluyum arkadaş buldum diye buraya gelceni valan söyledi ben inandım saf gibi  telefon kotayi doldurdu tekrar aradı yine konuştuk  bana istegram hesabı valan verdi hintmis  en büyük hayalim  ozamanlar   neyse kapatik esimi aradım fati kendime arkadas buldum anlatim o anladı tabi faturana bak dedi baktim fatura 780 gelmiş  ben şok oldum meyer bilerek yapıyorlarmış esimide aynı numara aramış eşim açmamış  eşim bi kızdı bi kızdı  sadece kızdı  artık faturanı falan odemicem falan ben karismicam dedi bi kaç gün sonra babam aradı  dedi niye aramiyon  dedim faturam kapalı dedi fati niye ödemi falan dedi ver ben odicem hatini söyle  dedim 700 tl gelmiş önceki borcumla 800 falan babam konuşmadı alo diyom cvp yok adamın dili tutuldu nasi geldi o kadar diye gizdi bana bi daha aramadi zaten  faturayi ödeesiye saoglsun eşim zar zor ödedi ozaman borç coktu paramız yoktu neyse bidaha olmadı  eşim kapati yurt disi numaralarini BENIM  EN BÜYÜK HATAM BU YA SIZIN 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,200 puan) tarafından
Ver kiz bna numaranı ben sana arkdaş olurum :d
tarafından
Olur veririm bak
-Reklam-
0 oy
(14,490 puan) tarafından

Seni arayan yabancı biriyke niye o kadar konuştun ben tanıdıklarımla konuşmak istemiyorum, kaldı bide tanımadığım;)

tarafından
Ay cahildim işte  ya ne bilim
0 oy
tarafından
Hata değilde beni de dolandırmaya çalıştılar ")) bi numara aradı banka kredinizi odemediginiz için işte icra gelecek adres doğrulaması yapın vs vs bende dedim ki reşit bile.degilim ben ne kredisi ne borcu ne icrası sonra pat diye kapandı telefon internetten baktım.meger dolandırıcı numarasıymış ")
tarafından
Vay be sen zevkiymişsin ama ben olsam vallh dolandırırlardı yine
tarafından
Reşit olmayan bir insanın banka kredisimi olur kız "))
0 oy
tarafından
Normalde postu okurum kim yazmis pek dikjat etmem ama yazinin icinde fati kelimesi gecince heh diyorum bu berivan 
(13,530 puan) tarafından
Bulutcum yaaa :))
tarafından
Ya ben o adama fatih diyemiyorum yan fat yada fati  seslenince fatt diye bağırıyom   sınır oldumdada fatiiiii diyom  niye bilmiyom
tarafından
Kuzeyim mmnyaaa ;())(
tarafından
Eltim var adi berfin  kocasi fatih burdan selam olsun;)) oda fatiiii der
(13,530 puan) tarafından
Demek ki biz yanlış söylüyormuşuz :))
tarafından
Neyi yanlış soyluyon canim
(13,530 puan) tarafından
Fatih ismini canım bizim komşunun torunu var adı fatih annem de komşuda fati diyo çocuğa :)
tarafından
Evet ben gerçekten h halfini hiç kullanmam  yan fatt yada fati
(13,530 puan) tarafından
Ben hiç ismini söylemem eşimin unutcam bu gidişle :))
tarafından
Niyeki  adi ne eşinin
(13,530 puan) tarafından
Burak :) ama hiç isimle hitap etmeyiz biz
tarafından
Hmm nasıl hitap ediyon askim kocacim gibimi sesleniyon
(13,530 puan) tarafından
Aşkım sevgilim bebeğim Allah ne verdiyse diyoruz :)
tarafından
Ben eskiden bebis bebis diye bagirirdim seslenirdim kayisi kopardım herkese bebiş demeye başladim  sonra fati dedim fati de kaldi
0 oy
tarafından
Berivancım istemeden sesli güldüm dolandırılmış gibi bişi ol uşsun 
tarafından
Zaten dolandırmışlar beni
0 oy
(565 puan) tarafından
Benimde evliliğimin 3 veya 4 ayındayız borcumuz çok var ama ihtiyaç bitermi eşim sal takmamı istemiyor boynum görünüyor düzgün baglayamiyormusum güya bende eşarbım yok para ver eşarp alayım dedim neyse o arada insagramda sponsorlu reklamda armine eşarp 25 TL yazıyordu bende baktım direk internet satış sayfası çıkıyor insagramda hesabı yok hiçde aklıma gelmedi sitede daha ayrıntılı bakarım diye neyse baktım iki sal beğendim sonra kargo ücretiyle 60 tutuyor du bende onay vermedim iptal ettim daha satış olmadan bi kaç gün sonra mesaj geldi kargonuz dağıtılmaya çıktı diye bende şaşırdım iptal etmedimmi acaba diye neyse alayım dedim esimden 60 TL aldım ve kargo geldi bide ne göreyim iki tane babane tülbentleri göndermişler sinirden ağladım eşim çok kızdı daha internetten alışveriş yok dedi hay saftirik avradım diye alay etti nasıl moralim alt üst oldu o siteyede ulaşamadım meger herkesi dolandırmışlar şikayet dolu ne güzel 60 TL’ye kaliteli markalı eşarp alırdım 
tarafından
Ya ama iptal etiğin halde göndermişler yazık olmus insanın duygularıyla oynuyorlar vallah
(565 puan) tarafından
Aynen zoruma gitti ya
0 oy
(368 puan) tarafından
Benim hatam esimden habersiz face actim instagram bide onlari kullaniyim flan  dedim fatura oldu 600 esim odeyip kapattirmisti hattimi kontorsuz hat kullandim ama haketmistimm  sonra faturali hat aldi tabi duzeldik ama hakliydi yaa cok uzulmustum 
tarafından
Vallahi bende cokkk üzüldüm ama cahildim işte ne bilim böyle oldunu
0 oy
tarafından
halami dolandirdilar Facebook tan benide isletmeye calistilsr telefon numarası istediler bende dur yaziyorum dedim bekledi 155 yazdim hemdn engelledi beni :) kadin yabanci konusmis berivan sen nasil anladım onu :)
tarafından
Kız ben arkadaş buldum diye sevincimden  naptimi biliyormuydum ki
tarafından
Türkçe mi konusuyodu
tarafından
Yarı turkce yarı yabancı güya dilimizi yeni öğrenmiş
tarafından
bi daha ders olsun sana acma sakin
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Ahh berivan nasıl yaptın onu :) benide bi gün bi bulgar numarası aradı ozaman da kayinvalidemler umre de bende bu yabancı numarayı sonradan gördüm kayinvalidemler diye arıyım dedim. Bi kadın kocana soyle beni aramasın falan beni kandırmaya çalışıyo kocan bana sarkintlik ediyo falan zaten bi aldatilma konusunda zaafım  kadınla inatlasiyorum yok benim kocam yapmaz kim adi ne soyle  derken oyaladı beni:D ama faturayı bilmiyorum şirket hattı gelmiştir bisiler
tarafından
Seninki de kötüymüş adamı nerden vuracaklarını iyi biliyorlar
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Kız bu postunu görmemiştim kahkaha attım resmen babam cevap vermedi diyosun ya orda koptum zaten :D
tarafından
Vallah vermedi bi saat alo dedim babam biraz cimridir okadar para boşa gittini duyunca şok oldu adam
0 oy
tarafından
Büyük cesaret ve bir o kdr da delilik
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Valla bundan alâ hata yok bence :D
tarafından
Niye öyle diyon kız
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Kiz Allah seni ya :) inanma oyle seylere 
0 oy
(850 puan) tarafından
Berivan bayılıyorum sana :) keşke yakın olsak arkadaş olurduk kız:)
tarafından
Ay keşke ya ❤❤❤❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 327 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 654 göst.
17 Şubat 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 299 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 399 göst.
6 Nisan 2024 Aile kategorisinde Havva4545 (985 puan) tarafından soruldu

407,240 soru

12,224,035 cevap

36,825 kullanıcı

...