+1 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (1,918 puan) tarafından

Hanimlar siz nasil yapiyorsunuz normalde esim erken geldigi zaman o getirir de gec geldigi zamanlarda oluyor evde yemek yapacak olayim veya baska seyler illaki biseyler eksik oluyor kizim daha 1bucuk aylik bugun firinda bisey yapacaktim son anda bebek uyumusken yapiyim dedim olmayinca bende gidemedim canm da cok istiyo:ermm::Dveya pazar isiniz falan olsa nasil hallediyosunuz normalde esim 8de gidiyor 6 da veya 7 de cikiyor o cikana kadar gec oluyir ama gene heryer acik ama 12 .10 mesaisi oldugu zaman 10 da ciktigi icin hersey kaliyo :dizzy:

38 Cevaplar

0 oy
(2,095 puan) tarafından

Çarşı pazarı bırak ta hastaneye gidemiyorum. Dikişler im patlayacak derecede ağrıyor ama kaç defadır alıyorum tam günü geliyor iptal edıyorum :ermm:

(1,918 puan) tarafından
Ay kiyamam ya bende dikisliyim soguk bide aman usutme ondan da cok agri yapar
(2,095 puan) tarafından
Êv soğuk oluyor benim ki tam olarak soğuktan değilde dinlenememek ten. İlk günden beri ayaktayım malesef
-Reklam-
0 oy
(134,286 puan) tarafından
valla atiyom arabaya gidip alip geliyodum
(1,918 puan) tarafından
Bende oyle yapmayi dusunuyorum bundan sonra olmuyor ya
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Getireen isteyebilirsin pazar filanda köy bebek arabasina git mecbur 
(1,918 puan) tarafından
Evet marketler hadi neyse de pazar olmuyor ya
0 oy
tarafından
Hava güzelse anakucağina koyuyorum veya arabaasın koyup markette gidiyorum yada online sipariş veriyorum. Cok acilse komsuya gün icinde aldırıyorum :) eşim 7 de geliyor gün icinde disarda olunca alıyor
(1,918 puan) tarafından
Evet vala hepimizin derdi ayniymis
tarafından
Evet canım
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Pazara eşimle beraber gidiyoruz iş çıkışı aylık alışveriş yaparız zaten eksik olursa da bakkal getirir 
(1,918 puan) tarafından
Iste esim hep ayni saatte ciksa iyi olur her isimiz halloluyor da gec geldigi zmn kaliyor pazar fln
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Eşime aldiriyorum eğer o alamazsa getir, yemek sepeti veya tredyol uygulamalarindan getirttiriyorum bazen biraz pahalıya bazen kampanyayla ucuza geliyor o şekilde yuvarlanıp gidiyoruz.
(1,918 puan) tarafından
Hepimiz ayniymisiz:)
(1,963 puan) tarafından
Bebekli kadınlar olarak eve hapsolduk :)) Canlari sağ olsun yaz gelince çıkar dururuz
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Herşeyi  eşim hallediyo Bn çıkmıyorum 
(1,918 puan) tarafından
Iste gec gelincede sıkıntı oluyor normalde benim esim hep halleder vardiya degistigi zmn sıkıntı oluyor
0 oy
tarafından
Getir trendyol hepsiekspress bunlarla hallediyorm canm cocukla cikamiyorm havalar da sogudu zaten
(1,918 puan) tarafından
Aynn oyle vala
0 oy
tarafından
Genelde eşim 8 gibi evde oluyor o gelirken getiriyor bazen toplantı falan oluyor gecikiyor o zamanda getir falan sagolsun hemen sipariş veriyorum pazar isinide oğlumu kaynanama bırakıyoruz 2 saatliğine pazar market yapıp eve geçip yerleştiriyorum sonra oğlumu almaya gidiyoruz 
(1,918 puan) tarafından
Iste oyle birakacak birisi olsa arada sirada cok destek olur da yokki
tarafından
Anladim kuzum zor olur o zaman ya
0 oy
tarafından
Kanguriya koyup markete gidiyorum acilse yada kardeşim geliyo bebeğin yanına ben gidip halledip geliyorum
(1,918 puan) tarafından
Banim yanimda kimse olmayinca zor oluyo canm ya
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Halledemiyiruz yemegi bi gun onceden kararlastiririm önce malzeme kontrolü yaparim :) 
(1,918 puan) tarafından
Evet gayet akillica ama şu nahlet canm bazen istedimi istiyo:)
(7,785 puan) tarafından
E canim bir suru uygulama varmarketler dahi online artik
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Topdan alışverişim8 yapar esim yola gitmeden önce kalan ne lazimsa getir bana çalışıyor zaten:))) hava guzel olursa oglumla markete gidiyorum  pazar sevmiy zaten kalablik hastalikdan snr gitmiyorum cagri markemiz var sebzemi ordan alirim getirin carsi manav bölümünden alirim  yaza kadar idare edicez  ama getir benim elim kolum :))
(1,918 puan) tarafından
Bende bundan sonra elim ayagim yapim bari getiri
0 oy
(377 puan) tarafından
Komşu yok mu o uyudugunda yanında dursun gidip gelin?
(377 puan) tarafından
Durmaz mı sizi göremeyince
(1,918 puan) tarafından
Uyandigi zaman nekadar tok olursa olsun meme istiyor canm ya
(377 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin
(1,918 puan) tarafından
Daha 1 bucuk aylik mama bile versem gece uyumuyor huysuz oluyor altina bkiyorum yok karni tok sancisi olmasa biliyorum ki gogus istiyor veriyorum 2.3 dakika icinde uyuya kaliyor
(377 puan) tarafından
Ondan kuzum ben de ilk 3 ay çıkamadım şu an 7 aylık beslenme araları açıldı uyansa bile durur az sabır et sütün varsa mama verme zaten biberona alışır meme reddi yapar
0 oy
tarafından
Getirden alıyorum 

H.burada

Trendyol

Mıgros sanal

İnternetten alabıldıgımj o anda alıyorum cıkabılırsemde uyuyo uyanıyo uykuyu guzelce almıs olursa skntı yaratmıyo kızım . Beraber cıkıyoz. Ama benmkı 12 aylık.
(1,918 puan) tarafından
Birazda olsa buyumus massallah iste bizimki daha kucuk olunca hastaneden de yeni ciktik korkuyorum
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Hava iyiyken oğlumla çıkıyorum hallediyorum hava soguksa eşim alıyo akşam gelirken ertesi gün yapıyorum genelde hafta sonu alışveriş yaptıgımız için düzenli pek bişey eksik olmaz evde 
(1,918 puan) tarafından
Bizde oyle yapiyoruz canm da iste bazen benim canm istedimi oyle istemekle kaliyo :D
0 oy
tarafından
Benim de bebeğim küçükken hep kalıyordu şimdi büyüdü sıkı giydirip çıkarıyom 
(1,918 puan) tarafından
Evet kucukken insan korkuyo
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Hep gittim canm karşı sağ çaprazım market

Sol çaprazım bakkal ve fırn giyindrp hemn gdip alıp geliyorum küçkkn kucağımda götrydum şmdi kanguru ile 1 Yaşında kızm
(1,918 puan) tarafından
Banada hepsi cok yakin canm da iste havalarda soguk olunca korktum hastaneden de yeni ciktik

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 528 göst.
0 oy
27 cevap 487 göst.
0 oy
27 cevap 607 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 571 göst.
8 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb123 (77 puan) tarafından soruldu

410,420 soru