+2 oy
1,212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşim saunaya gitti geçen gün eşimin arkadaşına gittik adam dediki az daha yatağa girecektim bende baya sinirlendim dedimki Allah hâkimi bırakmasın dediki umrumda değilsin seninle nefes almak istemiyorum seni öldürürüm dedi neyse eve geliyoruz yarım saat hirayı birde poşetleri kaldirmisim nefesim kesildi eve geldim çok kötü agladim babamla konuşunca adam şok oldu sakinleştirdi beni yarın seni Alaçam dedi çok kötüyüm şuan kizlar şuan yazamadım kusura bakmayın 

18 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Tövbe estağfurullah nasıl boyle seviyesiz konuşulabilir eşin bu tarz insanlarla muhattab olup seni de öyle bir ortama  oluyorsa hayatını yakma haramı helali bilmeyen biri için çocuğun o tarz insanların arasında büyümesin bunlar ne biçim muhabbetler böyle hiç mi edep haya bulunmaz bu ne genişlik Allah muhafaza
-Reklam-
+1 oy
(13,618 puan) tarafından
Ahh ya üzüldüm :(
tarafından
Allah'a biraktim sadece Rabbim göruyor
0 oy
tarafından
Sana kötü mü davranmış onu anladım sadece 

Allahım sana yardımcın olsun
tarafından
Eşim bana çok kötü haksretler etti
(2,172 puan) tarafından
Ben tam anlamadım kuzum ne dedi sana karakter yoksunu kocan
tarafından
Cnn eşim beni hiçbir zaman takmıyor dediki seninlr aynı evde bile kalmak istemiyorum git babanlara gittiğin için pişman değilim
(2,172 puan) tarafından
Pislik adam , güzelim kıza yapılır mı bu daha önceki postlarına baktım da şimdi çok yazık etmiş sana . Üzülme diyecem ama yine üzüleceksin değmez bırak ne hâli varsa görsün seni istemiyorsa sende onu isteme dik durmaya çalış bırakma kendini kızın için bunu yapmak zorundasin
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ha su sauna meselesi senin miydi canım esin de dönüp arkadaşına sen ne diyosun yok öyle bişey tarzı bişey demedi mi 
tarafından
Yok cnm gayette rahatti
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Ya kıyamam çokta güzel Bi kızsın bırak kendi mahfolsun. Blöf yapiyo  bak bakalım gerçekten gidince ne halt edecek.  Gereksiz herif 
tarafından
Teşekkürler cnm olan bana oluyor kimseye değil bak ben yatamiyorum onun umrunda değil
0 oy
tarafından
Allah senin yardımcın olsun canim o eşini de ıslah etsin inşallah sana kurban olsun dengesiz 
tarafından
Sogol cnm ya
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Allah hâkimi bırakmasın ne demek ?

Eşinin arkadaşı sana neden kadınlara yatağa gideceklerini söylüyor?

Eşinle boşanma aşamasında filan mıydınız nerden çıktı seni istemiyorum filan lafı ?

Saunada kadın yok ki bn anlamadım kimle yatağa gidicekmis ?

Poşetleri jiraksaydin yere taşısın hizmetçi misin sen ?
(1,780 puan) tarafından
Hakkımı bırakmasın demek istemiş
(465 puan) tarafından
Kuzu o masaj salonlari genel evi biliyorsun demi ?
tarafından
Yok cnm otele gittik dedi
(684 puan) tarafından
Sende otele gittik deyince inandın yani o adama
(465 puan) tarafından
Kuzum bak masaj yerleri diye arat ordaki bbayanlarırdan birini seciyosun sözüm ona masaj icin sonra giriyo berabrr olup cikiyolar
0 oy
(15,950 puan) tarafından
Peki bu arkadaşın karısı yokmu ??

Utanmaz heriff nasill yatağa girecektik der pislik 
tarafından
Vardı cnm kadinda baya üzüldü benim hattam orada cevap vermek
0 oy
tarafından
Ne kadar ayıp bişi ya sen varken öyle konuşan sen yokken nası konuşuyodur.terbiyeziz adam
0 oy
tarafından
Sakın vazgeçme esin çok kötü biri pislik kendini öldürsün o ****** herif. Baban gelene kadar kavga fln etmemeye çalış Allah korusun bişey yapmasın korkuyirsan polisi ara şikayetçi ol götürsünler bugün 
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Canım taa o gün ona haddini bildirmen gerekiyordu ki sen sustun oturdun evinde adamda ahlak namus yok belli ondan Sana koca olmaz 
tarafından
Ogün ben tepkimi verdim adam beni takmadiki
(4,090 puan) tarafından
Yok canım buna öyle ağızla tepki vermek yaramaz hem kadınlara masaj yaptır hem bunu ağzını yayarak anlat hem de eşinin yanında arkadaşınla yatak muhabbet yap çok ayıp ama senin eşinde ar namus kalmamış ki bu adamı laf söz paklamaz
0 oy
(136,773 puan) tarafından
adam onu sanami soyledi
tarafından
Evet cnn
(136,773 puan) tarafından
igrenc bi adam
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Ne geçti aranızdan da öyle dedi ya . 

Cnm benim ya bütün sıkıntılar kadınlar çekmek zorunda mı ya 
0 oy
(139 puan) tarafından

Allah hakimi brakmasin mi anlamadım ben tam canım ondan sonra eşin mi dedi nefes almak istemiyrm senle falan

Bu erkeklerin konuşma tarzı çok pis
tarafından
Hakkımı dedim cnm evet eşin dedi
(139 puan) tarafından
Yaptığı hata üstüne bide hala o mu böyle konuşuyor. Hep herşeyde üste çıkıyorlar
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Arkadasinin esi yokmuydu
tarafından
Vardı cnm eşin baya üzüldü
0 oy
tarafından
Arkadaş ortamı böyle olursa saunaya da gidip karıları görürse olacağı bu . Gerçi içinde olan her türlü yapar 
0 oy
tarafından
Allh eşine akıl versin 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Sakin ol canım üzülme. Bu vesileyle kurtulursun belki. ;(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 473 göst.
0 oy
10 cevap 562 göst.
0 oy