0 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Bildiğiniz gibi yemeyi seven bir insanım :D çok fazla kısmadan basit şeylerle şu 4 kiloyu vereyim de eski halime döneyim diyorum :) sorum başlıkta :D 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben talibim bana ver:D

(25,196 puan) tarafından
Kız sen insansan ben neyim ahahah:D 39 kilo insan varmı la:D
(163 puan) tarafından
Yaptım canım ya 14 buçuk ay önce
(163 puan) tarafından
Var ben varım çocuk gibiyim yegenlerimin yanında kardeş gibi duruyorum
tarafından
Bende canim kızım 14 aylık olcak 63 den düştüm herkes kızımı kardeşim sanıyor ayy sen annesi misin doğum mu yaptın diyorlar
(163 puan) tarafından
Ne olacak böyle bilmiyorum zayıflıktan aynada tek burnumu görüyorum hamileyken 48 kg idim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kiz hazrla bi detoks suyu 4 kilo nedirki benm cok şükür kilo sorunum yok 47 ile devamke :D

(25,196 puan) tarafından
Detoks suyu ne la yazsana :D 47 çok az bee 7 ne öyle 54 e dönsem yeter:D
tarafından
Kiz maydanoz limon cubuk tarçın yap ac karrjna ic budur yani seninde fazla degilmis yani
(25,196 puan) tarafından
Ay mübarek o içilir mi la :D
0 oy
tarafından
İkinci çocuğu yapıp birincinin peşinden koşturarak :D
(25,196 puan) tarafından
Hahaha dur tekrar 54 kiloya döneyim de o zaman yapcam :D 58ee kaldım
tarafından
Len ona kilo mu diyon sen yürü git :D
(25,196 puan) tarafından
Hee kilo diyom sen ne diyon :D
0 oy
(135,753 puan) tarafından
beni bekle laa
(25,196 puan) tarafından
Hahaha olmazzzz
0 oy
(14,901 puan) tarafından
Azmis kız o ne ki :D
(25,196 puan) tarafından
58 im kız 54 olmak istiyom yine:D
(14,901 puan) tarafından
Olursun kız 58 ne ki
0 oy
tarafından
Bende 4 kilo versem fit olacak ama diyet yapacak vaktim yok ne buluyosam onu yiyom. Hamur işi tatlı kızartma fast food kes bol su bol hareket bı aya kalmadan verirsin
(25,196 puan) tarafından
Kız çok hareketliyim varya 5 dk oturmuyorum gündüz ama aşırı yiyorum 54 le hamile kalmıştım 54 e geri dönsem yeter 58 im:)
tarafından
Bende 52 ile hamile kaldım 57 yım böyle kal çok zayıftı diyolar ama ben rahatsızım fazlaliktan
(25,196 puan) tarafından
Kız banada herkes böyle iyisin öbür türlü kemiklerin sayılıyodu diyo boyda var az bişey baya zayıf görünüyodum ama yanaklarım doku olunca sevmiyom ben ya:D
tarafından
Bende boy yok aslında o zaman iyiydi bana göre. Şimdi aynaya bakmaya fırsatım olmadigindan pek takmıyorum da. Emziriyom zaten diyet falan da yapamam 3 buçuk ayda 63 ten bu hale geldim herhalde bikac ay sonra eski kiloma gelirim diye düşünüyorum
0 oy
(8,408 puan) tarafından
46 kiloyum ben alayım sjdjajq
(25,196 puan) tarafından
Ay keşke verilse :D
0 oy
(1,578 puan) tarafından

Ben hiç diyet yapmadan 2 ayda 9 kilo verdim. Sürekli hareket ederek. Hareketten kastım öyle spor falanda değil hee. :D

Şimdi herkes diyo çok zayıfladın sırrını bize de ver diye ama verecek bi sırrım yok:D

(25,196 puan) tarafından
Bende çok hareketliyim ama aşırı yiyorum öyle böyle değil :D 58 kiloda kaldım kız
(1,578 puan) tarafından
Yok ben aşırı yiyen biri değilim ama çok faydasını görüyorum. Sabah 6 da bi kalkıyorum 8 e kadar durma çalış:))
0 oy
tarafından
Sende 4 kilo bana göre de 10-15 kilo fazlam var :/ 
(25,196 puan) tarafından
Anaa çokmuş yaa
tarafından
80 kiloyum 65-70 e düşmek istiyorum hatta 65 nasıl başarıcam bilmiyorum
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Sana tavsiyem lahana çorbası diyeti :D hiç lezzetli değil ama baharat ve limonla biraz yenilebiliyor. Bir hafta ablamla yapmıştık bu diyeti ben 3 kilo verdim o 4 kilo. Bu lahana çorbası nerdeyse 0 kalori ve yakma özelliği var youtubeden araştırabilirsin gün gün  yemek listesi oluyo ara öğünlerde meyve ve tavukta var. Bir hafta dişini sıksan daha sonra da dikkat etsen mesela az ekmek, az şeker ve küçük porsiyon yararlı olacağını düşünüyorum 
(5,134 puan) tarafından
Canım buraya link ekledim hem çorba tarifi hemde hangi günlerde ne kadar tüketmen gerektiği. Ben birebir uydum söylenenlere ama çorbayı yaptıktan sonra blenderdan geçirmeyi unutma

https://www.google.com/amp/s/yemek.com/amp/lahana-corbasi-diyeti/
(102 puan) tarafından
Ay yeter ki gitsin bu kilolarım gece gündüz içerim lahana çorbasını sesim çıkmaz sen bir hafta da kesin 3 kilo verdinmi citten
(5,134 puan) tarafından
Canım bunu diyetisyenler de öneriyor youtubeden de bakabilirsin aslında bu diyet  1 haftada 5 kilo verdiren diyet inşaAllah sen daha çok verirsin. Evet tam 3 kilo verdim ve sonra dikkat ettim tekrar almadım.
(102 puan) tarafından
Çok iyi benim 3 aylık bir bebeğim var emziriyorum bir sorun olmaz degilmj  bilgin varmı
(5,134 puan) tarafından
Bu konu hakkında bilgim yok maalesef ama sen istersen doktoruna ya da aile hekimine sor ona göre başla ne olur ne olmaz
0 oy
tarafından
Bende 58 kiloyum yeter kız daha ne olsun ☺
(25,196 puan) tarafından
Yanaklarım tombik yaa sevmiyom:D
tarafından
Hahahaa kahkaha attım beee poğaça yanaklı hee ☺☺☺
(25,196 puan) tarafından
Hemde mayalı :D
0 oy
(5,125 puan) tarafından
En büyük derdin o 4 kilon olsun :(((

24 kilo fazla olarak ben ne yapam nereye gidem
(25,196 puan) tarafından
Anaamm eyvahh
0 oy
(302 puan) tarafından

Ne mutlu sana 4 kilo falan var benim 24 kilo fazlam var :woot:

(25,196 puan) tarafından
Anamm çok kızz
(5,125 puan) tarafından
Tek değilmişim 24 fazla ile :D
(302 puan) tarafından
Hiç sorma şuan dikkatli yiyorum baya azalttım şimdilik 3 kilo gitti İnşaAllah 24 kiloda gidince çok iyi olacak :)
0 oy
tarafından
Günde 3 litre su iç gider canım aç karnına iç özellikle yemeğinde biraz azalt geç saatlere birakma
(25,196 puan) tarafından
Sağol cnm benim 3 gün önceki postum bu arada dengesizin teki öne çıkardı da
tarafından
Hiç bakmamışim ya :D dikkat etmedim kusra bakma
(25,196 puan) tarafından
Estağfurullah canım benim
tarafından
Cansın ♥️
(25,196 puan) tarafından
❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 406 göst.
21 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.

411,707 soru

12,394,163 cevap

44,037 kullanıcı

Kategoriler

...