+1 oy
461 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Komşum mesaj attı kameradan bakiver biri kapımın onune çöp koymuş diye üst komşusunun kızı kızda büyük gelinlik çağında tekmeleye tekmeleye çöpü getirmis kadının kapısına çarpmış bende kamera kaydını attım kadına üst komşunun babası cikiverdi kavgaya alt komşusuyla nasıl bağırıyor bagirirkende bizede geliyor laf bizden içinde bunlar akraba olacak nasıl kayıt verir bunlara diye iki komşu çıktı kavga ediyor ben hiç çıkmadım siz olsanız napardiniz adamida karısı zorla eve soktu ama adam sinir küpü 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani kadin istediyse mecbir atardim bende kaydi
-Reklam-
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bilemedim şimdi ben çıkmazdım ya çıkma duymamazlıktan gel 
tarafından
Bende öyle yaptım anam çok çirkef ugrasilmaz
(1,108 puan) tarafından
O zaman hiç çıkma gece gece morelin bozulur kapını çalarlarsa da açma
0 oy
(551 puan) tarafından
Yani kaydı vermesen ne diyecektin ki yalan söylemek durumunda kaliyordun ya da gidip kendin konuşacaktin madem kocaman kızı var o da çöpün nereye atılacağını öğrensin kavgaya çıkmadan önce hiç şenlik bir şey yok takma 
tarafından
Benlik bir durum yok aslında kadın kaç tane çöp kovası koydu romanlar hep çaldı kadının kovalarini küçük bebeği var konteynır uzak oda evinin köşesine koyuyor çöpünü onlar kadının çöpünü atıyor kadının kapısına fakat kapıları ayrı bunun bir sokaktaysa diğerinin kapısı diğer sokakta üst komşu daha kadının penceresinin önüne arabasını koyuyor kadın bakinamiyor arabadan şimdi aramış kadını seni şikayet edeceğim diye oda et bende senin arabanı şikayet edecegim demiş sen karisamazsin arabama diyormus
(551 puan) tarafından
Kavga etmeye yer arıyor millet ..
tarafından
Çok kavgacilar bir düğün yaptılar arabanın biri yanlislikla düğün yerine döndü tam geri geri çıkayım derken arabanın camlarını yumruklamaya başladılar eline sandalyeleri aldılar dövmek için barut gibiler keşke mahalleden gitseler .. bizi dövseler falan şikayet etsen suçta yok artık insanın elini belaya sokarlar zaten bizim buranın polislerinde iş yok emeklisi dolan buraya gelmiş adamların canı istemiyor iş yapmak
(551 puan) tarafından
Denk geldiğim polisler normalde de ellemiyor canım kavga bitene kadar bekliyor resmen (bazıları) herkes canından korkuyor bir yerde onlara bile yasak var herkese müdahale de edemiyorlar. İnsanlar biraz mantıklı düşünse gerekte kalmayacak aslında ama yok nerdeeee
tarafından
Demekki bu zamanda kendini savunmak önemli insanların neden birbirlerini öldürdüklerine şaşırmamali artık müdahale eden yok ceza yok
0 oy
tarafından
Ben olsam bende atardım 
tarafından
Bizede gelirler kavgaya artık poliste müdahale etmiyor cezada yok millet vuran vurana olacak artık bu devirde kendini savunan güçlü olan ayakta duracak
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Hiç sallama kızı terbiyesizlik yaparken düşünmemiş sen kaydı verdin diye mi kötü oldun. 
tarafından
Hala kızında suç bulmuyor daha seni şikayet edeceğim diyormuş damadı kızı karısı hepsi çıkmış kavgaya halbuki adam getirip kadının penceresinin önüne koyuyor arabasını oda arabanı şikayet edeceğim demiş sen karisamazsin arabama diyormus anam komşu ne onemliymis
(14,865 puan) tarafından
Ev alma komşu al diye boşuna dememişler kuzum. Valla doğru bu
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Yapman gerekeni yapmışsın sen hatayı yapan düşünsün sonucunu 
0 oy
tarafından
Kamera neden var gizli yapılan bişeyi öğrenmek için adama saldıracağına kızına kızsaydı neden yaptın diye 
tarafından
Kızında suc bulmuyor daha damadı da çıkmış kavgaya cumhur cemaat halbuki kapilari farklı sokaklarda adam daha arabasını getirir kadının penceresinin önüne koyar önceki kiracıyı uğraşa uğrasa kaçırdılar şimdi bunu kaçırmaya çalışıyorlar bende bizede saldırırsa diyorum işte şimdi adalet diye birşey yok ya dayak yeriz ya döveriz diycemde babamda sakin kocamda sakin
0 oy
tarafından
Yapmasaymış madem eşşekk kadar kız olmuş milletin kapısına çöp atmak nedir. Bnde olsam verirdm kayıtları özür dileceklerine bide kavga etmişler 
0 oy
(135,454 puan) tarafından
yoneticiysen vericeksin tabi
tarafından
Benim evim ayrı benim yan komşum ama kapıları ayrı birinin kapısı bir sokakta diğerininki başka sokakta bundan önceki kiracıları kaçırdılar uğraşarak bunuda kaçırmaya çalışıyorlar kadına eziyet edip bizede kavgaya gelirlerse dedim şimdi adalet yok dayak yedigimizle kalırız babam da kocamda çok sakin insanlar bir yaparsam ben yaparım kavgayı bende sakinim ama bunlar kadar sabırlı degilim
0 oy
tarafından
Yaptığına kabahat bulmuyor da kayıt atmana mi laf diyor iyi yapmışsın atmakla ***** herif
tarafından
Bulmazlar hemen kavgaya gitmeyi bilirler artık cezada yok tabi istediği gibi at kostururlar şimdi dovenede bicaklayanada vuranada ceza yok zaten buranın polisinde iş yok onlarda birşey yapamaz Teksas gibi güçlü olan ayakta duracak bunlar önceki kiracıyı da böyle böyle kaçırdı bunuda kaçırmak istiyorlar
0 oy
tarafından
Kör mü yapmasınlar canım Allah Allah,kaydı isterse biri,kim olursa olsun veririm yani bana ne
0 oy
tarafından
Hiç çıkmazdım atman gerekiyorsa da atacaksın tabiki
0 oy
tarafından
bence kızına bağırsın eşek kadarsın çöpü tekmeleyip komşunun kapısına atmak ne oluyor diye 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 429 göst.
8 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 760 göst.
2 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hiranur° (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.