+1 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

• Giden var mı  ? Iyi mi kötü mü yani devlet ya ondan ötürü tâbi her doktor bir olmuyor ama işte ? 
  • Cvp verirseniz sevinirim kızlar yaa 5 6 kilom gidicek spora yazıldım ama bu hava şartlarından gidemez oldum. 
  • Napcam bilmiyorum kendmi kötü hissediyorum beğenmiyorum istediğimi giyemiyorum basenlerim çok fazla aşırı takıntılı olamaya başladım. Seneye kısmet olursa 2 gebelik düşünüyorum bunun icinde hani fazla kiloyla 2incde kalmamak için çabalıyorum yoksa acele etmem 
  • Yazın gene gidicem tempo içinde olucam öyle düşünüyorum bilemedim. Yardımcı olun litfen

6 Cevaplar

0 oy
(446 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Evde leslie yapabilirsin 1 litrelik su şiseni alıp squat yapabilirsin yapman gereken basit sabahina limonlu su ile başlayip karbonhidrati oğlen yiyip aksama protein sebze yiyip 18.00 de yemeği kesmek :)
(446 puan) tarafından
Tabi ki işin ehli diyetisyenler sana daha doğrusunu diyeceklerdir canim ben sadece kendimde etkili olan yontemi soylemek istedim :)
tarafından
Inan ben öyle çok yiyen nede az yiyen insan oldum ama hamilelikten sonra midem böyle yemek yemezsem açıyordu dayanmiyorum yok yani böyle kıvranıyorum
Bir kac kışı reflu olduğumu düşündü şimdi bemim de amacım midemi küçültmek sık sık yiyce olmuyor o is açıkçası mide öle küçülmuyor belki sağlıklı değil ama yoksa yok yani.  Birde sezeryan oldum göbek siskinligide var onu hadi diyorum ama basenlerim aşırı derce de rahatsız ediyor beni sanki herkes bana bakıyor gibi oluyorum.  

Unuttuğum şeyleri hatırlattım suan bana doğru söylüyorsun ac kalmam lazım tam doyurmam lazım ama öğlen çok acıkıyorum bu kezde onu nasıl yapcam bilmiyorum
(446 puan) tarafından
Yulafı hayatindan hic çikarma youtubedan yulafla ilgili tarifler var o kadar tok tutuyor ki bi de her acıktıği da su ic hala açmısin yoğurt ye sadece
tarafından
Deniycem canım çok sağol böyle herşeyi yaparsam vermesem birde üstüne bağışıklığım düşerse sıçtım jajsndjkdjcjf
(446 puan) tarafından
Hadi allah yardımcın olsun bacım ☺
-Reklam-
0 oy
(10,291 puan) tarafından
Ben devlette diyetisyen e gittim 16 kilo verdim 
tarafından
Nasıl birşey yapıyor diyet listesi mi veriyor ? Tam gibi şeyler veriyor. Ay heyecanlandım  hepsini uyguladın mi gerçekten peki
(10,291 puan) tarafından
Liste veriyo örneklerle anlatıyor ben uydum listeme birde evde yürüyüş videoları yaptım
0 oy
(10,509 puan) tarafından
Kaynanamin eltisi gitti 17 kilo verdi
tarafından
Nasıl birşey yapıyor diyet listesi mi veriyor ? Tam gibi şeyler veriyor. Ay heyecanlandım  hepsini uyguladın mi gerçekten peki
(10,509 puan) tarafından
Dr her dediğini yaptı her gün sabah 1 saat akşam 1 saat yürüdü öyle verdi
tarafından
Hadi ya bende gidicem deniycem ya olmuyor boyle
0 oy
(466 puan) tarafından
Ben gitmistim cok memnun kalmitim hamilelikte sekerim yuksekti diyetisyene yoladilar devlete gitim ne dediyse harfiyen uyguladim hem forma girdim hemde cok sukur sekerim normale dondu
0 oy
(466 puan) tarafından
Devlet ama ilk ay ucretsizdi bi sonraki ay 20 tl aliyordu suan fiyati nasil bilmiyorim ben 7 yil once gitmistim
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Eşim gitti hemn Bi liste verp gönderdiler yanındaydım yani gördm hiç ilgilnmedlr tabi şehre göre değişyo mudr bilemm baktık olmyo bizde özele Gttik vardyasna ve yendklrne göre 3 ayrı liste yaptı 1 saat boyunca srekli sorular srdu çk güzl ilgilendi prasınn hakkını verdi yani şuan iyi gidyo baklm inşallah böyle devm edr 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 192 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nehiiirim (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 313 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.